AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 12-16-2008, 19:50   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Thumbs up Recep Tayyip Erdoğan'dan Muhalefette Yönetim Dersleri!Canlı
BAŞBAKAN'IN AÇIKLAMALARINDAN BAZI SATIR BAŞLARI

Başbakan Erdoğan TBMM'de söz aldı. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

'Biz bu ülkede taş üstüne taş koyan herkesi destekledik, halkımız arasına nifak tohumu ekenlere fırsat vermedik. Küresel kriz dalgasını fırsat bilip krizden nemalanmak isteyen ard niyetliler olabilir.'

'Gücümüzü milletten alıyor ve yolumuza böylece devam ediyoruz. 6 yıllık iktidar dönemimizde adım atmadık Türkiye toprağı bırakmadık. Bu kutsal çatının altında bizleri hazmedemeyenler oldu. Demokrasi adına gittiğimiz illerde ülkenin başbaklanına yakışır şekilde karşılanmadık. Esnafa kepenkler kapatıldı. sokaklarda lastikler yakıldı. Çöpler toplanmadı.'

Küresel krize de değinen başbakan Erdoğan şunları söyledi;

Kriz Türkiye'nin krizi değildir. Bu krizi doğru yorumlayıp iyi adımlar atabilirsek, kendi lehimize çevirebiliriz. Hükümetimiz bu krizden fırsatçılık yaparak karlı çıkmaya çalışanlara fırsat vermeyecektir. Ekonomik bazı istatistiklere de yer veren Başbakan, fealket tellallarına itimat edilmemesi için vatandaşları uyardı.

IMF konusundan rahatsız olduğunu belirten Erdoğan; 'IMF ile görüşmeler bilinmeden kıyasıya eleştiriliyor. Sayın Baykal bile katıldığı programlarda IMF ile görüşmelerin geciktiğini belirtmişti. Şimdi ise tam aksini söylüyor. IMF sadece para alınmak için kapısı çalınacak bir kuruluş değildir. Stratejik ortaklıklar yapılabilir. İktidara geldiğimizde zaten IMF'e önceki hükümetlerin yapmış olduğu borçlar sebebiyle ilişkilerimiz var.

G 20'nin gündeminde de küresel kriz vardı. Çok büyük sermayelere sahip olan ülkeler bile sarsılan ekonomilerini kurtarabilmek için farklı ekonomik çalışmalar içerisine girerken Türkiye'de piyasaları dalgalandıracak herhangi bir ekonomik problemle karşılaşmadık.

Hastane ve okul açılışları için Hakkari'ye gidiyorum. Sokaklar terk edilmiş kadar sessiz. Nedeni ne biliyor musunuz? Esnaf tehdit ediliyor. Bu mu demokrasi anlayışı, bu mu hak arama?

Hak aramanın yönteminin bu olmadığını belirten Erdoğan, bu çatının altında her şeyin konuşulması gerektiğini söyledi. Hakkari'de yapılan konuşmada 'Ya sev ya da terk et' diye bir söz kullanmadım. Erdoğan Hasip Kaplan'ın itirazları karşısında Hakkari'de yaptığı konuşmayı bire bir tekrarladı ve özetinde terör örgütüne ithafen söylediğini belirtti. Siz de bu düşünce içerisindeyseniz onu bilemem şeklinde konuştu. Bunun üzerine Baş bakan Erdoğan düşünceleriniz de samimi olsaydınız Doğu Anadolu'da AK Parti birinci parti olamazdı, eğer kendinize çok güveniyorsanız parti kurarak seçimlere girersiniz dedi.

DTP sıraları protestolar gösterdi. Meclis Başkanı Toptan devreye girerek"Arkadaşlar lütfen susun. dedi İtirazlar yükselince bu kez " Sizler niye üstünüze alınıyorsunuz ki" dedi.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-17-2008, 03:23   #2
Kullanıcı Adı
akgençlk
Ama başbakan mecliste harbi coştu valla... Baykal ve Bahçeli deyim yerindeyse mars oldu kaldı, mosmor oldular. DTPyi zaten hiç saymıyorum.

Çok güzel bir konuşmaydı, kurtlarvadisini bile bu kadar heyecanlı izlememiştim.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2008, 03:51   #3
Kullanıcı Adı
rustem
yemin ediyorum hiç bu kadar televizyon izlerken heyecanlanmamıştım ama dur dur evet heyecanlandım gs-realmadrid(yıl 2000:D . gerçekten başbakanımı tebrik ediyorum.çok güzel konuşmalar ve gerçekler
rustem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2008, 04:09   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Her yıl sonu yapılan gelecek senenin bütçe görüşmeleri böyle heycanlı geçer. Başbakan yine bir kere bütçe görüşmelerinde Baykal'a Hoplama Otur yerine diye seslenmişti.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2008, 11:48   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bu yüzden gönüllerimizin Tayyip'i yaptıkya!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
bütçe, erdoğan, görüşme, tayyip, tbmm

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)