AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 12-20-2008, 19:02   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart "Trabzonspor İçin Disipline Gitmek Şereftir"
Sadri Şener Savunma Vermiyor

Başkanımız Sadri Şener bugünkü olağan genel kurulda yaptığı konuşmada Bursaspor maçı sonrasında yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, kulübün ekonomisi, sponsorluk anlaşmaları ve gündemdeki projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Öncelikle gündemdeki disiplin kuruluna sevk edilişi hakkında konuşan Şener, “Geçen Bursaspor maçından sonra ofsaytten yediğimiz gol nedeniyle averajla ikinci durumdayız.

Bu nedenden dolayı Futbol Federasyonu aracılığıyla MHK Başkanı Oğuz Sarvan’dan bir açıklama ve Trabzonspor camiasından bir özür bekledik.

Her hatada düzeltme olur mu dediler. Bu her hatadan biri değildi. Bariz bir hataydı. Bu açıklamalarla birlikte tansiyonu düşürebilirdik.

Ceza kuruluna gönderilmenin birinci nedeni, Lig TV’de yaptığım televizyon konuşmasında

“Siz hakem kurulunu değiştirmezseniz ben sizi değiştiririm”

söylemiydi. Bu doğru bir kavram. TFF eleştirilemez diye bir kavram yok. Trabzonspor delegeleri beni değiştirebilir. Ben de kullanacağım oyla birlikte TFF yönetimini değiştirebilirim.

Ya da buna teşebbüs ederim. Hamsi Günü’nde yaptığım konuşma da tuzu biberi olmuş. Bunun karşılığında ceza kuruluna Pazar günü sevk edilmeyi istedim. Bunu da yapmadılar.

Eskişehir maçında herhangi bir şey olursa bunu önlemiş oluruz dememize rağmen beni provakeyi arttırır gibi erken davrandılar. Bu konuda duyarlı açıklamalarından dolayı eski başkan Nuri Albayrak’a çok teşekkür ediyorum.

Diğer siyasilere de teşekkür ediyorum. Bundan sonra verilecek karar TFF’nindir. Bugün 18.00’a kadar olan bir itiraz süresi var ve bunu da yapmayacağız.

Trabzonspor için disiplin kuruluna gitmek benim için bir şereftir. Ne ceza vereceklerse versinler dedi.

20 Aralık 2008
medyatrabzon

Konu Üç mevsim tarafından (12-21-2008 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
disiplin, sadri şener, savunma, tff, trabzonspor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)