11-27-2008, 12:49 | #1 |
Yarın Akşam Kayserispor'la 25. Randevu
Kayserispor'la 25. randevu
Takımımız ile Kayserispor yarın yapacakları karşılaşmayla ligde 25. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 24 maçta, Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 16-4 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Takımımız, söz konusu karşılaşmalarda 44 gol atarken kalesinde 23 gol gördü. Kayserispor’la ile son 3 sezon İki takım arasında son 3 sezonda oynanan maçlarda ise Kayserispor’un 3, Bordo-Mavili ekibimizin 2 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere sonuçlandı. 2005-06 sezonu Trabzonspor: 2-1 Kayserispor Kayserispor: 4-2 Trabzonspor 2006-07 sezonu Kayserispor: 1-0 Trabzonspor Trabzonspor: 0-0 Kayserispor 2007-08 sezonu Kayserispor: 1-0 Trabzonspor Trabzonspor: 2-1 Kayserispor
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-27-2008, 12:50 | #2 |
Hazırlıklarımız devam ediyor
Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün (çarşamba) 19.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Takımımız Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Ceyhun katılmazken, Colman ve Tolga düz koşu yaptı. Takımımız idmanda Kayserispor maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirdi. |
|
11-27-2008, 12:51 | #3 |
Maç günü hava tahmini
Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre 28 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Kayseri'de oynayacağımız Kayserispor maç günü havanın karla karışık yağmurlu, en yüksek sıcaklığın ise 4 derece olması bekleniyor. Trabzonspor Resmi Web Sitesi |
|
11-27-2008, 13:06 | #4 |
Kayseri'ye Sıkıntılı Gidiyoruz
Trabzonspor'da sakatlık belirtileri
Turkcell Süper Lig'de yarın Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Kayseri'ye sıkıntılı gidiyor. Ligin son 4 haftasını lider olarak kapatan ve yarın Kayserispor'u yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefleyen bordo-mavili takımda, sakatlıkları süren kaleci Tolga Zengin ve Selçuk İnan'ın yanı sıra, Arjantinli oyuncu Colman ve Ceyhun'un da antrenmanda sakatlandıkları bildirildi. Kulüp doktoru Hakan Ayaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Selçuk'un belindeki hafif ağrılarının sürdüğünü, Colman'ın kasığında problemi olduğunu, Ceyhun'un ise antrenmanda sağ ayak bileğine darbe aldığını söyledi. Bu oyuncuların tedavilerinin yoğun bir biçimde sürdüğünü ifade eden Ayaz, ''Selçuk, Colman ve Ceyhun Kayseri'ye gelecekler. Ancak bu oyuncuların durumu maç öncesi yapılacak kontrollerden sonra belli olacak'' dedi. Kaleci Tolga Zengin'in ise bir süre daha takımdan ayrı kalacağı kaydedildi. Trabzonspor'un, yarınki karşılaşmaya Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Gökhan ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor. Orta alanda Selçuk veya Colman'dan birinin forma giyememesi halinde teknik direktör Yanal'ın savunmanın sağındaki Serkan'ı orta alanda görevlendirip, Tayfun'u bu oyuncunun yerine oynatması bekleniyor. 27 Kasım 2008 |
|
11-27-2008, 21:17 | #5 |
Sivas maçından kolay olacağını sanmıyorum. Hatta daha da zor olabilir. Ama lider kalmak ve şampiyon olmak istiyorsak kazanmaktan başka çare yok.
|
|
11-27-2008, 22:09 | #6 |
|
|
11-27-2008, 22:29 | #7 |
Hazırlıklar Tamam
Hazırlıklar tamamlandı
Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün (perşembe) 16.00'da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamladı. Takımımız Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda sakatlıkları bulunan Colman ve Ceyhun düz koşu yaptı.Takımımız idmanda Kayserispor maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirdi. Trabzonspor Resmi Web Sitesi |
|
11-28-2008, 03:28 | #8 | |
Alıntı:
İki kişi de olsak takımımıza forumda da sahip çıkacağız evelallah. HES ihalesini de aldık. Artık İstanbul bizden korksun, önümüzdeki yıllara damga vurmaya aday bir kulübüz. İsteseler de istemeseler de bizi konuşacaklar. Bu kadar methiyeden sonra artık Kayseri maçını alalım yani.. Beşiktaş arayı kapatıyor, izin vermeyelim.. Bu hafta, önce Trabzonsporlu sonra da Fenerbahçeliyim..(Her ne kadar söylemekten hicap etsem de...) Bu arada Selçuk, Colman ve Ceyhun sakatmış.. İnşallah maç saatine hazır olurlar. Özellikle Selçuk ve Colman'a çok ihtiyaç var. Konu akgençlk tarafından (11-28-2008 Saat 03:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
11-28-2008, 11:12 | #9 |
Ben inanıyorum bu akşam Kayseri'yi yeneceğiz. Colman ve Selçuk maç saatine yetişir gibime geliyor. Ceyhun'dan büyük beklentilerimiz var. Bir kere Ceyhun güçlü bir fiziğe sahip, tuhaf bir insan, yoksa o yaşta, topa o kadar sert nasıl vuracak. Serbest atışlarda çektiği her şut isabetli ve tehlike oluşturuyor, daha golünü göremedik ama ben bir Hami görüyorum.
|
|
11-28-2008, 17:38 | #10 |
Hami dedin yüreğim parçalandı.. Ah Hami ah... Senin gibisi gelmedi daha...Yıllarını bir takım için harca ve sonunda vefasızlığa uğra.. Geçende yanılmıyorsam mesaj tv'deydi, Haminin uzun bir söyleşisini dinledim. Gerçekten büyük vefasızlık yapıldı kendisine. Özellikle Özkan Sümer'e çok atıp tuttu Hami.. 96'daki şampiyonluğun kaçması falan, güzel bir söyleşiydi.
İnşallah dediğin gibi maçı kazanırız bu akşam. Yoksa düşüş başlayabilir. Kayseri de zor bir deplasman, kazanırsak büyük başarıdır. Ama ben de güveniyorum takıma.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
cuma 20:00, istatistikleri, trabzon kayseri, trabzonspor - kayserispor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|