AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-31-2008, 18:28   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart Hoşgeldin rukayye (rukiye)
Forum ahalisi, aramıza çok değerli bir isim katılıyor. Kendisi aslen Sivaslı. Bursa'da ikamet ediyor, Kayseri'de okuyor. İlahiyat 2. sınıf öğrencisi. Oldukça akıllı, çalışkan dürüst bir kişilik. Zaten bunu forumda yazdığı yazılarından da anlayacaksınız. İyi bir AK Partilidir. Hoşgeldin Rukiye

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-31-2008, 18:40   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum ahalisi, aramıza çok değerli bir isim katılıyor. Kendisi aslen Sivaslı. Bursa'da ikamet ediyor, Kayseri'de okuyor. İlahiyat 2. sınıf öğrencisi. Oldukça akıllı, çalışkan dürüst bir kişilik. Zaten bunu forumda yazdığı yazılarından da anlayacaksınız. İyi bir AK Partilidir. Hoşgeldin Rukiye
Murat kardeşim böyle değerli şahsiyetleri forumumuza kazandırdığın için yüreğine sağlık diyorum.Gerçekten liyakatli ve dürüst beyinlerin toplanması ve çalışması gerekiyor,böyle ahir bir zamanda.Bende bursalı hemşehrime hoşgeldin diyor,daim ve kadim olmasını diliyorum.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2008, 18:43   #3
Kullanıcı Adı
firat Kareca
Rukiye kardeşimiz hoş geldiniz üyelğiniz hayırlı ve daim olsun..
firat Kareca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2008, 18:54   #4
Kullanıcı Adı
rukayye
çok vaktim olmamasına rağmen murad'ın vesilesiyle buradayım bu sıcak karşılama için hepinize müteşekkirim..
daim olması için çalışıcam...
hoşbuldum
rukayye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2008, 19:20   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Hoşgeldiniz..
Hayırlı olur inşAllah..
Alt 12-31-2008, 21:28   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Murat kardeşim böyle değerli şahsiyetleri forumumuza kazandırdığın için yüreğine sağlık diyorum.Gerçekten liyakatli ve dürüst beyinlerin toplanması ve çalışması gerekiyor,böyle ahir bir zamanda.Bende bursalı hemşehrime hoşgeldin diyor,daim ve kadim olmasını diliyorum.

amin, inşallah forum hakettiği yere ulaşır
Alt 12-31-2008, 23:00   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Aslen Sivaslı. Bursa'da ikamet ediyor, Kayseri'de okuyor. Hoşgeldiniz Rukiye.. Fırsat buldukça foruma katılımızı ve görüşerinizi öğrenmeyi bekleriz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2008, 23:49   #8
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
entellektüel kişilik rukiye, yorumlarıyla olaylara bakışımızı değiştirebilecek yeteneğe sahip. inşallah bol bol istifade ederiz yorumlarından
Alt 01-01-2009, 00:09   #9
Kullanıcı Adı
rukayye
tekrardan hoşbuldum
rukayye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2009, 00:30   #10
Kullanıcı Adı
yolcu44
Aramıza hoşgeldiniz muhterem rukayye... Kaleminiz, yeni fikir ve düşüncelerin öncüsü olsun inşaAllah ...
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)