AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-10-2008, 23:23   #1
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Standart Yazıcıoğlu'nun CHP için dediği bu: Sen kimsin, bela mısın?
Yazıcıoğlu'nun CHP için dediği bu: Sen kimsin, bela mısın?

BBP lideri Yazıcıoğlu, CHP'nin sadece yasakçılığın bekçiliğini yaptığını ifade ederek, 'Deli Dumrul misali sen kimsin? Bela mısın?' dedi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, CHP'nin sadece din karşıtlığı ve yasaklar üzerinden siyaset yaptığını belirterek, “Devlet benim, halk benim, Cumhuriyet benim, Atatürk benim, meclis benim diyor. Deli Dumrul misali köprü başında durmuşsun, statükonun verdiği imkanları kullanarak dur-geç yapıyorsun. Anayasayı değiştirtmem, özgürlükleri vermem diyorsun. O zaman niye milletten ana muhalefet görevini aldın? Sen Kimsin? Bela mısın?” diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) 7. Olağan Büyük Kurultayı, dün Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Yazıcıoğlu'nun tek aday olarak katıldığı kurultayda salon tamamen doldu. Güvenlik-Özgürlük-Refah açılımı ile gerçekleştirilen kurultayda, ellerinde BBP ve Türk bayrakları olan delegeler, “Başbuğ Muhsin”, “Başbakan Muhsin” sloganları attılar. Kurultay'da, “Deniz Yıldızı” isimli sinevizyon gösterisi de gerçekleştirildi.

Kurutay'a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen ile siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.

ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-13-2008, 05:33   #2
Kullanıcı Adı
RashoAga
Seviyorum bu adamı, Ak Partiye katılmalı...
RashoAga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-13-2008, 13:05   #3
Kullanıcı Adı
nur_akp_63
lafı gediğine koymuş resmen
nur_akp_63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)