AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Forum Hakkında AK Parti Forum Hakkında önemli bilgiler.



Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-16-2008, 02:22   #1
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Standart Kısa Bir Aradan Sonra Yeniden Merhaba!
1 Haftalık aradan sonra tekrar forumumuza kavuşmak çok güzel.

AK Forumumuz, sunucu sorunu ile kesintiye uğramış olup, yönetimin kontrolünde olan bir sorun ile kesintiye uğramamıştır. Sunucumuzu düzeltmek için sürekli çalışan, forumumuzun açılmasını sabırla, heyecanla bekleyen her kıymetli kişiye tek tek teşekkür ediyoruz.

Ak Parti Forum son aylarda bir eğitim merkezi halini almıştır. Herkes kendine bir şeyler katmış olup, kendi seviyesini bir basamak daha aşmıştır. Bizimle olan her kişiye -görüşüne bakmaksızın- bir şeyler katabilmek elzem tercihimizdir.

Değerli arkadaşlar, forumumuzun kesintiye uğraması birçok kişiyi sevindirmiştir. 2 yıllık emeğin kökten gideceğini düşünen kişiler adeta bayram havası yaşamışlardır. Ve bunların bir “Ak Genç” olduğunu düşününce üzülmemek elde değil. Gözünü hırs, kin, nefret bürümüş bazı Ak Gençler bizlerin haline sevinmiş ve gülmüşlerdir. Bu kişilerin dava kardeşliği ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Ak Parti Forum hakkında bazı haberler çıkmasına neden olan üyeler şuan forumumuz için “Lekeli” tabirini kullanıyorlarmış. Kartel medyasına yansıyan haberlerin çıkmasına neden olan kişileri sevgiyle kucakladık, düşünmeden yazdıklarını düşünerek onları aramızda tutmaya çalıştık; fakat o kişilerin hiç biri şuan forumumuzda değildir. Ak Parti adı arkasında saklanan bazı kişiler arkamızdan ‘lekeli’ forum diyerek bir Ak Gence yakışmayacak şeyler yapıyorlar. Bu kişilerin de dava kardeşliği ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. Kendilerini asla küçümsemiyor, yinede seviyoruz. Hayırlı yönde kendilerine başarılar diliyoruz. Samimi bir Ak Gençlik olarak bize bu yakışır. Biz en asil duygularla Ak Parti Genel Merkezin, Ak Parti İl-İlçe Gençlik Kollarının desteğini almaya devam ediyoruz.

Ak Parti Forum kuruluşundan bu yana durmadan gelişmiştir ve gelişiyor Hamdolsun. Kategorilerimizi ve bölümlerimizi kopya ederek bize benzemeye çalışan birçok forum bulunuyor. Bizleri karalamak için çocuklar gibi sürekli konular açanlar, tezviratlarla bizleri Ak Gençliğe karşı yanlış tanıtan kişilerin ıslahını Allah (c.c) den diliyoruz. “Kimilerinin derdi biziz; fakat bizim derdimiz ise Gençliğimiz için en iyi seviyeye gelmek ve durmadan üretmek”. Daha birkaç gün önce Ak Parti Forum’da üyelerimize özel mesaj ile kendi forumlarının reklamını yapanlar, şimdi bize ‘Taklitçi’ deme gafleti içerisindelermiş. Üyelerimizin ayırt etme gücüne güveniyor ve bu taklit iddiasını es geçiyoruz.
“Taklitler Asillerini Yaşatır” diyor ve bu konu üzerinde asla durmuyor, davamıza, üyelerimize ve terakkiye nasıl yararlı olabileceğimizin üzerinde durmaya devam ediyoruz.

Ak Parti Genel Merkez ve Ak Parti Genel Merkez İl - İlçe Gençlik Kollarının desteğiyle Ak Gençliğin Buluşma Noktası olmaya devam ediyoruz.

Durmak Yok, Yola Devam !

AK Parti Forum Ekibi!!!

 


Konu Abdullah KAÇ tarafından (12-16-2008 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir..
Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-16-2008, 09:35   #2
Kullanıcı Adı
yolcu44
Standart
Kıymetli arkadaşlar, forumumuzun bir kaç günlük kayıbı var, son hali sorun çıkarmıştır. Anlayışınızı umuyor ve yürekten teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar merbaha ve selamlar
Forumumuzun açılmasına bazı kişiler üzülebilir ama forumumuz onlara da çok şey katacağından üzülmelerine gerek yok

Bu Forum bütün Ak Gençliğindir ve sahip çıkacak olan da BÜTÜN AK GENÇLİKTİR.

