Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
seviyorum şu cimbomluları. valla siz olmasanız moralimiz nasıl yerine gelecek bilmiyorum. her zaman en kötü anımızda sizi farklı mağlup ederek moral depolatıyorsunuz bize :D
bi de şuna hayranım: ne zaman yensek (ki her zaman yeniyoruz) mutlaka bi bahaneniz vardır. 2002 de 6-0 yendik cevabınız 'biz 2 sene önce UEFA yı kazandık oldu' bu sefer 4 ledik sizi sahadan sildik 'altı üstü 3 puan aldınız' diyorsunuz :D
bi de hakeme faturayı kestiniz ya helal olsun valla ne diyim. Lincoln'un beyinsizliğinden dolayı çift vuruş gol değeri kazanmadı. çift vuruş diyor hakem adam tek vuruş yapıyor  saracoğlundaki o atmosferi görünce aklı başından gitti heralde:D
cimbom salatasaray, salatasaray şampuan; cimbom salatasaray şampuanım cimbomum :yehoo:
|
diyorumya başarıya aç sizin gibiler sadece skoru görüyorlar.. 6 - 0 yenmişsiniz ama nasıl yendiğinize neden görmüyorsunuz ! bilek hakkıyla değil akla gelebilecek her çirkef yollarda dahil kazanmak üzerine oynuyor yönetiminiz..o maçta sahaya taş çakmak maytap attınız..o atılanlardan antrenörümüzün başı yarıldı ! ümit davala sakatlandıda saha kenarında tedavi ettirilmedi, üzerine pet şişe yağdırıldı. hasan şaş'a yumurta atıldı..küfürler höykürükler elektronik ıslıklar oynattırmıyorsunuz oyuncularımızı rahat bir ortam değil orası nasıl oynayacaklar orda..
Elinizde o artı imkanlar olmayınca , eşit şartlarda olimpiyat stadında oynanan Türkiye Kupası finalinde neden fb'niz f5 oldu
Çünkü o şartlarınız yoktu orada.. işte bu yüzden orada oynanmıyor..oynayamaz oyuncular..o maçın rüvanşında samiyende 2 - 0 yendik sizi..o maçta yöneticileriniz oyuncularınıza ayakları titreyenler vardı diyordu, kişiliksiz futbol diyorlardı.. ilk yarıda gs nin ceza sahasına bile gelememiştiniz..DÜŞÜN BİRDE O STAD SİZİNKİ GİBİ OLSA NE OLURDU !!! 55 BİN KİŞİ OLACAK TRİBÜNLER SAHANIN DİBİNDE OLACAK, ÜZERLERİNİZE PATLAYICI DAHİL HERŞEY YAĞDIRILACAK BAKALIM NE OLURDU..Bu ayrıntıları görmek gibi bir adamlığı sizden beklemiyorum ama asıl faktör bu..
o sene ligi 7. bitirmiştiniz..malatya bile UEFA kupasına gitmişti ama sizin gibi sadece ortega yı washingtona 30 milyon dolar veren f5 türkiye dışına çıkamamıştı :D biz sizi samiyende yenip o kaybı telafi etmiştik AMA SİZ ŞU 7 - 0 BİR TELAFİ EDİNDE GÖRELİM :D
Birde çeyrek asırdır alamadığınız Türkiye Kupasını alında görelim, artık saymakta zorlanıyoruz kaç yıl olduğuna :D