AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ekonomi Ekonomi haberlerini bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-02-2008, 00:02   #21
Kullanıcı Adı
Albatros
artık montlarla oturacaz evde ne yapalım sağlık olsun
Albatros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 00:05   #22
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
Abdullah KAÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel konuşuyorsunuz. Bir başbakanın elinde sihirli değnek olduğunu sanıyorsunuz anlaşılan Gafillere boyun eğdiremiyorsa diyorsunuz...
Ancak görüyoruz ki halkımız maç muhabbeti yapar gibi yorum yapma seviyesini aşmış. %47 si AK Partiye oy vermiş.

Hortumları kesilenleri saymaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü görmek isteseydiniz son 7 yılda kesilen hortumları görürdünüz diye düşünüyorum. (Belli ki siyasetle ilgilisiniz.)
Şu ayrıntıyıda gördünüz ancak dile getirmekte fayda var. Milletimizin %47 si AK Partiye oy verdi. Milletimiz bu oyu gafillere boyun eğdirmede dahil bir çok konudaki kararlı adımlarını gördüğü için verdi.
O yüzden siz rahat olun. Milletimize güvenin. Bu millet Allahın izni ile en doğrusuna karar verebilecek iradeye sahiptir...
Başkanım Milletimizin iradesine kesinlikle saygılıyım bende %47nin içinde bir insanım. sihirli değnek olayını da geçtik 7 yılda sihirli değilde sihirsiz değnek göremedik. Akpartinin bütün politikalarına karşı birisi değilim dikkat ederseniz.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 00:12   #23
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ekonomide enrahat dönemi 54. hükümet döneminde yaşadık. Bikere kendimizi kandırmayalım. bende bu son iki dönemdir seçimlerde akpartiye oy verdim. Baktımki olduğumuz yerde sayıyoruz. Bununla beraber sizi uyarıyorum IMFe borcumuz hiç bir zaman bitmeyecektir. Biz daha faizini ödeyemiyoruz. Faizi durdurmamızın yoluda yok yani %200 zam yapsada ıııı. En iyisi IMFle ilişkilerimizi durduralım.
İşte demek istediğimde bu aslında. Biz burada klavyemizin başında yzıyoruz ne güzel. Şu oldu bu olmadı şunla ilişkimizi keselim şunu yapalım diye. Hani derer ya 'Bekara karı boşamak kolay' diye. Bizimkide o hesap. Ne kadar örnek versekte bazen anlamak çok zor oluyor. Çümkü bazı konularda bazı kısımlara perde çekmişiz ne kadar anlatsakta o kısımları göremiyoruz...
Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 00:18   #24
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Başkanım Çözüm yollarını göstermek amacımız faizin götürülerini göstermek. bunları yapmama rağmen "maç muhabbeti" diye ağır ithamda bulunuyorsunuz. buyrun siz devam edin. Forumunuzada bildiklerimizi gördüklerimizi paylaşmak ve başkalarının paylaşımlarından yararlanmak için gelmiştim. Bu ithama maruz kalıyorsam siz sağ ben selamet.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 01:07   #25
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başkanım Çözüm yollarını göstermek amacımız faizin götürülerini göstermek. bunları yapmama rağmen "maç muhabbeti" diye ağır ithamda bulunuyorsunuz. buyrun siz devam edin. Forumunuzada bildiklerimizi gördüklerimizi paylaşmak ve başkalarının paylaşımlarından yararlanmak için gelmiştim. Bu ithama maruz kalıyorsam siz sağ ben selamet.
Ağır itham bu oluyorsa eğer benim diyecek sözüm yok daha.. ;)
Maç muhabbeti eğlencelidir..Kolaydır..Oturduğun yerden futbolculara '' oğlum ne yaptın, adi hakem kart çıkardı, ne biçim pozisyon bu,nasıl futbolcu bu '' vs vs diyerek hüküm verirsiniz kendinizce..
Ama devlet yönetmek maç muhabbeti gibi kolay değildir..Ona benzemez demek istiyor başkanımız..Tabi idrak edene..

Oturduğu yerden klavye kahramanlığı yapmak kolaydır..
Alt 11-02-2008, 01:57   #26
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Dogal gaz zammi ni diger ülkeleri göstererek Savunanlara

Diger ülkelerde Asgari ücret nedir?

Türkiye de nedir?

