AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 12-23-2008, 02:45   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Yusuf Askıda Tabata Olmadı
Hacısalihoğlu Açıkladı

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu bu akşam Çay Tv'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu ve özellikle ara transfer ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan asbaşkan Trabzonspor taraftarlarına ara transfer müjdesi de verdi.

Yusuf Tamam gibi Tabata ise…

Trabzonspor'un Yusuf Şimşek için gerek kulübü Bursaspor gerekse futbolcunun kendisi ile görüşmeler yaptığını açıklayan Hacısalihoğlu “Yusuf'la konuştuk, Kulübüm izin verirse Trabzonspor'da oynamak isterim dedi. Bursaspor kulübü ile yaptığımız görüşmelerde de bu transferin hemen hemen gerçekleşeceği yönünde. Transfer tamamen gerçekleşmeden bitti gözü ile bakılmaz” dedi.

Yusuf'un Trabzonspor'a katacağı artıları hesap edildiğini, yaşının vereceklerinin değerlendirildiğini de belirten asbaşkan, Trabzonspor taraftarlarının güvendikleri, destek verdikleri bu yönetimin aldığı kararı desteklemeleri ve onaylamaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Tabata ile ilgili olarakta Gaziantepspor yönetimi ile görüşmelerinin olduğunu açıklayan asbaşkan, bu futbolcuyu Fenerbahçe'nin de istediğini fakat Gaziantepspor'un sezon sonuna kadar Tabata'yı bırakmak düşüncesinde olmadığını belirtti.

Özer'e sezon başında teklif ettik

Ankaraspor'lu futbolcu Özer Hurmacıya sezon başı bizzat kendisinin teklif götürdüğünü , kulübü ile son 1 yıllık anlaşması kalan bu futbolcunun transferinin o dönem daha kolayken, futbolcunun kulübü ile olan sözleşmesini uzatmasının bu transferin ekonomik açıdan güçleştirdiğini de söyleyen Hacısalioğlu “Gündemimizde şimdilik Özer Hurmacı yok” dedi.

İbrahim Akın Açıklaması:

Asbaşkan Hacısalioğlu İbrahim Akın'ın mevkiinden yurt dışından izlemekte oldukları 4-5 futbolcunun olduğunu ve bu mevkii için yurt dışından futbolcu değerlendireceklerini de belirtti

Yurt içi ve yurt dışında takiplerimiz var

Yurt içi ve yurt dışından takip ettikleri futbolcuların olduğunu ifade eden Hacısalioğlu “Yapılacak transferde takıma kısa zamanda katkı yapabilecek, mevcut arkadaşlık ve dayanışma ahengini bozmayacak ve ekonomimize uygun yapıda olanları tercih edeceğiz” dedi.

Türkiye'nin en iyi santraforları bizde

Kendisine Santrafor transfer edecekmisiniz' sorusunun yöneltilmesi üzerine konuşan Hacısalihoğlu "Türkiye'nin en iyi santraforları şu an Trabzonspor'da. Türkiye'de bizim golcülerimizden daha iyileri yok" dedi.

Hocamızla her şeyi konuşur karar veririz

Hayrettin Hacısalioğlu, sezona şampiyonluk parolası ile başlamadıklarını, ilk yarı sonunda gelinen sürecin kendileri için başarı olduğunu söyleyerek “Şampiyonluğu hiç teleafuz etmedik biz ilk 3 ve Avrupa kupası hedefi ile lig'e başladık, ama süreç bizi şampiyonluğa götürürse bu Allahın lütfü olur. Ekonomik açıdan bu denli kuvvetli olan takımlar arasından Şampiyon olmak Allahın bize verdiği bir şans olur” dedi.

1996 YILINI UNUTMADIK

1996 yılını hiç unutmadıklarını, Şampiyonluk söylemlerinin dillendirildiği bir ortamda özveri ile çalışan bir yönetim kurulu ve bir teknik adamın Tukaka ilan edilmesinin kendilerine bir örnek olduğunu da açıklayan Asbaşkan “Biz şampiyonluk lafını yasakladık” dedi.

Şenol Güneş'in kardeşi kadar sevdiği bir teknik adam olduğunu ve başarılarına herkesin şahit olduğunu Türk milli takımını dünya 3'ncüsü yaptıktan sonra Kore'de büyük başarılara da imza attığını söyleyen asbaşkan “Trabzon'da maalesef bazı yakıştırmalar yapılıyor. Şenol Güneş'i kardeşim gibi severim, bırakın kardeşim gibi sevmeyi kardeşim bile olsa şu an Trabzonspor'un bir teknik direktörü var, her şeyi konuşup tartıştığımız bir teknik direktör. Trabzonspor'un bir teknik direktöre ihtiyacı yok, kaldı ki şu aşamada Kore'de sevilen, sayılan ve 1 yılı daha olan Güneş'e teklif götürsek dahi Trabzonspor'a gelmez” dedi.

