![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
![]() En Paylaşımcı Üye: Siyah Gül
Enlerinizde yer almak onur verici çok teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() bizim teşekkür edecegimiz kimse yokmu bütün enler eskilere gitti yenilere bişey yok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() En Aktif Üye: .......Siyah_gül,
En Yardımsever Üye: prizma En Ciddi Üye: ....... yalçın En Çok Rastladığınız Üye: ....... mehmet mert En Fanatik Üye: ....... ümmü_seleme En Tatlı Başbelası üye: ....... dilek ![]() En Geveze Üye: .......faruk Aslan ![]() En Karizmatik Üye: ....... Barışcan;) En Kibar Üye: ....... gönülden En Komik Üye: ....... duyguseli En Daimi Üye: ....... ak_kelebek ![]() En Paylaşımcı Üye: .......ahmetermiş En Sevimli Üye: .......ümit_ak En Sinirli Üye: ....... alemdar ![]() En Heyecanlı üye: ....... feyza:P: En Sabırlı Üye: ....... enigma En Sakin Üye: ....... ak kelebek ![]() En iyi İmza: ....... son,44objektif ;) En iyi Nick: ....... Ay_ışığı ![]() En Efendi Üye: ....... neşe ![]() En Muhalefet üye: ....... katil;) En Bilimsel üye: .......diriliş_f En Tekrarcı üye: .......MeLancHoLy ![]() ![]() ![]() En Milliyetçi üye: ....... gölge ![]() En Özgürlükçü üye: ....... bayonet En Aykırı üye: ....... mu_alim En iyi Yorum yapan Üye: ....... yalçın(tek geçerim) En Kendine güvenen Üye: ....... politikacı ![]() En Anlaşılamaz üye: ...... işin espirsini hak etmediği için silinmiştir yazdığım üye ..! En Anlaşılır üye: ....... herkes ![]() En Yeteneğini yansıtan üye: ....... erdemkepenek ![]() dip not: 1 kişi olarak düzenledim listeyi ve aylardır ilk kez yaptım kimse küsüp darılmasın arkadaşlar lütfen. ![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (11-11-2008 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() En Aktif Üye: .......Siyah_gül,
Dostum teşekkürler enlerinde yer verdiğin için ![]() ve aylar sonrada olsa enleri düzenleme zahmetine girdiğin için ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() [QUOTE=Ak_Kelebek;454840][
En Karizmatik Üye: ....... Barışcan;) tşkler ak-kelebek işte sonunda farkedildik ![]() dedem hep derdi bize iyi oldugunu anlatamazsın iyi isen eger kendini göstermen lazım inşallah elimden gelenin en iyisiyle yanınızdayım fazlamı iddaalı oldu ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() [quote=bariscan;454849]
Alıntı:
![]() siyah_gül dostum biliyorsun yanlış anlaşılmalar olduğu için yapmıyordum en leri bu ay yer vermediğim arkadşalara diğer aylarda yer vereceğim katılımlarına göre bundan sonra inşaALLAH. Konu Ak_Kelebek tarafından (11-11-2008 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Alemdar ve Kelebek çok teşekkürler..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Mehmet mert te ve kelebeğime teşekkür ederim enlerinde yer verdiğiniz için.
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim.. Biraz garip olmuş sanki bir görüp aynı en'e yazıldıklarımla.. Yine de saolun ![]() Sizin deyişinizle, ''buraya yazmaya başladığınızda aklınızda kalan bir kaç kişi'' den biri olduğum için ne mutlu bana... En iyi İmza: Benimki En iyi Nick: Bkz. en iyi imza İLGİNÇ ![]() |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ay'ı, en, enler, kasım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|