![]() |
#1 |
![]() ![]() İsrail'in Gazze Şeridi'nde Filistinli çocuk, kadın ve yaşlıları öldürmesi ve yaralaması üzerine İran'da üniversite öğrenci birlikleri tarafından başlatılan kampanyanın ilk haftasında, 70 bin öğrenci İsrail'e karşı savaşmak için kayıt yaptırdı. Öğrenci birliklerince yapılan açıklamada, ''Gönüllülerimiz, Gazze'de İsrail'e karşı cihada hazır'' ifadesi kullanıldı. Bu arada üniversite öğrencilerinin, İsrail saldırıları karşısında ''sessiz kalan'' ülkelerin Tahran'daki büyükelçilikleri ve temsilcilikleri önündeki protestoları da sürüyor. Filistinliler'e her türlü yardımın yapılması ve Filistin direnişinin İsrail'e karşı desteklenmesini talep eden öğrenciler, İsrail işgali ve saldırılarını kınamayan ülkelerin Tahran'daki temsilcilerinin sınırdışı edilmelerini istiyor. Kaynak: Haber7
![]() Konu Abdullah KAÇ tarafından (01-06-2009 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bende israilli şerefsizlerle savaşmak için hazırım gönüllüyüm nereye başvuracağım İran'lı öğrencileri yürekli davranışlarından dolayı kutluyorum Allah yardımcıları olsun ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() allahu ekber...
ne büyük bir onurdur..şereftir şehit olmakk.. iranın tutumuna her daim hayranım(bu tarz konulardaki hassasiyetlerine) rabbim kalplerindeki cihat aşkını hiç söndürmesin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bizim ülkemizdede bu görüntüleri görmek isterdik..
Meydanlara çıkıp protesto eden erkek kardeşlerimizin yine toplanıp oraya cihad etmeye gitmeleri bana daha mantıklı geliyor..!! Çünkü bir araya gelerek protesto etmek ve slogan atmak Gazzede yaşanan vahşete malesef ki engel olmuyor.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu insanları, bu büyük insanları tebrik ediyorum.
Allah ne muratları varsa versin. Ümmetin yüzakları onlar. Selam onlara olsun..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|