AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şiir Şairler, şiirler ve öz geçmişleri.

Stil
Seçenekler

Alt 11-03-2008, 21:12   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Düşlerde Sevdim Seni
Düşlerde Sevdim Seni

Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim

İnsanın içini en çok yakan şey söylenemeyen sözlermiş meğer. Sana söyleyemediğim her söz acı bir yumruk gibi boğazımda. Sana her baktığımda kalbimi avucuna alıyorsun sesini her duyduğumda biraz daha sıkıyorsun avucunu yüreğim sıkışıyor sesini duyduğumda. Kaçmak istiyorum senden senin sesinden senin gözlerinden kaçmak istiyorum bırakmıyorsun. Bilmeden tutuyorsun beni. Bilmeden sevdiriyorsun. Bilmeden acılar veriyorsun yüreğime. Bilmeden… öldürüyorsun.

Sana ben şiirler sözler büyüttüm
Sana ben baharlar yazlar büyüttüm
Sana ben hummalı gizler büyüttüm
Söyleyemedim

Yanı başında olabilmek isterken delice sana bakmak isterken seninle konuşmak isterken sana dokunmak isterken sana yakarken yüreğimi sana baktıkça acı çekiyorum. Gözlerin ölümüm oluyor.

Sana baktıkça yıkıla yıkıla ölüyorum.
Sen bilmesen de ben biliyorum.
Şarkılar yazdım sana okuyamadım
Hep yanımdaydın oysa dokunamadım

Bir gün sen de bileceksin biliyorum. Bir gün söyleyemediğim bütün sözler yol bulacak yüreğimden gözlerine. Yüreğim yol bulacak yüreğine. Biliyorum bir gün uzattığım ellerim buluşacak ellerinle. Bilmekle yetiniyorum. Sensizlikte seni sevmek yüreğime yetmese de gözlerinde yabancı olmak gözlerime yetmese de uzandığım boşlukta seni hissetmek ellerime yetmese de yetiriyorum. Seni sevmekten vazgeçmemek için kendimi bitiriyorum. Yokluğunda seni var etmeye çalışırken varlığımda yok oluyorum. Bitiriyorum kendimi bizi başlatmak için. Seni çok seversem duyarsın sanıyorum. Yüreğimin çığlıklarından kendimi duyamıyorum.

Sana yüreğimi duyuramıyorum.

Sana ben hayaller düşler büyüttüm
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
Sana ben hummalı aşklar büyüttüm
Söyleyemedim

Gözlerimden gitmiyor bakışın. Gülüşüne bakarken gülüşünü özlüyorum. Bana gülmeni istiyorum sadece. Benim için gülmeni. Gülümserken küçülen gözlerine aşık oluyorum durup durup. Durup durup seni seviyorum.

Sen sevmeden de ben seviyorum.

alıntı

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-03-2008, 21:30   #2
Kullanıcı Adı
reyAKbay
...Şarkıyıda çok severım böyle de çok güzel olmuş...Ellerinize sağlık
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2008, 09:58   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Bir gün sen de bileceksin biliyorum. Bir gün söyleyemediğim bütün sözler yol bulacak yüreğimden gözlerine. Yüreğim yol bulacak yüreğine. Biliyorum bir gün uzattığım ellerim buluşacak ellerinle. Bilmekle yetiniyorum.

şarkıda sözleri de şiir de harika emeğine sağlık ümmücüm +++++++++++ ;)
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2008, 11:50   #4
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Mükemmel bir şiirdi beni çok farklı yerlere götürdün ümmü neyse;) 10 (+)
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2008, 11:57   #5
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Gözlerimden gitmiyor bakışın. Gülüşüne bakarken gülüşünü özlüyorum. Bana gülmeni istiyorum sadece. Benim için gülmeni. Gülümserken küçülen gözlerine aşık oluyorum durup durup. Durup durup seni seviyorum.

Çok güzeldi canım yaa teşekkürler paylaşım için (+) unutmadım korkma
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2008, 13:50   #6
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok güzeldi canım yaa teşekkürler paylaşım için (+) unutmadım korkma
korkarım
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)