AK Gençliğin Buluşma Noktası
Faydalı Linkler Faydalı link arşivimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-17-2008, 12:23   #1
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Exclamation Ermenilerden "Özür Diliyoruma" Karşılık "Özür Bekliyorum" Kampanyası
Geçmişte Osmanlı insanlarının, Ermeniler tarafından maruz bırakıldıkları vahşetlerden ötürü, tüm Ermeniler'in ve yandaşlarının özür dilemeleri gerektiğini düşünüyorum.
Bu vahşetlere göz yumamayacağımı belirtiyor, tüm Türk Dünyası ve Osmanlı torunları adına özür bekliyorum!

Mustafa Kemal Atatürk; “Binlerce çaresiz ve suçsuz ana ve çocukları işkenceyle öldürmüşlerdi. Tarihte benzeri görülmemiş olan bu vahşeti yapan Ermenilerdi”, s.260-261, Nutuk.

AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-18-2008, 00:04   #2
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Ermenilerden "Özür Diliyoruma" Karşılık "Özür Bekliyorum" KampanYASI başlatan aydın geçinenlere vatan hainleri diyorum ve vatana ihanetten yargılanmalarını istiyorum..
ülkemi dünya kamayonda küçük düşürenler,zan altında bırakanlar,tazmınat ödemesine taraf olanlar ve ermeni vatandaşlarımızı kışkırtanlardan hessap sorulmalıdır..bunlar resmen ve alenen.kin nefert ve nifak tohumları serpiyorlar..
türkiye cumhuriyeti savcıları hemen harekete geçmelidirler...YETER ARTIK SÖZ MİLLETİNDİR..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 03:26   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
AYDIN değilim belki ama ERİVAN DA DEĞİLİM..

Bu olayı yapan Türkler üzerinden İttihat ve Terakki bile olsa Türk kanı taşıyan birisi hatta Türkiye'de doğmuş büyümüş bi 'hayvan' bile yapmaz onu. İttihat Terakki içeride bir katliamı 'başarıyla' gerçekleştirmiştir. Ama dışarıya yapmasına azıcıkda olsa TÜRKLÜĞÜ izin vermez.

Ama Türk, vatanına abdestsiz çizmesiyle adım atanı, guruna tecavüz edeni de toprağımıza hoş geldin buyur ez geç demez.

Yine tekrarlayayım 'aydın' olmasam da 'erivan'da değilim. Buranın ekmeğini yiyip buraya ihanet edeneninde canı çıksın..

Onlara aydın diyeninde...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 03:47   #4
Kullanıcı Adı
akgençlk
Ali Bayramoğlu gibi birisinin ermenilerden özür dileyen oluşumun içinde yer alması beni çok şaşırttı.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ermeni, sorun, soykırım, türkiye

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)