![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
SEN imam hatiplere 8 yıllık eğitim ile kilit vurulurken hiç vebalini düşünmedinmi? SEN kuran kursları kapatılırken tepkini niye koymedın ? SEN kuran öğreten imamlara cezalar verilirken kendi partindeki imanını ölçtünmü.. SEN ordudan hanımının başı kapalı diye atılırken o imzayı atanlardan niçin hesap soramadın.? SEN ne had le kişilerin imanını ölçüyorsun.? SEN bu ülkede çekiç gücü göndereceğim deyipte gelor gelmez süresini uzatırken kendi imanınını ve o liderinin de İMANını ölçtünmü? SEN ŞİRKE GİTTİĞİNİN FARKINDAMISIN..? SEN 12 yaşın altındakiler kuran öğrenemez derlerken nerdeydin..? SEN haddini bil ve kimsenin iman derecesini çlçme..! bak ben senin partine ve düşüncene laf söylememek için kendimi zor tutuyorum... bu ülkede islama ısteyerek yada istemeyerekte olsa kımlerin daha fazla zarar verdiğini bu millet anladı ama senin gibiler hala anlamadı..anlamazsınızda,,sizin dini lideriniz kim? siz kime hizmet ediyorsunuz, o lideriniz şeyh mi? yoksa mehdimi ilan ettiniz. mısırı hatırladınız umarım.. |
||
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|