AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-12-2008, 14:52   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart İmam Nikahlı Eşi Kardeşi Çıktı !!!
Mustafa Topaloğlu'nun imam nikahlı eşi Derya Hanım, 'Topaloğlu' soyadını kullansın diye ünlü türkücünün babası tarafından kendi nüfusuna yazdırılmış..

RESMİ NİKAHLI EŞİ BOŞANMIYOR
Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu'ndan uzaylılara yakışır icraat! Topaloğlu'nun imam nikahlı eşi Derya Hanım'ın nüfusta kardeşi olarak kayıtlı olduğu iddia edildi! Resmi nikahlı eşi Hasibe Hanım boşanmaya yanaşmadığı için ünlü türkücünün 10 yıldır birlikte yaşadığı Derya Hanım 'Topaloğlu' soyadını kullanamıyormuş. Mustafa Topaloğlu bu durumu ortadan kaldırmak için çareyi imam nikahlı eşini ailesinin nüfusuna yazdırmakta bulmuş.

EVLATLIKTAN REDDEDİLDİ
Kızlarının 'Topaloğlu' soyadını taşıyabilmesi için Derya Hanım'ın ailesi, kızlarını evlatlıktan reddetmiş. Ardından da Mustafa Topaloğlu'nun anne-babası Derya Hanım'ı kızları olarak nüfusa kaydettirmiş. Eski soyadı 'Yüksel' olan Derya Hanım böylece nüfus kayıtlarına 'Derya Topaloğlu' adıyla, ünlü türkücünün kardeşi olarak geçmiş.

TÜRBANI ÇIKARDI DÜĞÜNE GİTTİ!
Mustafa Topaloğlu'nun imam nikahlı eşi Derya Hanım, en son Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlunun düğününe türbansız olarak katılmıştı. Derya Hanım, "Türbandan dolayı saç diplerim yara oldu. Altı ay tedavi gördüm, sonra da takmayı bıraktım" demişti.

(Sabah)

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-12-2008, 14:54   #2
Kullanıcı Adı
Matematik
Uzaydan gelmiş ya bunlar :D
Matematik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 14:56   #3
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
:DYa uzaydakiler duysa onlar bile güler yahuu:D
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 15:09   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Gerçekten hassas ve önemli bir konuya değindiniz.Bu insanın(insan demek ne kadar doğru tartışılır ama anlayışımız gereği diyelim).Bu şahsiyetin altını eştikçe daha neler çıkacağı meçhul? Daha önce sempati duyduğum bu beyfendi,başörtüsü provakatörlüğüyle sözde eşi şimdi de kardeşi denilen hanfendiyle görüntüleri göz önüne getirince midem kaldırmıyor şahsen.O yüzden de bunları öncelikle rabbimize daha sonra da sizlere havale ediyorum.Ama sıfırlık bir kişilik.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 15:25   #5
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
yaptıkları düzgün ne varki buda farklı olsun...
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 15:38   #6
Kullanıcı Adı
elif zeynep
hiç şaşırmadım
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 15:47   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Aslında traji-komik bir durum. "Demokraside çareler tükenmez" sözüne yakışır bir olay.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 20:41   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Uzaylıdan ve karısından herşey beklenir
Alt 11-12-2008, 21:16   #9
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Her şey bir kenara Derya hanımefendinin bir sözü çok dikkatmi çekti..
Yani haberin içinde haber cinsinden bir söz..Hatta haberin içeriğinden daha önemli ve tartışılması,kınanması gereken bir söz..

Derya Hanım, "Türbandan dolayı saç diplerim yara oldu. Altı ay tedavi gördüm, sonra da takmayı bıraktım" demişti.

Bu kadından başka örtü takıpta saç dipleri yara olan var mı çok merak ediyorum..
Onu geçtim birde 6 ay bu yaralar yüzünden tedavi görmek ne demek..? Ya veyle..
Allah ıslah etsin..Bahanede kayda değer olsa..
Alt 11-12-2008, 23:36   #10
Kullanıcı Adı
Beritan
inanılarak takılmayan bir türbanın sonucuda bu olurdu..

yazık lanetleniyorlar...acıyorum Allah acısın da
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)