10-28-2007, 21:20 | #1 |
ankarada oturan ve partimize üye olmayan arkadaşlar için
ARKADAŞLAR SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
EN KISA ZAMANDA BİLMEYEN ARKADAŞLAR VARSA BEKLERİZ BEN ÇANKAYA GENÇLİK KOLLARI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-28-2007, 21:36 | #2 |
Ben yazın bir ara gelmiştim yardım için...Bir de seçim için tekrar geleceğiz inşaAllah
|
|
11-08-2007, 13:57 | #3 |
he he ben de çankayadan ;)
ama daha yeni maalesef o seçim atmosferini yaşayamadık..neyse kısmetse diğer seçimlere!!!! |
|
11-14-2007, 23:14 | #4 | |
selam arkadaşlar ben de Çankaya Gençlik Kolları üyesiyim
Salihacığım (meslektaşım),seçim atmosferi çok heyecanlı ve güzel geçti gerçekten keşke aramızda olsaydın ama biz heyecanları yaşamaya tüm hızımızla devam edeceğiz inşallah hiçbir şey için geç değil kardeş hoşgeldin Alıntı:
|
||
11-16-2007, 17:33 | #5 |
teşekkür ederim meslektaşım ;) inşallah hep birlikte yerel seçim zaferini görürken yaşayacağım o atmosferi
|
|
10-18-2008, 18:28 | #6 |
çankaya demirtepedeki teşkilat
ÇANKAYA DEMİRTEPEDEKİ TEŞKİLAT 2007 temmuz seçimlerinden önce gittim.erzurum mitinginden önce.sordum miting nezaman yapılacak.oradaki bilgisayar başındaki soğuk insanlar anlamsızca baktılar.teşkilatlarda bi sıcaklık halkı kucaklamak göremiyorum RP çok farklıydı.ak partide o heyacanı göremiyorum.herkes gemisini kurtarmanın derdinde.burası nasıl güvenilir bir liman olacak arkadaşlar........... |
|
11-10-2008, 23:02 | #7 |
ben ankarda oturuyorum bana size bi şey sorcam gençlik kollarına nasıl ve nerden üye olabilirim ve yaş sınırını ne dir beni aydınlatır sanız sevinirim şimdiden teşekürler
|
|
01-14-2009, 02:21 | #8 |
Nasıl üye olabilirm ve yaş sınırı nedir acaba?
|
|
01-14-2009, 02:36 | #9 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ankarada, için, olmayan, oturan, rkadaşlar, ve partimize, üye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|