AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-03-2008, 01:45   #1
Kullanıcı Adı
Hafsa Sultan
Standart AKP'de Kongre Şoku..Tribünler BOŞ Kaldı..(DOĞRUMU)
BU HABER DOĞRUMU.

BU SİTEDE GÖRDÜM. - http://www.milligorusforum.biz/showthread.php?t=5677

Muhafazakâr seçmen kitlesinin çoğunlukta olduğu ve AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçeler arasında önemli yeri olan Fatih’te KONGRE ŞOKU.

TRİBÜNLER BOMBOŞ
AK Parti Fatih İçle Başkanlığı 3,Olağan kongresini takip etmek için Fatih Spor Kompleksine gelenleri içeride bir sürpriz bekliyordu. Sipariş anketlerde ’yüzde 50–60” arası gösterilen AK Parti’de Fatih İlçesinin kongresinde salon tribünleri bir yana, delege sıralarına varana kadar neredeyse bomboştu.

AK PARTİ’NİN AĞIR TOPLARI KATILDI
AK Parti, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati YAZICI, Kadın ve Aileden sorumlu Devlet Bakanı Nimet ÇUBUKÇU ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen BAĞIŞ ile geniş katılımlı büyük bir kongre yapmayı planlıyordu.

CEMAATLER DESTEĞİ ÇEKİYOR MU?
Özellikle AK Parti’yi destekleyen cemaat mensuplarının ve Ak Partili seçmenin çoğunlukta olduğu Fatih ilçesinde kameralara yansıyan görüntüler, “Cemaatler AK Partiye desteğini çekti mi?” AK Parti anketlerin aksine “Taban desteğini bitiriyor mu?” "% 50-60'lık anketler Sipariş mi?" sorusunu getirdi.

İşte AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nden YORUMSUZ fotoğraflar..

Kürsüde Parti'nin ağır topu Eğemen Bağış ve kongre salonu:

Muhafazakâr seçmen kitlesinin çoğunlukta olduğu ve AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçeler arasında önemli yeri olan Fatih’te KONGRE ŞOKU.

TRİBÜNLER BOMBOŞ
AK Parti Fatih İçle Başkanlığı 3,Olağan kongresini takip etmek için Fatih Spor Kompleksine gelenleri içeride bir sürpriz bekliyordu. Sipariş anketlerde ’yüzde 50–60” arası gösterilen AK Parti’de Fatih İlçesinin kongresinde salon tribünleri bir yana, delege sıralarına varana kadar neredeyse bomboştu.

AK PARTİ’NİN AĞIR TOPLARI KATILDI
AK Parti, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati YAZICI, Kadın ve Aileden sorumlu Devlet Bakanı Nimet ÇUBUKÇU ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen BAĞIŞ ile geniş katılımlı büyük bir kongre yapmayı planlıyordu.

CEMAATLER DESTEĞİ ÇEKİYOR MU?
Özellikle AK Parti’yi destekleyen cemaat mensuplarının ve Ak Partili seçmenin çoğunlukta olduğu Fatih ilçesinde kameralara yansıyan görüntüler, “Cemaatler AK Partiye desteğini çekti mi?” AK Parti anketlerin aksine “Taban desteğini bitiriyor mu?” "% 50-60'lık anketler Sipariş mi?" sorusunu getirdi.

İşte AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nden YORUMSUZ fotoğraflar..

Kürsüde Parti'nin ağır topu Eğemen Bağış ve kongre salonu:

ALINTI http://www.milligorusforum.biz/showthread.php?t=5677

Hafsa Sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-03-2008, 02:02   #2
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Her kongresini hınca hınç görüntüleyen yanlı basın mensupları böylesi diğer bütün partiler için normal olan bir görüntüyü Ak Parti kongresinde görünce hemen şipşakçılığa soyunuyorlar tabi...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2008, 02:05   #3
Kullanıcı Adı
Hafsa Sultan

Neden hınca hınç dolmamış burası. Akparti rezil mi etti yaniiii
Alt 11-03-2008, 02:06   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Amacınız haberi paylaşmaksa eyvAllah..
Haberin kaynağı Ak Parti forum değildir doğruluğu yada yanlışlığını bize neden soruyorsunuz..?
Her haberi bize sorup,bizden onay alıp,bizim doğrudur yada yanlıştır cevabımıza göre mi itibar edeceksiniz..?

Haber hakkındaki düşünceme gelince..
Ak parti içinde bulunduğum hatay şehrinden en yüksek oyu aldı mesela..Ama yapılan kongrelerde sanki çok az bir kesim varmış gibi çok az insan katılıyor..Açık söylüyorum ben bile üyesi olmama rağmen bir çok kongreye katılmadım.. Bu kongrelere göre belirlenmiyor oy artışı yada azlığı..

Cumhuriyet mitinglerini hatırlıyorsunuzdur herhalde..Basında gösterilen onlarca kalabalık,onbinler diye atfedilen o büyük çoğunluk(!) seçim sonrası nasıl hezimete uğradı..?;)

Linkteki yorumlarda ayrıca tebessüm ettirdi bana..
Kimse kimin ne kadar dindar,kimin cennetlik yada cehennemlik olduğunu asla bilemez.. Her muhalifin alışık olduğumuz,basma kalıp,sürekli tekrar ettikleri sözler topluluğu işte..Üzgünüm ama bunlar biizi hiç korkutmuyor..;)
Bu linki arşivime kopyaladım..Zamanı gelince (seçim zamanları) yine açıp güleceğim..Yoksa başka türlü kimsenin bir işine yaramaz bu link..
selametle..
Alt 11-03-2008, 02:11   #5
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Haberin benzerini Haber7'de de okudum ben...Hınca hınç dolmamış olabilir; bundan normal ne olabilir ki...Bu şok haber değildir.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2008, 02:13   #6
Kullanıcı Adı
Hafsa Sultan
haberciler çekmiş resimleri ben çekmedim doğruluğunuda bilmiyorum yani. hayırlısı olsunda daha önce böyle birşewyle karşılaşmadım.
Alt 11-03-2008, 02:14   #7
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Onlara göre büyük şok demek ki hocam..!
Arada bu haberler iyi aslında..İçlerine su serpiyor..
Bu haberlerde olmasa nerden besleyecekler içlerindeki öfke ve hırslarını..?
Kulaklarınız çınlasın leş kargaları..
Alt 11-03-2008, 02:16   #8
Kullanıcı Adı
Hafsa Sultan
adamlar malzemeyi bulmuş çekiyorlar
Alt 11-03-2008, 02:17   #9
Kullanıcı Adı
mc_metin_055
görünen köy kılavuz istemez hersey ortada arada olur normal bise diye düsünüyorum
mc_metin_055 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2008, 02:18   #10
Kullanıcı Adı
Hafsa Sultan

yola devam

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)