Güzel Sözler & Vecizeler Güzel sözler ve yolumuza ışık tutan vecizeler... |
Anketimiz: En beğendiğiniz vecizeleri seçiniz... (Birden fazla seçeneğe oy verebilirsiniz) | |||
İnsandaki Toll molekülleri ile meyve sineğinin hücrelerindeki Toll molekülünün yapı ve fonksiyonunun aynı oluşu, Vahidiyetin güzel bir tecelisi olarak; "Sineği kim yaratmışsa, insanı da o yaratmıştır." Hakikatine ne güzel bir misâldir. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 16.67% |
İnsanlar, çabuk yükselenlere değer verirler; hiçbir şey toz ve tüy kadar çabuk yükselmez. |
6 | 25.00% |
İnsana sadakat yarışır görse de ikrah / Yardımcısıdır doğruların Hazreti Allah (c.c). |
2 | 8.33% |
Ayinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
2 | 8.33% |
Olgun insan ve gerçek dost, Cehennem'den çıkışta ve Cennet'e girişte bile "Buyurun" demesini bilendir. |
7 | 29.17% |
Mü’minin şiârı, oturup bahtına ağlamak değil, bahtını aydınlatmaya çalışmaktır. |
0 | 0% |
Allah'tan başka hiçbir şeyi olmayan ben; Allah'tan başka her şeyi olan insanlara acırım. |
11 | 45.83% |
Şu cihanda birgün duyulmaz ise 'Allahu Ekber' / Her fen tarumar olur,her beden makber.. |
6 | 25.00% |
İnsan asla küçümsenemez; çünkü insan, her an küçümsenemeyecek kadar büyük bir canavara dönüşebilir. |
1 | 4.17% |
Silemiyorsan karalayacaksın. |
2 | 8.33% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
#2 |
![]() Allah'tan başka hiçbir şeyi olmayan ben; Allah'tan başka her şeyi olan insanlara acırım.
Ben bu sözü çok anlamlı buldum ve oyumu kullandım.Teşekkürler böylesi güzel bir çalışma için (+) ![]() |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akpartiforum anket, anket, haftanın, sözü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|