![]() |
#1 |
![]() ![]() Tükenmişliğimle başlıyorum söze Ve yüreğimi satırlara taşıyorum Bu koca şehirde yapayalnız Sanma ben sensiz yaşıyorum.. Tükenmişliğimle.. Üzgün olmak..Koca sevdadan geriye kalan Ve aşkına inanılmamış bir dev yürek Sensiz dünya; sensiz ben bile yalan Bana senin aşkın gerek.. Üzgün olmak.. Koca sevdadan geriye kalan Lekesi kalbimin orta yerinde sevdanın Acısı ise tarife sığmıyor inan Bu karanlık gecede; içinde zamanın Benim inan aşkınla yanan.. Lekesi kalbimin orta yerinde sevdanın İnancının gölgesinde yaşamak isterdim Bana olan sonsuz sevgi ve inancının O an inan dünyamdan bile geçerdim Hükmü kalmazdı yüreğimde hiçbir acının İnancının gölgesinde yaşamak isterdim Neleri göze almaktı neydi sevda Sonun başlangıcına taşımak mı hayalleri Bulmak,unutmak, kalmak arada Bırakmak sımsıkı tutan sıcak elleri Neleri göze almaktı neydi sevda İmkansız neydi bizim yalanımız mıydı yoksa Var mıydı sevdaya kelepçe takmak Herkes şu kahpe dünyadan da korksa Zor mu senin için dünyayı yakmak İmkansız neydi bizim yalanımız mıydı yoksa Masum gözler kalmışken aklımda Vazgeçmek vazgeçmek vazgeçmek Şimdi yüreğimde en en..saklımda Çok zor vazgeçmeyi seçmek Masum gözler kalmışken aklımda Ne akşamın karanlığı ne ışığı sabahın Kar etmez..edemez krater olmuş yarama Uzaklarda acımasızca yanan bu ahın Adını gözlerime sor..sözlerde arama Ne akşamın karanlığı var ne ışığı sabahın.. Eski dikişler derin olursa kanarmış aniden Senin yaran dikiş bile tutmaz ki Ne kalbim ne beynim ne de ben Her şeyiyle bu deli seni unutmaz ki Eski dikişler derin olursa kanarmış aniden Rüzgar ne kadar kuvvetli olsa Sarsamaz yerinde çivilenmiş dağları Felaket tohumlarını sevdama salsa Koparamaz sana olan güçlü bağları Rüzgar ne kadar kuvvetli olsa Etrafımı çevirmiş elemli duvarlar Orada bir yerde bir ışık.. Bir nokta Ötelerde bir sis bulutunda yar Yüreği bende bedeni çok uzakta Etrafımı çevirmiş elemli duvarlar Yağmurlar, fırtınalar çöktü baharıma Gecem güneşin doğuşuna hasret Kim pranga vurabilir verilmiş kararıma Ben senden vazgeçmem.. Sen sabret Yağmurlar, fırtınalar çöktü baharıma Ey sevgili sözler yetmiyor, yetmeyecek Al birazda yüreğimi oku sen Gözlerin sustukça izlerin gitmeyecek Sana hasret bu ruh, bu beden Ey sevgili sözler yetmiyor, yetmeyecek.. Mehmet Fatih Öztoprak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|