AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-02-2009, 17:41   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart PKK TRT 6 da Çalışan Kürtleri Hain İlan Etti..!

Terör örgütü PKK, yıllardır savunduğu ve propaganda yaparak kendine zemin hazırladığı argümanlardan biri olan Kürtçe yayının serbest olmasından rahatsız oldu.

TRT'nin Kürtçe TRT 6 kanalı yayın hayatına başlarken, terör örgütü PKK'yı da rahatsız etmeye devam ediyor. TRT 6'nın bölge halkı tarafından sevinçle karşılanmasını çekemeyen terör örgütü, bu kurumda çalışan Kürt kökenli vatandaşları hain ilan etti.
Terör örgütü PKK, yıllardır savunduğu ve propaganda yaparak kendine zemin hazırladığı argümanlardan biri olan Kürtçe yayının serbest olmasından rahatsız oldu.
Terör örgütü ve yandaşları TRT 6 için 'asimilasyon projesi' olduğunu iddia ederek kötüleme kampanyası yürütürken, örgütün üst düzey yöneticileri bu kurumda çalışan Kürt kökenli vatandaşları 'hain' ilan etti.
Daha önce TRT 6'ya çıkacak Kürt sanatçıları "Kürtçe TRT yayını bir siyasal asimilasyon projesi, ihanet kanalıdır. Kendisine Kürdüm, onurluyum diyen hiçbir Kürdün bu ihanet kanalında yer almaması ve hizmet etmemesi gerekir'' diyerek tehdit eden terör örgütü, Kürtçe kanalında resmi yayınından sonra bu kanalda çalışanları hedef gösterdi.
Terör örgütünün silahlı kanadının sorumlusu Suriye uyruklu Dr. Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin, örgüte yakın internet sitesine yaptığı açıklamada, "AK Parti teşkilatlarında yer alanlar, aday olanlar, parlamenterlik yapanlar, bu açtıkları TRT 6'da çalışanların hepsi bu kapsama giriyor. İşte ben de Kürdüm Kürtçe konuşuyorum diyerek halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Oysa en tehlikeli Kürdün, en hain Kürdün bunlar olduğu açıktır. Onun için biz halkımızın bu tür çabalara karşı duyarlı olması gerektiğini söylüyoruz." dedi.
Askeri koruculuğun etkisiz hale geldiğini iddia eden terörist Hüseyin, bu tür girişimlerin sözde Kürt özgürlük harekatına (PKK) karşı kullanıldığını savundu.

CİHAN

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-02-2009, 17:44   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Nazar etme ne olur,çalış çabala ama doğru olan hak yolda;ozaman bak seninde nasıl olur...
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2009, 17:45   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Ne güzel işte.. PKK hain diyorsa demek ki bu insanlar doğru yolda.. Demek ki bu adım doğru adım..

PKK ve Baykal'a inat (ne tuhaf bir karşılaşma değil mi?) bu adımı alkışlamamız lazım...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2009, 19:50   #4
Kullanıcı Adı
A.Turan
Buna benzer bir konuda söylediğim gibi.Türkler ve kürtler birlik ve beraberliğini pekiştirmektedir.PKK'nın yaptığı bu hareket ile,PKK sorunu kürt sorunu olmadığı açıkça ortadır.Aynı kültürü paylaştıgımız kürtler kardeşimizdir,bu ülkenin kurtarılmasında onların yardımı tartışılmazdır.Allah bu kanalın açılışında emeği geçenlerden razı olsun.
A.Turan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 02:44   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Pkk bu çalışmalarla iyice köşeye sıkışıyor, onun için destek olmaya devam. Bir çoğunda İngilizce eğitim yapılan üniversitelerimizde bu toprağın, bu vatanın bir dili olan, zenginliğimiz olan Kürtçe'yi isteyenlerin öğrenebilmesi için Kürt Dili ve Edebiyatı bölümleri çalışması da hayata geçince PKK daha da tükenecek..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akparti, forum, trt 6

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)