22 Aralık Pazartesi

Konu Üç mevsim tarafından (12-26-2008 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-23-2008, 02:50   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Bu İş Olacak gibi
tümspor'da yayınlanan bir habere göre Radyospor'a konuk olan Yusuf şunları söyledi:

Trabzonspor bana ‘bizde oynamak ister misin’ diye sordu. Ben de iki kulüp anlaşırsa Trabzonspor’da oynarım dedim. Şu anda görüşmeler sürüyor bir hafta içinde transferimde son durum netleşecek

Yine tümspor'un aynı haberine göre Genel Sekreterimiz Hasan Yener şunları söyledi:

Yusuf uzun süredir beğeniyle takip ettiğimiz bir oyuncu. Oyun kurucu mevkinde böyle bir futbolcuya ihtiyacımız var. Kendisi ve kulübüyle görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerin ne zaman sonuçlanacağı hakkında bir fikir belirtmek doğru olmaz ama Yusuf’u kadromuza katmak için uğraş veriyoruz.”
Alt 12-23-2008, 03:38   #3
Kullanıcı Adı
akgençlk
Yusuf'u alırsak orta sahamıza müthiş bir dinamizm getirecektir.. Ayrıca alternatifli bir kadro oluşturmak lazım. İkinci yarı düşen, çıkan takımlar olacağı için lig daha çetin geçecektir.. Çok isabetli bir transfer olur.. Bu yıl şu işi kıvıracağız gibi. Hadi hayırlısı.. Şu 96'yı da hiç hatırlamak istemiyorum.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2008, 04:17   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yusuf'un alınmasını istiyorsun yani, bu arada isim neydi akgenclk. İyi de bu Yusuf, Ceygun gibi değil mi, Ceyhun'u almıştık ne oldu? Bir iki maç birşeyler yaptı sonra kayboldu. Ben pek istemiyorum gibi...
Alt 12-23-2008, 04:43   #5
Kullanıcı Adı
akgençlk
Yusuf'un alınması faydalı olur, alırsak hep birlikte görürüz bunu. Ayrıca Yusuf'u Ceyhun'la karıştırmamak lazım. Yusuf görev adamıdır ve tam bir profesyoneldir. Ceyhun gibi artis değil. Hem devre arasında alınıp da takıma en iyi uyum sağlayacak topçu herhalde Yusuf olur. Alınacak oyuncu takıma hemen katkı sağlamalı. Bu yüzden Yusuf stratejik bir transfer olur. Uzaklara gidip de macera aramaya lüzum yok. Yusuf'u istememek gibi bir lüksümüz de yok gibi.

Konu akgençlk tarafından (12-23-2008 Saat 04:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ismim Adem:)
Alt 12-23-2008, 04:45   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Hıım, yönetim bize güvenin diyor, sen öyle diyorsun, Ersun Yanal da istiyor e o zaman bize laf düşmez. Varsın olsun, hayırlı uğurlu olsun Adem

Konu Üç mevsim tarafından (12-23-2008 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bu arada ben de Murat memnun oldum :-)
Alt 12-23-2008, 05:02   #7
Kullanıcı Adı
akgençlk
Hayırlıysa olsun diyelim Murat.. Takıma takviye şart... Bakalım ilerleyen günler ne getirecek.

Konu akgençlk tarafından (12-23-2008 Saat 05:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ben de memnun oldum:=)
Alt 12-23-2008, 14:36   #8
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
yusuf bu takımda işyapar diyorum inşallah gelirde bizi yanıltmaz hayırlı olacaksa gelsin
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2008, 00:36   #9
Kullanıcı Adı
tuğba61
Ben pek faydalı olabileceğini sanmıyorum Yusuf'un, kaliteli bir oyuncu ama bizim takımda yapamaz gibi geliyor inş yanılırım.
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-25-2008, 09:52   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Yusuf'un transferi askıya alındı
Yusuf transferinde Son durum..

Hepsi dedikodu, bu doğru..Yanal, Yusuf’a aradaki farkı ben öderim derken ne demek istedi..

Trabzonspor’un ısrarla istediği Yusuf’un transferi ile ilgili olarak son gelişme ilginç bir boyuta geldi.

Yusuf’un istediği parayı çok bulan yönetim görüşmeleri askıya aldı. Ancak dün gece Teknik Direktör Ersun Yanal, Yusuf’un istediği ile Trabzonspor’un verdiği arasındaki farkı Yusuf’a “Ben sana öderim”dedi.

Bu ilginç öneri ile Yanal, Yusuf’a nasıl bu farkı ödeyecek.
Kendi cebinden mi yoksa bir başka formülle mi..

Bu formülü medyatrabzon buldu.

Yanal Yusuf’a o farkı ben öderim derken Trabzonspor’un pirim sisteminde yapacağı bazı değişiklikler tüm futbolcular lehine yeniden düzenlenecek ve böylelikle Yusuf’un gelmesiyle kazanacak olan Trabzonspor Yusuf’a da kazandıracak.
Şu anda pazarlık bu duruma kilitlenmiş halde.

HACISALİHOĞLU “ASKIYA ALINDA DEMEK ASKIDAN İNMEYECEK DEMEK DEĞİLDİR”

As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile askıya aldıkları Yusuf transferinin hiçbir zaman askıdan inmeyeceği anlamına gelmediğini de belirtti. Böylelikle yeni oluşan pazarlık durumunun masada bir alternatif olarak durduğunu da dolaylı yoldan doğrulamış oldu.

medyatrabzon
24 Aralık 2008

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
hayrettin hacısalihoğlu, tabata, trabzonspor asbaşkanı, trabzonspor'da transfer, yusuf Şimşek

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)