12-01-2008, 13:47 | #1 |
Küs Müsün?
Küs müsün? Hadi bana cevap ver: Ölerek seni terk etmem ile; Küserek beni terk etmen arasında ne fark var?.. Şu fark var, bu iki terk olunuş arasında: Biri, her ikimizin de irademiz dışında... Yani elinde olmadan ve yani elimde olmadan; deriin ve gittikçe derinleşecek bir acı söküp alıyor beni senden... Diğerinde ise; Bilerek... İsteyerek... İraden dâhilinde ve aklın başında olduğunu iddia ederek; Olmayışa atıyorsun, savuruyorsun beni!.. Bu kadar mı geniş hayatın?.. Bu kadar mı bitmez zamanlara sahip olduğunu sanıyorsun? Hayat, ince bir ip üzerinde yürümek gibi zor aslında! Bir cambaz, ip üstünde yürürken; değneğine bir kuş konsa veya konmuş kuşlardan biri uçsa düşüyor, yere çakılıyor! Bir kuş kadar da mı ağırlığı yoktur hayatında; küstüğün kimsenin?.. ..... Düşersin sonra! Çakılırsın sonra ve “söylemedin” diyemezsin! Benim için; “bir zamanlar vardı” demenle sana ne kazandırabilirim?.. Ben, eğer sana bir şeyler katacaksam; “işte varım” diyebiliyorken yapabilirim ancak bunu! Sana bir şey fısıldamama izin ver: “İşte, varım!..” Küsmek; yaşayanı ölü kabul etmektir! Küsmek; aramızdaki alışverişi öldürmektir! Hadi şimdi bana cevap ver: Ölerek seni terk etmem ile; küserek beni terk etmen arasında ne fark var?.. Stop Muammer Erkul 30 Kasım 2008 Pazar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-01-2008, 13:50 | #2 | |
Alıntı:
ipte yürümeyi başaranlardan olma dileğiyle |
||
12-01-2008, 13:53 | #3 |
amin
okuduğunuz için ben teşekkür ederim |
|