AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 11-22-2008, 23:32   #1
Kullanıcı Adı
çilik
Standart Geri istiyorum!!!!
Bunun zamanı gelmişti artık kabul et.Yani daha ne kadar bekleyebilirdim ki….!! Sen ne zannediyordun hiçbir şey değişmedi hep aynı kaldı diye mi düşündün?Aramızda hala onca tanımlayamadığım karartı dolaşıp dururken üstelik.
Bıraktığımız yerden bıraktığımız gibi olabilirmiydi zannediyorsun
Kırgınlıkları,tutuklukları,güvensizlikleri onca yaşanan yalnızlıkları bir yana koyup her şeyi,tek solukta,tekrar yaşamayamı başlayacaktım
Yapamam……ben bunu yapamam…Kendimi günlerce yalnız başıma ördüğüm kozamdan çıkaramam…Hemde hemen öyle bir çırpıda..Mümkün değil…Korunmak istiyoruuuuumm…Herkesten çok demiyorum en az herkes kadar…Eskisi gibi cesur değilim ve eskisi kadarda yürekli olamayacağım..
İşte o yüzden ,yüreğimden söküp aldığın kelimelerimi geri istiyoruuum senden..sana seve seve verdiğim kelimelerimi…;ve tabii ve mutlaka ve muhakkak anlamlarıyla birlikte geri istiyorum….
Benim kelimelerime ,benim yüklediğim anlamları istiyorum…
Kimselere uymayan anlamları…
Yıllar içinde söküp savurduğun,kimsesiz bıraktığın,tozlara buladığın kelimelerimi geri ver banaaaaa….
Sana hatalarımın hesabını yapacak değilim …hatalarının daa..yalnızca kelimelerimi geri istiyorum..Hem sanırım senin işine yaramayacak onlar..Sevmedin,alışmadın,önemsemedin..Hiçbirine dokunmadın..Bir anlama bir anlam daha katmadın..Geldikleri gibi kaldılar sende..Zorlamadıın….
İşte o nedenle..HEMEN ŞİMDİ…..Hiç zaman kaybetmeden ,BÜTÜN KELİMELERİMİ VE TABİİ VE MUTLAKA VE MUHAKKAK ANLAMLARIYLA BİRLİKTE GERİ İSTİYORUUUM….

Alıntı

çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-23-2008, 02:37   #2
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Teşekkürler... Kelimelerin titreyişini hissettim yüreğimde okurken...+
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 13:03   #3
Kullanıcı Adı
çilik
Ben teşekkür ederim sağolun
Alt 11-23-2008, 13:05   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
afeyim şana yaff +
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 15:03   #5
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
afeyim şana yaff +
sağolasın kurban

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)