12-31-2008, 18:50 | #61 |
Enlerinde banada yer verdiğin için çok teşekkür ederim duygu ablacım
|
|
01-01-2009, 21:09 | #62 |
En Aktif Üye: .......faruk arslan...ishakyılmaz...gönülden...yalçın...murat abim
En Yardımsever Üye: prizma En Ciddi Üye: .......abdullahkaç En Çok Rastladığınız Üye: .......ishakyılmaz....farukarslan..cnn...ömer faruk En Fanatik Üye: .......tüm fenerliler.. En Geveze Üye: .......gerçek düşüncemi yazarsam ayıp olur...ama bişeyi anlamayıp yada anlamamazlıktan gelip tekrarlıyan herkes En Karizmatik Üye: ....... aşkı ilahi....mehmetmert...şeyhşamil...feyza..murat abi.... En Kibar Üye: .......aşkı ilahi....şeyhşamil...murat....MeLancHoLy...mehmet mert.. En Komik Üye: .......espirili nerdeyse yok gibi... En Daimi Üye: ..forumun her zamanında olan tüm üyeler.. En Paylaşımcı Üye: .......gönülden...duygu..yalçın...dirilişf...faruk arslan En Sevimli Üye: .......çilik...sert kaya En Sinirli Üye: .......sinirli yokki...maaşşallah herkes pamuk gibi En Heyecanlı üye: .......feyza:yehoo: En Sabırlı Üye: .......ben... En Sakin Üye: .......gene ben;) En iyi İmza: ....... En iyi Nick: .......şayhşamil...islam...aşkı ilahi.. En Efendi Üye: .......murat abi...mehmet mert....aşkı ilahi..HUZUR...gönülden...ay ışığı En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: .......bak nunada yazamıyom...bende amma baskı altındayım ama En Milliyetçi üye: En Özgürlükçü üye: .......özgürlükçü....dendi bi durdum En Aykırı üye:ahmerermiş. En iyi Yorum yapan Üye: .......yalçın...dirilif....ravza rüveyda.. En Kendine güvenen Üye: .......güvenmeyenin burda işi ne;) En Anlaşılamaz üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: .......djler....ama kimse yok ya...bayonet...özledim valla.. |
|
01-01-2009, 21:51 | #63 |
Sevgili duyguseli ve ümmü_seleme kardeşlerim.. Enlerinizde bana da yer ayırdığınız için teşekkür ederim..
selam ile.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akpartiforum.com, aralık, ay'ın enleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|