![]() |
#1 |
![]() ![]() yer Türkiye, gerçek komik bir resim. Ev içinde ev olurmu? işte kanıtı. Ev içine ev yapmışlar. Komik bir ev görüntüsü.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu işin espiri tarafına yapılan yorum;
Neyi merak ediyorsan gel, bu topraklarda hepsi mevcut. Biz muhteşem bir toplumuz, bu resim bile bizim avrupa birliğine girmemizi sağlar diye düşünüyorum. Sanırım üste kat çıkacaklarmış alttaki taşımaz diye bu sisteme başvurmuşlar :D :D Buda azıcık gerçekci olunca yapılabilecek bir yorum; Elinde avucunda olanla birşeyler yapmak istemişler, kendilerini bu durumdan ötürü alkışlıyorum. Sanırım evi büyütecek, yahut yenisini yapıncaya kadar bile olsa bir başka mekana taşınma gücüne sahip olamadıkları için, alttaki evde otururken üste yeni evlerini inşaa etmişler. Elbette sağlıklı bir durum söz konusu değil ama, öyle durumda olanlar varki, onların gözünden olaya bakarsak daha kolay anlarız diye düşünüyorum. Rabbim herkeze sığınılacak, sağlıklı yuvalar nasip eyleye inşaallah... ![]() Paylaşım için çok teşekkürler emeğinize sağlık, artı verilecek bir konu fakat teknik kurallardan dolayı size artı veremiyorum, alacağınız olsun. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|