Hızla ilerlemeye devam ediyoruz.

Kadim Sevgiler...

Konu yolcu44 tarafından (12-16-2008 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir..
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-16-2008, 10:05   #3
Kullanıcı Adı
güzelAK
Standart
Aranızda olmak çok güzel emekleriniz için teşekkürler.
güzelAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-16-2008, 10:08   #4
Kullanıcı Adı
kaliteV
Standart
herzaman yanınızdayız çok şey öğreniyorum forumdan, ayrı kalınca kıymetini daha iyi anlıyoruz.
kaliteV isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-16-2008, 10:20   #5
Kullanıcı Adı
Matematik
Standart
Tekrar merhaba. değerli arkadaşlar gerçekten Ak parti forum çok taklit ediliyor ve kıskanılıyor. sürekli karalamak için bir çalışma içindeler. ama bu çabaları boşa çıkıkıyor çünkü herkes taklit edenin kim olduğunu iyi biliyor. kelimesi kelimelesine taglar alınıp kendi forumlarına eklenyor.

Arkadaşlar Ak parti genel merkezi aradın ve forum hakkında sorular sordum. bana şuan sadece www.akpartiforum.com bulunuyor dedi. Başka forumlarda var ama sadece bu forum gerçek mana da çalışma yapıyor dedi bana. Bütün il-ilçe gençlik kollarını arıyorum ve bir çoğunu aradım hepsi www.akpartiforum.com dan başka forum yok dediller. başka forum olsa bile birleri kafasına göre kurmuş dediler.

Ak Parti forum genel merkezin desteğiyle hızla büyüyor arkadaşlar. tekrar selamlar.
Matematik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-16-2008, 10:25   #6
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart
es selamun aleyküm forumumuz tekrar açıldı emeği geçenlere teşekkürler ....Kıskananlar çatlasın :yehoo:
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-16-2008, 10:58   #7
Kullanıcı Adı
şehide
Standart
hayırlı olsun. kıskananlar da çatlasın. bizlere özel mesaj atıp duruyorlardı artık usanmıştık. temizlenmeleri iyi olmuş bunların.
şehide isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-16-2008, 10:59   #8
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Standart
Birkaç günlük ayrılıktan sonra tekrar sizlerle buluşmak, öğrenmeye beraberce devam etmek rahatlattı bizleri..
Ak Forum olarak devam ediyoruz ilerlemeye, ki ilerleyenler kalmak ve durmak nedir bilmezler ki..
Hep beraber hayatı daha anlamlı yaşamak adına düşüncelerimizi paylaşıyoruz.. İşte buradayız yine..
Tekrar buluşmamızda emeği geçenlere teşekkürler, forumun açılmasını bekleyenlere de müjdeler olsun..

selam ile..
Fasl-ı Gül isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-16-2008, 11:14   #9
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart
Hoş geldik tekrar evimize Kısa ama bizim için çok uzun gelen bu ayrılık günlerinden sonra daha büyük bir şevkle giriş yaptık foruma.Çok özlemişim bende sizler gibi,hep bir yanım eksik kaldı Tüm sataşmalara ve hakaretlere rağmen burası benim ikince ailem diyorum hep ve gözümü açtığım için başka yerlere gitmem mümkün olamaz asla!Dost sitem hariç ;)
Hayırlı uğurlu olsun tekrar ve Kıskananlar Çatlasın:yehoo::yehoo::yehoo::yehoo:
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-16-2008, 11:17   #10
Kullanıcı Adı
_SoN_
Standart
Birkaç gündür gördüğümüz korkulu rüyadan sanırım uyandık,allahım birdaha yaşatmasın,buradan yazılan her harfte yapılan her düzenlemede emek vardır,bu emeğe saygı duymayanlar sadece kendini kandırıp günü kurtaranlardır,menfaatçilerdir.Her ne olursa olsun emeğe saygı duymak gerekir.

Bu bir haftanın muhasebesini iyi yapmak gerekir,dostu düşmanı tanımak,hatalar varsa görmek ve bunlardan en iyi dersi çıkarmak gerekir.

Akpartiforum'un hepimizde yeri başkadır,zarar görmesi durumunda,başkanından en yeni üyesine kadar herkezi üzecektir,bir daha üzülmemek dileğiyle , selamlar .
 
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti forum, akp ailesi, akparti, akparti forum yuvası, aradan, bir, kısa, kıskananlar çatlasın, merhaba, sonra, tekrar, yayındayız


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta