12-18-2008, 14:39 | #1 |
Sebebini bilmedigim .....
Nasıl bir buruşukluk var içimde bilmiyorum Garipten hisler dolaşıyor içimde Kanıma karışıp dert oluyor yüreğime Kalp atışlarım aksıyor Neyin nesidir Amacını bilmiyorum.. Belki,parçalanmaya hazır bir kalbi yıkıp viran etmek Belki,hayattan zevk almayan beni,hayatın içinden tamamen söküp atmak Belki de sürünüp acı çekmem için,aşık etmek… Beynim ve duygularım anlam veremiyor bir türlü bu karmaşık şeye En mutlu günlerin sonunda bile ılık ılık dolaşıyor içimde Uzun zamandır içimi ve benliğimi işgal etmiş durumda Nedir ne yapmak istiyor bilmiyorum… !! Hayatımın düzenli akışını alt üst ediyor Hiç beklemediğim anımda içime düşüyor aniden Çok garip hisler akıtıyor,vücudumu ezbere dolaşan kanıma Ne yaparsam yapayım hep çaresiz kalıyorum Söküp atmak istiyorum içimden Ama ne çare … İçimde ki şeyin, Neyin peşinde olduğunu bilmiyorum Alışmak istiyorum artık varlığına Ona bile izin vermiyor… Öyle birşey ki içimde ki Soluduğum havadan daha gerçek Vücudum da dolaşan rüzgar dan daha soğuk ve sıcak … Eğer her neysen içimde ki varlık Hiç bunlara gerek yok Ben yolumu bulurum Kanımda dolaşma artık Dayanmaya gücüm yok . . . Aşk’a gücüm yok . . .
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-18-2008, 14:42 | #2 |
Çoooookkk güzeldi Gölge emeklerine sağlık.... (+)
Konu Zeynep tarafından (12-18-2008 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-18-2008, 15:23 | #3 |
İçimde ki şeyin,
Neyin peşinde olduğunu bilmiyorum Alışmak istiyorum artık varlığına Ona bile izin vermiyor… Tebrık ederım ''Gölge'' çok güzeldi ++ |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|