01-02-2009, 05:13 | #1 |
Filistin'i kim vurdu?
Onu biz vurduk!... Kızmak geldi içimden kızamadım Yahudi'ye, İtin işi havlamakmış, kızılır mı ürüdü diye. Kuduran it salınır mı düşmanın bile üstüne, Gözü dönmüş kuduzlar kıyıyorlar Filistine. Salyasını akıtmadık yer mi kaldı yeryüzünde, Dişlerinin arasında onca masum kanı damlar. Bahçesine girmiş sahiplenmiş de evini, Suçlu olmuş vatanına sahip çıkan bu insanlar. Bu yılbaşı hindi şarap eğlenin siz göbek atın, Sarışını yana koyup birde esmerle çöp çatın. Cebinizden insanlığın kimliğini söküp atın, Vahlar olsun kan akarken eğlenip keh keh gülene. İçin coca colaları conilere derman olsun, Mag Danılds'dan israile dostluk köprüsü kurulsun. İçin yeyin ha durmayın mermi lazım yahudiye, Sonra timsah yaşı dökün filistine vurdu diye. Kuvayi milliye neyse hamas odur filistinde, Hırsızı evden çıkarmak suç olur mu sordum size. Eeeee o zaman yandaş olmak nedir şimdi yahudiye, Tükürürler boydan boya şerefsizlerin yüzüne. Filistin kim çok mu uzak sanıyorsun ey okuyan. Daha yüz yıl olmadı ki orası vatan-ı Ali Osman. Yahudi oyunlarıyla koparıldı bunca vatan, Kanayan kol senin kolun kangren olmadan uyan. Vallahi veremezsin hesabını peygambere, Şefaat diye yalvarsan hep nafile yüz bin kere. İmanın en zayıfı buğz etmekse münkirlere, Buda yoksa hangi iman seni kurtarır mahşerde. Hiçbir şey yapamazsan yahudinin malın alma, Kan çekilen damarına damarından kan akıtma. Kes ipini şerefsizin, sen de kurtar şerefini, İnsanları böcek göreni sen de insanlardan sayma. Filistin yanıyor ama alınları açık ve dik, Senin benim söyleyecek sözüm mü var bu meydanda, Ağlanması gereken bir durum varsa şimdilik, Zulme sağır kalan, zalimle bir olan dünya Tuncer Akbaba
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-02-2009, 11:34 | #2 |
Yahudi malı yiyeceğinize/içeceğinize zehir için/yiyin daha iyi.Hiç değilse kendinizden başka insanlara zarar vermemiş olursunuz..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|