11-28-2008, 18:41 | #1 |
UEFA Kupası Nasıl Alınır
Galatasaray yönetim kurulu bu gece aldığı olağan üstü bir kararla
fenerbahçenin uefa kupasından elenmesi üzerine " UEFA kupası nasıl alınır " kurslarını başlatmaya karar vermiştir. Bu çok önemli kamu hizmetine tüm fenerbahçeli arkadaşlar davetlidirler. !!! Kurslar ücretsiz olup 11'er kişilik ve TAMAMEN AVRUPAYİ sınıflarda verilecektir. Dersler uzman öğretmenler eşliğinde bizzat uygulamalı olarak anlatılacaktır. Kursta Verilecek Dersler : UEFA kupası nasıl alınır? Hocası : Fatih Terim , haftada 10 saat 18'e girildiğinde gol nasıl atılır ? Hocaları : Necati Ateş ,Hakan Şükür, Haci, değişmeli, haftada 6 saat Avrupalı Nasıl Olunur, Avrupalı takım olmak ne demektir ? Hocası : Galatasaray Yönetim kurulu. Takım nasıl desteklenir Avrupayi Tribün Nasıl Olmalıdır ? Hocalar : Galatasaray taraftar gurupları , hergün 2 saat (Rakip taraftar nasıl alt edilir. Blok ve uygulamalı) Başarı çıtası nasıl yükseltilir, saat zaman dilimleri nasıl tarif edilir ? Hocası : Faruk Süren Galatasaray aşkı nasıl aşılanır ? Hocası: Ali Tanrıyar Kulüp Bütçesi Nasıl İdare edilir? Hocası: Ribbery... Kurs'a katılma şartları; - Kadıköyde maçta çekilmiş, 2 adet ağlamaklı ve kupalara hasret fenerli taraftar resmi - Bir adet gerçek T.C. Kimlik Kartı (Uluslararası hukuka göre Tanınmayan cumhuriyetler statüsündeki Fenerbahçe Cumhuriyeti kimlik kartı geçerli olmayacaktır) - 1 Adet okuma , anlama ve konuşmayı yeterliliğini belgeleyen sağlam raporu, - En az İlk okul mezunu olduğunu kanıtlar belge, (Sahte İlkokul diploması kullananlar cezalandırılacaklardır.) - Galatasaray Lisesinden içeri girerken kelimeyi şehadet getirmek, hıristiyansa haç put çıkartmak. Kurslarda tenefüslerde Galatasaray Lisesinin Avrupaya bakan Penceresinden bakmak ücretsiz olup, Galatasaray müzesini gezmek isteyenlerden küçük bir ücret alınacaktır. BONUS KART geçerli olup %10 öğrenci indirimi uygulanacaktır. BONUS KART'ınızda biriken paralar geçmezzz. Müzeyi ziyaret edecek fenerli kardeşlerimizden müslüman olanların gusul abdestli olmaları, hac kıyafeti giymiş olmaları, tıraşlı olmaları ve içeri ayakkabılarıyla girmemeleri zorunludur. Müze gezisi sonunda göz yaşlarını tutamayan, üstünü başını yırtan fenerli kardeşlerimiz için hertürlü yedek kıyafet ve mendillerde kapıda hazır bulundurulacaktır. Ayrıca hazırlanmış küçük eşantiyon UEFA kupası hatıra hediyelikleri de teselli olarak dağıtılacak. "Abi , baba bize Galatasaray müzesinden ne getirdin diye soran kursiyer akrabalarına müzeden hediye olsun diye verilecektir. UEFA Kupası ziyaretini tamamlayan fenerli kardeşlerimizden SUPER KUPA'yı da görmek isteyenler varsa görebilirler. Ayrıca ; "Hadi gelmişken bütün günümüzü ibadetle geçirelim, zaten 21 yaşına geldim bir Türkiye kupası göremedim" diyen fenerli kardeşlerden isteyenler Lig kupalarını ve Türkiye Fedarasyon Kupalarınıda gezip ziyaret edebilirler. Müze Çıkışları, ayakkabılar ele alınmış, tabanları birbirine yapıştırılmış bir şekilde, kupaya yüzler dönük olacak vaziyette ve geri geri yapılacaktır. Kayıt Başvuruları bizzat Hasnun Galip Sokaktaki Kulüp Binasına Yapılacağı Gibi 1905 hattına mesaj atarakta yapılabilir. DİPCİK NOT = UEFA Kupası Yaz 1905'e mesaj gönder UEFA kupasının sapı cebine gelsin. (kaynağı bilinmiyor bana gelen bir mail) _________________
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-28-2008, 20:10 | #2 |
züperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
11-28-2008, 22:56 | #3 |
|
|
11-28-2008, 23:05 | #4 |