![]() |
#1 |
![]() BU HABER DOĞRUMU.
![]() BU SİTEDE GÖRDÜM. - http://www.milligorusforum.biz/showthread.php?t=5677 Muhafazakâr seçmen kitlesinin çoğunlukta olduğu ve AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçeler arasında önemli yeri olan Fatih’te KONGRE ŞOKU. TRİBÜNLER BOMBOŞ AK Parti Fatih İçle Başkanlığı 3,Olağan kongresini takip etmek için Fatih Spor Kompleksine gelenleri içeride bir sürpriz bekliyordu. Sipariş anketlerde ’yüzde 50–60” arası gösterilen AK Parti’de Fatih İlçesinin kongresinde salon tribünleri bir yana, delege sıralarına varana kadar neredeyse bomboştu. AK PARTİ’NİN AĞIR TOPLARI KATILDI AK Parti, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati YAZICI, Kadın ve Aileden sorumlu Devlet Bakanı Nimet ÇUBUKÇU ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen BAĞIŞ ile geniş katılımlı büyük bir kongre yapmayı planlıyordu. CEMAATLER DESTEĞİ ÇEKİYOR MU? Özellikle AK Parti’yi destekleyen cemaat mensuplarının ve Ak Partili seçmenin çoğunlukta olduğu Fatih ilçesinde kameralara yansıyan görüntüler, “Cemaatler AK Partiye desteğini çekti mi?” AK Parti anketlerin aksine “Taban desteğini bitiriyor mu?” "% 50-60'lık anketler Sipariş mi?" sorusunu getirdi. İşte AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nden YORUMSUZ fotoğraflar.. Kürsüde Parti'nin ağır topu Eğemen Bağış ve kongre salonu: Muhafazakâr seçmen kitlesinin çoğunlukta olduğu ve AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçeler arasında önemli yeri olan Fatih’te KONGRE ŞOKU. TRİBÜNLER BOMBOŞ AK Parti Fatih İçle Başkanlığı 3,Olağan kongresini takip etmek için Fatih Spor Kompleksine gelenleri içeride bir sürpriz bekliyordu. Sipariş anketlerde ’yüzde 50–60” arası gösterilen AK Parti’de Fatih İlçesinin kongresinde salon tribünleri bir yana, delege sıralarına varana kadar neredeyse bomboştu. AK PARTİ’NİN AĞIR TOPLARI KATILDI AK Parti, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati YAZICI, Kadın ve Aileden sorumlu Devlet Bakanı Nimet ÇUBUKÇU ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen BAĞIŞ ile geniş katılımlı büyük bir kongre yapmayı planlıyordu. CEMAATLER DESTEĞİ ÇEKİYOR MU? Özellikle AK Parti’yi destekleyen cemaat mensuplarının ve Ak Partili seçmenin çoğunlukta olduğu Fatih ilçesinde kameralara yansıyan görüntüler, “Cemaatler AK Partiye desteğini çekti mi?” AK Parti anketlerin aksine “Taban desteğini bitiriyor mu?” "% 50-60'lık anketler Sipariş mi?" sorusunu getirdi. İşte AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nden YORUMSUZ fotoğraflar.. Kürsüde Parti'nin ağır topu Eğemen Bağış ve kongre salonu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI http://www.milligorusforum.biz/showthread.php?t=5677
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Her kongresini hınca hınç görüntüleyen yanlı basın mensupları böylesi diğer bütün partiler için normal olan bir görüntüyü Ak Parti kongresinde görünce hemen şipşakçılığa soyunuyorlar tabi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Neden hınca hınç dolmamış burası. Akparti rezil mi etti yaniiii |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Amacınız haberi paylaşmaksa eyvAllah..
Haberin kaynağı Ak Parti forum değildir doğruluğu yada yanlışlığını bize neden soruyorsunuz..? Her haberi bize sorup,bizden onay alıp,bizim doğrudur yada yanlıştır cevabımıza göre mi itibar edeceksiniz..? Haber hakkındaki düşünceme gelince.. Ak parti içinde bulunduğum hatay şehrinden en yüksek oyu aldı mesela..Ama yapılan kongrelerde sanki çok az bir kesim varmış gibi çok az insan katılıyor..Açık söylüyorum ben bile üyesi olmama rağmen bir çok kongreye katılmadım.. Bu kongrelere göre belirlenmiyor oy artışı yada azlığı.. Cumhuriyet mitinglerini hatırlıyorsunuzdur herhalde..Basında gösterilen onlarca kalabalık,onbinler diye atfedilen o büyük çoğunluk(!) seçim sonrası nasıl hezimete uğradı..?;) Linkteki yorumlarda ayrıca tebessüm ettirdi bana.. Kimse kimin ne kadar dindar,kimin cennetlik yada cehennemlik olduğunu asla bilemez.. Her muhalifin alışık olduğumuz,basma kalıp,sürekli tekrar ettikleri sözler topluluğu işte..Üzgünüm ama bunlar biizi hiç korkutmuyor..;) Bu linki arşivime kopyaladım..Zamanı gelince (seçim zamanları) yine açıp güleceğim..Yoksa başka türlü kimsenin bir işine yaramaz bu link.. ![]() selametle.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Haberin benzerini Haber7'de de okudum ben...Hınca hınç dolmamış olabilir; bundan normal ne olabilir ki...Bu şok haber değildir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() haberciler çekmiş resimleri ben çekmedim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Onlara göre büyük şok demek ki hocam..!
Arada bu haberler iyi aslında..İçlerine su serpiyor.. Bu haberlerde olmasa nerden besleyecekler içlerindeki öfke ve hırslarını..? ![]() Kulaklarınız çınlasın leş kargaları.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() adamlar malzemeyi bulmuş çekiyorlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() görünen köy kılavuz istemez hersey ortada arada olur normal bise diye düsünüyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yola devam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |