AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-03-2009, 14:23   #1
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Standart
Alıntı:
R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu krize var demek AK partiye eleştiri olmayacağı gibi bu krizin varlığını reddetmek akpartiyi savunma amacı taşıyamaz.
dış kaynaklı bir kriz vardır.
aynısı 1930 yılında da meydana gelmiştir aynı anda 16 milyon hisse senede iflas etmiştir. bu da tek parti ve milli şef zamanındaydı.
dediğim gibi savunma yersiz zaten bu alandaki gardımız da sağlamdır.

Çok güzel tesbitlerde bulunmuşsun. Ancak bazı Arkadaşlar , bu ülkede kriz var denildiğinde nedense hemen zıplıyor. Sanki biz krizi hükümet çıkardı demişiz gibi savunmaya geçiyor.
Gündemi az da olsa takip eden herkes krizin dış kaynaklı olduğunu ve her ne olursa olsun bu krizden az çok etkileneceğimizi anlamıştır.

Ancak dediğim gibi bazıları bu gerçeği göremediği için, hala kriz olmadığını iddia edecek kadar kafalarını kuma gömdüğü için , hala herşeyin güllük gülistanlık olduğunu sandıkları için , HAMDOLSUN diyebiliyorlar.

Çıkar kafanı kumdan da etrafına bak hemşerim. Seni teğet geçmiş olabilir ama vatandaşın tam ortasından geçti bu kriZ.
Kriz konusunda sorumluluk alamıyorsunuz ,bari kriz yok diye maval okumayın.

 

ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi