![]() |
#41 |
![]() En Aktif Üye: Siyah gül, Ak kelebek
En Yardımsever Üye: Dolunay Kadim En Ciddi Üye: Esra Özdemir, _SoN_ En Çok Rastladığınız Üye: Siyah gül, Ak kelebek En Fanatik Üye: Politikacı, Siyah gül En Karizmatik Üye: Dolunay Kadim, Yalçın, Abdullah Kaç En Kibar Üye: Gönülden, Yalçın En Daimi Üye: Akpartiforum ekibi En Paylaşımcı Üye: Ak Kelebek, süyah gül, ahmetermiş En Sabırlı Üye: Dolunay kadim En Sakin Üye: Feyza, ümmü seleme, Ay Işığı En iyi İmza: 44Objektif En iyi Nick: Dolunay Kadim-Prizma, Huzur En Efendi Üye: Karaeşref, Gölge, Yalçın, dilek En Bilimsel üye: Özgüngenç, diriliş.f, Süleymaniye, Mu-alim, Prizma En Aykırı üye: Katil En iyi Yorum yapan Üye: Dolunay kadim-Prizma, Mu alim, gönülden, yalçın, ahmet ermiş En Anlaşılır üye: siyah gül, ak kelebek En Yeteneğini yansıtan üye: djliği ile bayonet, şairliği ile dolunay Kadim ve siyah gül |
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() En Aktif Üye: .......şeyh şamil...aşkı ilahi..bayonet..siyah gül..gönülden
En Yardımsever Üye: prizma...mehmet mert..bayonet..kara eşref...gölge ![]() En Ciddi Üye: .......kara eşref...prizma...islam...şeyh şamil..katil.. En Çok Rastladığınız Üye: .......gönülden..yalçın...dirilişf...melancholy En Fanatik Üye: .......( en sadık destekliyiciler)tüm cimbomlular ![]() En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... prizma...islam...aşkı ilahi..kara eşref..ravza rüveyda En Kibar Üye: .......ravza rüveyda...bayonet..gönülden..siyah gül..ak kelebek.. En Komik Üye: .......(en espirili)farukarslan...aksa34.. En Daimi Üye: .......forumun her anında bizimle beraber olan tüm üyeler.. ![]() En Paylaşımcı Üye:......dirlişf..gönülden..akkelebek...FarukARSLAN.gölge En Sevimli Üye: .......mehmet mert..:D:D En Sinirli Üye: .......hiç sinirli görmedim ![]() En Heyecanlı üye: .......feyza ![]() ![]() ![]() ![]() En Sabırlı Üye: .......ben ..tabikide sabrıma hayranım ![]() En Sakin Üye: .......ben ![]() En iyi İmza: .......aşkı ilahi.. ![]() En iyi Nick: .......islam...aşkı ilahi...şeyh şamil.. En Efendi Üye: .......yalçın...Mu-alim...feyza..mehmet mert..melancholy En Muhalefet üye: .......enigma En Bilimsel üye: ...... En Tekrarcı üye: .......bişeyi anlamamakta ısrar edenler.. En Milliyetçi üye: ......milli değerlerine değer veren herkes. En Özgürlükçü üye: ......anam burda herkes özgürlükten yana... ![]() En Aykırı üye: ......ben öle aykırı üye hiç görmedim... En iyi Yorum yapan Üye: ......mu-alim...aşkı ilahi..yalçın...gönülden.. En Kendine güvenen Üye: .......kendine güvenmiyenin bu forumda işi ne... ![]() En Anlaşılamaz üye: ......enigma halen çözemedim ![]() En Anlaşılır üye: ......forumda anlaşılmayanı yazdıktan sonra kalan herkes.. ![]() En Yeteneğini yansıtan üye: ......bayonet..mehmet mert...siyahgül...MeLancHoLy....dj lerimiz.... ![]() unuttuklarım varsa affola... |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Hay maşAllah..BerekAllah..
![]() Herkeslerde en yapmış.. Bu ne hızdır böyle.. ![]() Hemde bir günde.. ![]() Kelebek ablam,Ayşe teyzoşum,Faruk Arslan ve yeniden Mu_Alim hocam.. Teşekkür ettim.. selametle.. ![]() |
|
![]() |
#44 |
![]() Bana enlerinde yer veren kardeşlerimden Allah razı olsun sağolun varolun ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() ak_kelebek: En Anlaşılamaz üye: .......murat
siyah_gül_07: En Sinirli Üye: murat Farukarslan: En Tatlı Başbelası üye:M--U--R--A--T beni böyle iğrenç yerlere layık gören kardeşlerime teşekkür ederim! eleştirilerinizi dikkate alacağım. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Alıntı:
En tatlı başbelası olarak görmüştüm ben yah.. Neresi iğrenç ![]() |
||
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Objektif ve Ümmü...çok teşekkürler
![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Enlerinde yer veren herkese teşekkürler; enlerinde yer verdiğim herkesin teşekkürüne de ricalar...(:
Faruk Arslan, bence siz de farkındasınız ki aynı enlerde yer aldığınız zat-ı muhterem ile çok büyük bir ortaklığınız var. En azından ben böyle bir şey fark ettim. ;) |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Bende kimseyle bir ortak yanımın bulunup-bulunmadığından bahsetmedim zaten ;)
|
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ay'ı, en, enler, kasım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|