![]() |
#31 |
![]() En Aktif Üye: ak_kelebek,ishakyılmaz,barışcan,ahmetermiş,ömer faruk, süleymaniye
En Yardımsever Üye: prizma,ak_kelebek,gönülden En Ciddi Üye: Abdullah kaç En Çok Rastladığınız Üye: mehmetmert,ak_kelebek,aşk-ı ilahi,ümit ak,bayonet,FarukArslan En Fanatik Üye: hipermuhafazakar,ümmü_seleme,politikacı,cartman En Tatlı Başbelası üye: dilek,ümmü_seleme En Geveze Üye: o bende kalsın ![]() En Karizmatik Üye: prizma,yalçın,mu-Alim,feyza En Kibar Üye: yalçın,gönülden,diriliş.f En Komik Üye: dilek En Daimi Üye: ak_kelebek En Paylaşımcı Üye: duyguseli,ahmetermiş,gönülden,MeLancHoLy En Sevimli Üye: politikacı,güler yüzlüm,çilik En Sinirli Üye: murat,alemdar,hipermuhafazakar En Heyecanlı üye: bayonet En Sabırlı Üye: yalçın, En Sakin Üye: gönülden,yalçın,karaeşref En iyi İmza: dilek En iyi Nick: aşk-ı ilahi En Efendi Üye: karaeşref,hakan11,Ayışığı,prizma En Muhalefet üye: muhaliflerin tümü ![]() En Bilimsel üye: ![]() En Tekrarcı üye: ![]() En Milliyetçi üye: hepimiz ![]() En Özgürlükçü üye: ben desem ![]() En Aykırı üye: katil En iyi Yorum yapan Üye: yalçın,mu-Alim,gönülden En Kendine güvenen Üye: bayonet,ümmü_seleme En Anlaşılamaz üye: anlayışlı olduğum için herkesi anlıyorum ![]() En Anlaşılır üye: tüm forum En Yeteneğini yansıtan üye: haskız,mehmetmert,güliş çok zor oldu düşünerek yazdım enlerimi umuyorum unuttuklarım olmasın var ise şimdiden özür diliyorum gönlümün enleride aynı bu sayfa gibi dolu (+) verenlerin yeri ayrı tabi ![]() ![]() Konu siyah gül 07 tarafından (11-11-2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() En Aktif Üye: ....... Mu-Alim, ümmü_seleme, ahmetermiş
En Yardımsever Üye: Duyguseli, yalçın En Ciddi Üye: ....... Feyza En Çok Rastladığınız Üye: ahmetermiş, M--U--R--A--T, Siyahgül07, Hüdaverdi, politikaci En Fanatik Üye: Ak_Kelebek, politikaci, Gölge En Tatlı Başbelası üye: M--U--R--A--T ![]() En Geveze Üye: duyguseli, politikaci En Karizmatik Üye: gönülden, yalçın En Kibar Üye: yalçın, ümmü_seleme En Komik Üye: Forumdaki tüm fenerliler ![]() En Daimi Üye: Hüdaverdi, siyahgül_07, aşk-ı ilahi, Ak_ kelebek En Paylaşımcı Üye: gönülden En Sevimli Üye: ümmü_seleme (ve fotoğrafı ![]() En Sinirli Üye: İsmi lazım değil ![]() ![]() En Heyecanlı üye: MeLancHoly En Sabırlı Üye: Adminler ![]() En Sakin Üye: yalçın En iyi İmza: şeyh şamil En iyi Nick: ....... En Efendi Üye: gönülden, diriliş-f En Muhalefet üye: yine ''ismi lazım değil'' ![]() En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: duyguseli En Milliyetçi üye: Sanırım hepimiz En Özgürlükçü üye: '' En Aykırı üye: rikopasa, EniGma,ANTI_IRTICA En iyi Yorum yapan Üye: Bayonet, Hun yabgu, yalçın En Kendine güvenen Üye: hipermuhafazakar En Anlaşılamaz üye: 'İsmi lazım değil' En Anlaşılır üye: ümmü_seleme_ Ak_Kelebek, gönülden En Yeteneğini yansıtan üye: Yalçın, KaraEşref, Bayonet NAÇİZANE... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() enlerinde yer veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
ama o sevimli nerden çıktı diyecektim allahtan resimden kaynaklandığını dediniz... ![]() teşekkürler.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() En Çok Rastladığınız Üye: ahmetermiş, M--U--R--A--T, Siyahgül07, Hüdaverdi, politikaci
En Daimi Üye: Hüdaverdi, siyahgül_07, aşk-ı ilahi, Ak_ kelebek Enlerinde yer verdiğin için çok teşekkür ederim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Ayşem ve Faruk Arslan enlerinizde yer almak çok güzel...teşekkürler...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
Bu kadar ufak şey için iltifat ve beraberinde teşekküre gerek yoktu efendim,, Ama alındı.. Çok saolun ![]() |
||
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ay'ı, en, enler, kasım |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|