AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 01-07-2009, 19:09   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Gelde Erbakan Hocayı Arama!.
Konya - Çağlayan ve GAZNE!.." YAHUDİ'ye, LÂNET MİTİNGLERİ!."

Yahudi İsrail'in, "Kudüs'ü başkent yaptığını ilan edince, " seksen yılında, Türkiye sessiz kalmıyor ve " Kudüs'ü Kurtarma Günü yürüyüş ve mitingi "yapmak için, kurulan bir komite ile "Yürüyüş ve Miting " için, Konya da tertip ediliyordu.

Türkiyenin her yanından akın, akın geliniyor ve İstasyon meydanından başlayacak yürüyüşe katılmayı bekliyorlardı.

Tarih 6 Eylül 1980 i gösteriyor, Konya tarihi bir gün yaşıyordu. Konya da İstasyon meydanında başlayan yürüyüş İtfaiye Meydanı'na, Yüz binlerce insan Çağlayanlar gibi, Çağlayarak geliyor, yürüyorlar, İtfaiye Meydanında toplanılıyor.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen insanlar, Hep bir ağızdan, Yürüyüş esnasında, Yahudiye Lanetler Yağdırılıyor,Ve Yahudi İsrail'e Kudüs'ün Başkent yapılamayacağını haykırıyorlardı.Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs Resmen İşgal ediliyor. Hz. Peygamber efendimiz ( s.a.v) buradan Miraç'a çıkmışlardı.

Müslümanlar için çok değer taşıyan, Kudüs'ün İşgaline sessiz kalınması Yahudi ye Kudüs'ü, Başkent olmasını onaylamak anlamıda taşıyordu.
Yahudi İsrail Hükümeti kudüs'ü başkent yapma kararının kabul edilemeyeceğini, yapılan yürüyüş ve mitingle, İtfaiye meydanında toplanan Yüzbinlerce insan ortaya koymuştu. Müslümanlar için çok değere sahip olan Kudüs'e, Yapılacak her türlü İşgale sessiz kalınmayacağını yapılan organizasyon ile Yüzbinler kararlı tavırlarını ortaya koyuyordu.

6 eylül 1980 günü Konya da yapılan, "Kudüs'ü Kurtarma Günü yürüyüş ve mitingi..." bunu ortaya koymaktaydı.
* * *
İsrail yahudi si ne geçmişte, nede günümüzde boş durmamış hep Zulüm işlemiştir. Bu günde onu yapmaktadır. Peygamber Katleden bir Millet varsa bunlarda var. Bir değil hemde iki Peygamber daha neler, neler..

Hayatlarında hep zulme uyarak hareket etmişler. İnsanlığa insanca bir hayat değil, köleliğin hayat tarzı olduğunu yaşatmışlar. Köleleri olmayanları ya öldürmüşler veya o topraklardan kovmuşlar.Allah (c.c) yarattığı varlığı biliyor ki, onları lanetlemiştir.Lanetliği hak eden bir Kavim de elbette tıynetine göre iş yapacaktır.Onların bu tıynetine bizler sessiz mi kalacağız asla, Rabbimiz bize her zaman güçlü olmamız gerektiği Kuran'ında emrediyor. Ama biz ne yaptık, önce onu sorgulayalım !, AB ye gireceğiz diye, Yıllardır Tepindik durduk. sanki AB ye girilince her şeyimiz düzelecek gibi yıllardır kapılarında belledik !, halâ da çıkmayan candan ümit kesilmez diye beklemeye devam ediyoruz.

Biz şu yıl'a, bu yıl a derken, Ülke olarak Allah korusun yek ekmeğe muhtaç olacak duruma düşünceye kadarda olsa, AB bize kapılarını açmayacağı bellidir. Onların tek amacı Türkiye yi aç ve susuz bırakmanın ötesinde bir şey de bize destek olmaz. Onlar biz ekmek tasasında çırpınırken, İsrail'in GAZNE yi alt üst etmesine, binlerce İnsanların Öldürülmesine veya yaralanmasına, Evlerinin yıkılmasına her şeylerinin yok olmasına seyrederler.
AB, ABD, Yahudi İsrail'in Filistinlileri Katletmesine yüz yıl'a yakın zamandır nasıl seyrediyorlarsa, bu günde aynı arzı endam ederek seyredeceklerdir
* * *
Durum bu ise biz ne yapalım öyle ise, aslında yapacakları ben değil de, Otuz yılın üzerinde Siyasette büyük çalışmalara imza atan, 54 cü Hükümetin Başbakanı Erbakan Hoca Yetmişli yıllarda başlattığı Ağır Sanayi Hamlesi, Gizli Güçler tarafında engellenmemiş olsaydı, Bu gün düşülen ekonomi bozukluğuna belkide düşülmeyecek ve dünya da ekonomisi en sağlam yapıya sahip bir Ülke konumunda olmamız işten bile değildi.
Dıştan destek alarak, Ülkesinin gelişmesine engel olan Yerli İşbirlikçiler, köstek değilde bu Çalışmalara destek olmuş olsaydılar, Türkiye şimdi parmakla gösterilecek TEK DÜNYA DEVLETİ OLACAKTI.

Bu gün dünya da ağır sanayi ürünleri üretmeyen devletler gelişmemiş, bunun karşısında ise, ağır sanayi sahiplerine işçi veya memur olmuşlardır. Efendi olacakları yere köleliğe davetiye çıkaranlar, şimdi otursun da kına yaksınlar !.
Türkiye bugün, dünya devletlerine muhtaç hale geldiyse, işte bu insanların yaptıkları Ülkesinin kalkınmasına, gecesini gündüzünü katarak çalışan ve Türkiyeyi Dünya Devletlerine muhtaç hale gelmemesi için tüm samimiyetiyle hizmet edenler Gerici, Yapılacak hizmetleri engelleyenler ise ilerici oldu. Güçlü olmayan bir ülke şimdi ne yapsın !.

Tarihte ecdat zulme uğrayan, insanlara hangi dine mensup olursa olsun ayrım etmeden yardıma koşan bir toplum iken !, bu gün Ekmek dilenecek duruma gelindiğini görmekteyiz. Yakınımızda günde yıllardır, İnsan Kasaplığı Yapan Yahudi İsrailin, Filistinli İnsanlara kıyması, bizlere sadece bakmak kalmaktadır. Yapılan protestolar, Mitingler fazla çözüm getirmeyeceği aşikardır. Yapılacak en iyi çalışma Güç ile iş yapanlara karşı, bizde Gücümüzle karşı durmalıyızdır.

Eğer bu Yahudi zihniyeti, Protestoların, Mitinglerin yapılmasından ders almış olsaydı, geçmiş zamanlarda yapılanlardan ders alırdı. Dünya bakarken Filistin de Kan dökülüyor ve kimsenin kılı dahi kıpırdamıyor.

Yetmiş dört yılında merhum Ecevit ile koalisyon ortağı olan Necmetdin Erbakan, Ecevit in yurt dışına gitmesi arkasında, Genelkurmay başkanı merhum Semih Sancar ile yaptığı kısa görüş alış verişi sonunda, Emri veriyor ve Atmış yılından bu tarafa nice insanlarımızı katleden, Kıbrıs Rumlarına en güzel cevap verilmişti. Dolayısı ile de Yunan'a gereken ders verilmiş oluyordu. Bu günde yine Erbakan gibi Devlet adamlarına bu Ülkenin ihtiyacı var. Gelde böyle bir zamanda Erbakan hoca'yı arama !..

Filistin de akan kanların durması, ancak ve ancak onların dilinden anlayacak şekilde davranılması olacaktır. Yahudi milleti ancak güçten anlar, kuvvetten anlar... Geçtiğimiz Pazar günü Saadet Partisinin öncülüğünde, Yüze yakın Sivil Toplum kuruluşu tarafından organize edilen, İstanbul çağlayanda binlerce insanın katılımı ile yapılan Miting, Tek kelime ile ifade edecek olursak muhteşemdi !..

[email protected]

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-07-2009, 19:21   #2
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Eğer bir aranacak insan varsa ,Fatihler ,Yavuzlar ,Kanuniler yetiştirmiş koca bir milletin bir sürü kahramanı varken ,Döneminde libyada kaddafinin çadırında azar işitirken bile tir tir titreyen ,Bir ayağı çukurda erbakana mı kaldı filistini kurtarmak.
Ey Allahım yarabbim.Ne kadar çok kahramanımız var şükürler olsun sana.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2009, 19:25   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer bir aranacak insan varsa ,Fatihler ,Yavuzlar ,Kanuniler yetiştirmiş koca bir milletin bir sürü kahramanı varken ,Döneminde libyada kaddafinin çadırında azar işitirken bile tir tir titreyen ,Bir ayağı çukurda erbakana mı kaldı filistini kurtarmak.
Katılmamak elde değil Kahraman kelimesini ve kapsamını bu kadar basite indirmekte neyin nesi selam olsun gerçek kahramanlara ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2009, 19:27   #4
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
kalanlar bi kalksa ozaman...;)
filistin ölüyor
Alt 01-07-2009, 19:47   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Yapmayın Allah aşkına..Onca şeyi bir yürüyüş mü durduracak..?
Ben bu gün bile yapılan yürüyüşleri onaylamıyorum..Yapılan yürüyüşlerle gazzedeki vahşet bittimi..? Çok güzel kalabalık toplandı evet..Tepkiler dile geldi..Peki bu gazzeye ne gibi bir fayda sağladı..Bazıları manen diyecek..Efendim orda tv bile izleme fırsatları şansları yokken ne maneviyatı..?
Bunun yerine daha çözümsel,daha mantıklı ve akıllı adımlar atılmalı..

Ha şimdi denmesinki saadet eleştiriliyor..Neticede Ak Partiliyiz ya hanii
Ben kendi partimide eleştiriyorum efendim..Benim düşüncem asker gönderilmesi yönünde mesela..Ama liderlerimiz bu yöne çok olumlu bakmıyorlar kendimce kızıyorum..Yani partimi eleştirebilecek kadar objektif biriyim..

