11-09-2008, 22:50 | #1 |
Ekmek Partisindenim Abi...
Yıl 1978-79 lu yıllar..!
terörün anarşinin kol gezdiği,akşam olunca sokağa çıkamadığımız,gündüzleri başka bir mahalleden diğer bir mahalleye gidemediğiz, demirelin MEYDANLAR yürümekle aşınmaz dediği, ve ülkemi 70 sente muhtaç edildiği, yıllardı...! Rahmetli annem ve babam tenbih ederlerdi; aman oğlum..! biri gelirde sana derseki hangi partiyi tutuyorsun diye sorar ise..sende ben EKMEK PARTİSİNDENİM de; diye öğüt verirdi.. o yıllarda sağcılar solcular..o yılların deli kanlıları 20 li yaştakiler bır çocuğu genci yakaladılarmıydı..ilk soracakları şey hangi partilisin diye sorarlardı.. Günlerden bir gün,Annemden habersiz bizim arkadaşlarla yan mahalleye gittim,, orada geziyor idk ve bızden 9-10 yaş buyuk üç kişi geldiler benı yakaladılar..hangi partilisin lan dediler..ben öyle korktumki..nerdeyse şey edecem.. abi şey ..ne lan..abi ben EKMEK PARTİSİNDENİM..dedim kafama tokadı yedim ulan eş...lu su... sağ sol yetmiyordu bırde ekmek partisimi çıkardınız başımıza dedi bır daha dayağı yedim.. bu gerçek olan başımdan geçen bir anı idi sizlerle paylaştım hem güler,hemde geçmişte neler olduğuyla ilgili tüyo almış olursunuz.. bu gunlerimize hamd olsun neydi o gunler.. 4 lü daltonlar..demirel,ecevit,erbakan,türkeş,,,,,, ama şimdi..elhamdülillah..bu gunlerimize.. rabbim AK tan oyumuzu HALK tan hizmetimizi ve HAK tan gönüllerimizi,dualarımızı eksik etmesin..AMİN.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-12-2008, 02:27 | #2 |
ah o yılları bazen düşünüyorumda...! şimdi bir elimiz yağda bir elimiz balda..
allahım başbakanımıza ve çalışma arkadaşlarına sağlık versin ve gayretlerini dahada artırsın..inşallah turkıye duzelecek..duzeleceğinede inanıyorum. çekılen sancılar doğum sancısıdır. inşallah bebek gurbuz bi şekılde doğacak tam doğacak buna tum yureğimle inanıyorum.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|