![]() |
#1 |
![]() ![]() Kendilerine 'dindar kadınlar' diyerek bir araya gelen bazı kadınların oluşturduğu 'Vakit'e tepki Plaftormu'na destek veren üç isim dikkat çekiyor. Peki kim bu isimler? İşte cevabı: Platform destekçilerinden biri Baskın Oran: LBTT'nin, yani Lezbiyen, Biseksüel, Travesti ve Transseksüel platformunun 15. EŞCİNSELLER ONUR (!) HAFTASI'na katılarak, 'Ben eşcinselleri ezilmiş insanlar olarak görüyorum ve bu etkinliğe katılmaktan ONUR (!) duyuyorum” diye bağıran Baskın Oran da “dindar kadınlar” başlığı altındaki Vakit'e tepki organizasyonuna destek veren isimlerden biri. İkincisi Okşan Öztok: Aynı zamanda İnsanca Yaşama Derneği Başkanı ve sapkın örgütlerin lideri konumundaki travesti Okşan Öztok. Üçüncü yıldız ise Pınar Selek: Mısır Çarşısı'nda patlama meydana getirerek, 7 vatandaşımızın ölümüne, 127 vatandaşımızın yaralanmasına sebep olduğu iddiasıyla yargılanan malûm aşırı solcu kadın... Bilindiği gibi bundan 9.5 yıl önce Türkiye, Mısır Çarşısı'nda meydana gelen patlamayla sarsılmıştı. 3'ü çocuk 7 kişi ölmüş, 127 kişi yaralanmıştı. Meydana gelen patlamadan iki gün sonra Pınar Selek zanlı olarak gözaltına alınmış, ardından tutuklanarak 2.5 yıl cezaevinde kalmıştı. O günün gazeteleri olayı “bombacı kız yakalandı”, “PKK'nın dişi teröristi yakalandı” şeklinde vermiş, Türk kamuoyu Pınar Selek'i bu şekilde tanımıştı. O günden sonra Pınar Selek adı gündemden düşmeyen isimler arasında yer aldı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|