Dogal Gaza 5 kere Zamm Yapilmis Toplam yüzde 75 artmis

dogal Gaza yüzde 22 Zamm yapilirken

Memura yüzde 4 den fazlasini Laik görmemektedir

Sanirim Dört Yil Zamm yapmamalari ni Özellestirmelere borcluyuz

Satacak Birsey kaldimi?

Benim önerim akp nin Genel Merkez Binasini Satin

Inaniyorum ki akp yoldaslari ülke Namina iyi Fiyat verir
Alt 11-02-2008, 02:12   #27
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir Ak paritli olarak bu zamlara üzülüyoruz..Ama bu zamlar yüzünden asla hükümeti suçlamıyoruz..Neden..? Ak Partili olduğumuz için mi..? Birileri kesinlikle bunu bu şekilde algılayabilirler.. Ama sebep partimizi savunmak değil..
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ülkemiz zor bir dönemden geçti..Yiyecekten giyeceğe kadar hemen her şeye zam geldi.. Ülke yönetmek bazılarına oturdukları yerden çok kolay gelebilir..
Ülke yönetmek ve yönetirken adil olabilmek her liderin harcı değil..Son dönemlerdeki olumsuz bütün geliişmeler ekonomiye yansıdı..Devlet geleceği garanti altına alıp yatırım yapmak ve ekonomiye biraz nefes aldırmak için bir çok şeye zam yaptı..Bazıları bu MANTIKLI açıklamalara ''boş kuru laflar'' diye eleştiri yapıyorlar ama gerçek budur..

Her zaman söylüyorum ama bir muhalif çıkıpta bana bunun cevabını her nedense veremiyor..Ya konuyu başka yerlere çekiyor yada susuyor.. Yine söylüyorum.. Ak Parti hükümeti dönemi dışındaki hangi hükümetler Ak Partinin ilklerine sahip,Ak Parti'ni icraatleriyle boy ölçüşebilecek kadar iddialı..? Ak Parti ile kendi savundukları hükümetler dönemindeki yüzdeleri karşılaştırmaya cesaretleri var mı..?

Türkiye ekonomik yönden en güçlü ve en rahat dönemini Ak Parti hükümeti döneminde yaşamıştır.. Aksini iddia edip kendi partisini savunacak olanlar bir zahmet konuşurken belgeleriyle konuşup, savundukları parti ile Ak partiyi kıyaslasınlar bakalım..

Zamlar üzücü..Ama şu anda bulunduğumuz durumdan daha iyi durumda olabilmek için bu zamlara katlanmak zorundayız..Allah ülkemizi daha kötü durumlardan muhafaza etsin,korusun..Kimse zamlardan hoşnut değil elbette ama ülkenin durumu ortada..Akıbetimiz için sabretmek ve katlanmak zorundayız.. Eleştirirken elimiz vicdanımzda eleştirmeliyiz..

selametle..

Saten Millet

1 Horoz Dövüslerine

2 efelenmelere

3 Chp mi gelsin

4 Kötünün Iyiyisi

5 Bundan iyisi Gelmez diye oy veriyorlar

Allah in izniyle bu oyunlar ilk yerel Secimlerde Bozulacak

Millet bir Anlasa bundan daha iyisine laik olduklarini

Hadi isiniz Graham Fuller in Türkiye Abd ile Dost Müddefik degil aciklamasi ile yaver gitmekde
Alt 11-02-2008, 11:11   #28
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Alıntı:
MILLI DAVA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Saten Millet

1 Horoz Dövüslerine

2 efelenmelere

3 Chp mi gelsin

4 Kötünün Iyiyisi

5 Bundan iyisi Gelmez diye oy veriyorlar

Allah in izniyle bu oyunlar ilk yerel Secimlerde Bozulacak

Millet bir Anlasa bundan daha iyisine laik olduklarini

Hadi isiniz Graham Fuller in Türkiye Abd ile Dost Müddefik degil aciklamasi ile yaver gitmekde
Yazdıklarınızdan 'Ah millet Saadet Partisini bi anlasa!' ibaresini kastettiğiniz anlaşılıyor.

Vatanımız milletimiz için en faydalı tutum içinde olacak kişi yine seçimlerde seçilecektir. Milletimiz en iyisini görüp en iyi şekilde analiz ediyor muhakkak.

Cümlelerimin altında eleştiri yok. Temenni var. Vatanımız ve milletimiz için en hayırlı seçimi yine milletimiz yapacaktır. Hayırlısı olması temennisiyle...
Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 14:38   #29
Kullanıcı Adı
çilik
Zam Fazla
AMannn Zaten küresel ısınma var
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)