12-30-2008, 12:00 | #1 |
Gülümseme Zamanı
NESİ VAR?
Temel, eczane açar. İlk müşterisi gelir: -Bana bir sinek ilacı verir misiniz? Temel: -Tabii, sineğunuzun nesi var? BAS GAZA Tırcı Dursun'la muavin Temel, kamyonlarına altı metre yüksekliğinde mal yüklemiş giderlerken, birden bir tünel ve önünde bir uyarı işareti görürler: Azami yükseklik 4,5 metre". Muavin Temel, etrafa dikkatlice baktıktan sonra Dursun'a döner: -Bas gaza usta! Etrafta molis yok... ŞİMDİ GELDİM Temel, bir binanın altıncı katından düşer. Hemen etrafına bir kalabalık toplanır. Yoldan geçen biri kalabalığı yararak, yaralı Temel'in üzerine eğilip sorar: -Ne oldu? Temel, zorlukla: -Vallahi bilmeyrum. Ben de şimdi celdum. TEMEL'IN INEGI Temelin inegi hastalanmis.. Hangi veterinere götürmüsse bir türlü iyilesmemis. Temel biçare bir sekilde düsünürken ellerini açip ALLAH'a yalvarmis.. ''Yarabbi sen inegimi iyi et, iyi edersen 15 gün oruç tutarim... . Bu hayvan iki günden fazla yasamaz diyen veterinerlere ragmen inek iyilesmis.. Bizim temel 15 gün oruç tutmus. 16.gün inek ölmüs. Temel ne yapacagini sasirmis. İnek ölü, havadan 15 gün tutulan oruç... Ellerini açmis : Yarabbi sen saniyorsun ki Temel aptaldir, hiç itiraz kabul etmem, inegi kurbana sayar, tuttugum oruçlari da Ramazan'dan düserim hiç kusura bakma..''' BİRA Temel bir seyahate çikmis, otele gitmis ve odasina yerlesmis. Canı bira çekmiş. Laz oldugu anlasilmasin diye prova yapmaya karar vermis. Pana pir pira.. olmadi Paga bir pira... gene olmadi Bana bir bira demis ve tamam demis inmis asagiya. Adama:Bana bir bira. Demiş Adam sormus: Sen lazmisin? Temel de; Nerden anladin? Burasi resepsiyon, bar karsida.. PIJAMA Birgün Temel dursun'a misfirlige gitmis ve aniden bastiran siddetli yagmur Temel'i zor durumda birakmis. Dursun, Temel'e: Temel ,sen bu yagmurda bir yere gidemezsun, pu gece pizde yatarsun. Temel: Olur, bu gece burdayum der ve Temel Dursun'nun olmadigi vakit ortadan kaybolur. Aradan zaman geçer ve kapi çalinir. Dursun bakar ki gelen Temel hemde sırılsıklam, Ula Temel, nereye cittun.? Eve pijamami almaya cittum da.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|