AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: Müzakerelerde Avrupa Birliğinin Samimiyetine;
İnanıyorum 14 31.82%
İnanmıyorum 30 68.18%
Katılımcı sayısı: 44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 10-12-2008, 14:24   #31
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
wantedturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben inanmiyorum ama ancak AByi kullanarak Turkiyeye ozgurluk getirilir

Kesinlikle katılıyorum , nasıl onlar bizlerin duygu düşüncesine inanmıyor ise onlarında bizlerin varlığına inanması güç olabilir , önemli olan devletler arası birlikteliklerin arasından payımıza düşen insani noktaları kazanalım
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2008, 22:53   #32
Kullanıcı Adı
By_Demokrat
Ben inanıyorum, neden inanmayalım..?
Onlar Demokrasi adına bizden daha ilerideler...
By_Demokrat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2008, 05:51   #33
Kullanıcı Adı
seva
Avrupa Birliği ile ilişkilerimizin neredeyse 40 yıllık bir geçmişi vardır. Türkiye, Avrupa Ekonomik Topluluğunun 1958 yılında kurulmasından kısa bir süre sonra Temmuz 1959'da Topluluğa tam üye olmak için başvurmuştur.

evet inanıyorum

Netice itibariyle, 2001 yılı oldukça verimli bir şekilde sonuçlanmıştır. Bunda, başta Anayasa değişiklikleri olmak üzere, hukuki ve ekonomik alanlarda gerçekleştirilen reformlar ile müktesebat uyumu konusunda sağlanan ilerlemeler önemli rol oynamıştır. Ancak, bu ortamın oluşmasında, AB'nin kendi açısından öncelik verdiği AGSP'da İngiltere ve ABD ile varılan mutabakat ve Kıbrıs'ta iki lider arasında görüşmelerin başlaması gibi konularda Türkiye'nin katkılarıyla sağlanan gelişmelerin yarattığı olumlu havanın da etkili olduğu açıktır. Öte yandan, 11 Eylül olaylarının da Türkiye'nin önem ve değerinin anlaşılması bağlamında bu havanın oluşmasına yardımcı olduğunu kabul etmek gerekecektir.
seva isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)