Ama bu olaylar her çıktığında lütfen herkes kendi partisinin yapabileceklerini sıralamasın..İrandan 70 bin genç cihad etmeye gidiyor..Erkeklerimiz yürüyüşlere gideceğine cihad etmeye gitsinler o zaman..Yürüyüşlerle gazze ne kazanıyor nede kaybediyor..Evet tepkimizi koyuyoruz..En çok yürüyüşü Türkiye yaptı Türkler ortaya koydu..Ama gazze bundan ne kazandı..Hala ölmüyorlar mı..? İsrail bu tepkileri görebilecek kadar vicdan ve anlayış abidesi mi..?

''Yok bizim zamanımızda olsaydı,yok efendim bizim liderimiz olacaktıda o zaman görecektiniz'' vs vs.. geçiniz bunları..Erbakanı çok severim..Kastım yada kinimden sarfetmiyorum bu sözleri..Ama birileri bu vahşetten kendisine pay çıkarmaktan vazgeçsin artık..!! Ortada bir vahşet var..Hepimiz müslümanız vicdanımız parçalanıyor..Şimdi kalkıpta kimse atıp tutmasın..Yapabileceği şeyleri koysun ortaya..Fikrini sunsun..Yapamayacağı şeyleri ''biz olsak yapardık ederdik'' demesin..
Alt 01-07-2009, 19:53   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
İyi de mesele Filistin'in ölmesi ise bu yeni olan bir şey değil ki.. Bu devlet hasta yatağında.. Erbakan Hoca varkende böyleydi öncesinde de böyleydi sonrasında da böyle devam ediyor.. İnşallah elinden ttutup kaldırcağız bir gün onu o yataktan ancak bu birlikle olur beraberlikle olur onu taşlayıp bunu tutmak yahut bunu taşlayıp onu tutmakla değil ki..

ümmü seleme, benim ilk dediğim 'net saadetçileri' vardı ya.. Hani bizim kardeşimiz olupta kardeşliğini inkar eden, olur olmadık yere laf eden bizleri karalayan o saadetliler.. İşte aynı onlara benziyorsun son zamanlarda.. Yani bilmiyorum ya da bana öyle geldi.. Ancak sende bi değişiklik var bu kesin. Bunu da açıkça söyleyeyim de içimde kalmasın dedim ..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2009, 19:56   #7
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi de mesele Filistin'in ölmesi ise bu yeni olan bir şey değil ki.. Bu devlet hasta yatağında.. Erbakan Hoca varkende böyleydi öncesinde de böyleydi sonrasında da böyle devam ediyor.. İnşallah elinden ttutup kaldırcağız bir gün onu o yataktan ancak bu birlikle olur beraberlikle olur onu taşlayıp bunu tutmak yahut bunu taşlayıp onu tutmakla değil ki..

ümmü seleme, benim ilk dediğim 'net saadetçileri' vardı ya.. Hani bizim kardeşimiz olupta kardeşliğini inkar eden, olur olmadık yere laf eden bizleri karalayan o saadetliler.. İşte aynı onlara benziyorsun son zamanlarda.. Yani bilmiyorum ya da bana öyle geldi.. Ancak sende bi değişiklik var bu kesin. Bunu da açıkça söyleyeyim de içimde kalmasın dedim ..
ya bu yazdıklarınıza hiç bişey diyemiyorum ama bu bir köşe yazısı..kafamdan koymadımm..
Alt 01-07-2009, 20:02   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Köşe yazısından sonra alıntılı bi yorumunda vardı sanırım?.. Ve ben genel olarak söylemiştim, yalnız bu konu itibarıyla değil..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2009, 20:05   #9
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Köşe yazısından sonra alıntılı bi yorumunda vardı sanırım?.. Ve ben genel olarak söylemiştim, yalnız bu konu itibarıyla değil..
orda ben hocam kurtaracak demek için deemdim...kurtara bilenler kalsa derken samimi idim...(kurtaran yanlızca Allah olur)
ama herşeyden bişey çıkarmanızdanda sıkıldım...ben bu forumda yeni değilim...ve her zaman aynıyım...şimdi değişikte önceden değişik değildim...
bu konular beni geröeye başladı ne konu açsan kabahat olur oldu....
Alt 01-07-2009, 20:21   #10
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Alıntı:
Alıntı:

Kardeş kim kaddafinin çadırında azar işitti.
Yaw ne kadar bilgisiz insan var bu memlekette.
Erbakan hoca kaddafiye en güzel cevabı verdi.
Ancak sizin haberiniz yok.
Erbakan hoca orada kaddafiye cevap verseydi D8 diye birşey olmayacaktı.
İş bittikten sonra AKLILIK yaparak cevabını verdi.
Sizin gibi esip gürlemekle bu işler olmaz.
Erbakan hocamız nasıl milli görüşcü gözüyle bakıyorsa sultan fatihte aynı gözle bakıyor,kanuni de ,yavuz da ....

Onun için önce ahirete göçmüşten çok yaşayana bakmak gerekir.
Hocamız çok şükür Rabbim uzun en hayırlı ömürler versin yaşıyor.
Onun için hocamıza millet muhtaç

şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)