AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-14-2009, 13:29   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart "Gazze'ye atom bombası atalım"
İsrailli parlamenterden dudak uçuklatan öneri


İsrailli parlamenter Avigdor Lieberman, Gazze'ye atom bombası atılmasını istedi. İsrail'de yayınlanan Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, aşırı sağcı siyasetçisi Lieberman, Hamas iktidarda olduğu müddetçe İsrail'in güvende olamayacağını söyledi ve kente atom bombası atılmasını istediğini ima etti. "Hamas'a karşı ABD'nin II. Dünya Savaşı'nda Japonya'ya yaptığını yapalım" diyen Lieberman, "Gazze'yi işgal etmek gereksiz" dedi.



DAHA ÖNCEDEN DE SABIKASI VAR


İsrail Beyteynu Partisi'nden parlamento üyesi olan Lieberman'ın bir önceki icraatı, Arapları temsil eden partinin seçimlere girmesinin engellenmesi olmuştu.

Lieberman'ın bu açıklaması, seçim öncesi en sert sağcı olmanın İsrail'de oy anlamına gelmesinden kaynaklanıyor. İsrail ordusunun kentte karşılaştığı şiddetli direnişin ardından kayıplar vermesiyle, Hamas'ın alt edilemeyeceğinin yüksek sesle söylenmeye başlanmasından bu yana, politikacılar "toplu katliam" isteklerini dile getirmekte beis görmüyorlar. Ancak İsrail'de propaganda ile icraat arasındaki sınırların belirsiz olduğunu iddia edenler, ülkenin Gazze savaşında kontrolden çıkmaya başladığına işaret ediyor ve Lieberman'ın dehşet verici açıklamasını benimseyen çok sayıda devlet görevlisi olduğunu belirtiyorlar.





Milliyet

 

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-14-2009, 13:41   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
Hedeflerine ulaşmak için her şeyi mubah gören

Siyonist Liderden Alçakça Teklif: “Gazze’yi Atom Bombasıyla Vuralım”


Liberman Siyonistlerin gerçek yüzünü açıkça göstererek, Gazze'ye atom bombası atılmasını istedi.
Filistin Enformasyon Merkezi

Maariv gazetesi dün verdiği haberde, İsrail Evimiz Partisi genel başkanı Avigdor Liberman’ın, Gazze’de süren savaşın çözümü için “Hamas Gazze’ye hükmedikçe İsrail halkı kesinlikle güvende olmaz. Hamas’ı bitirinceye kadar savaşa devam etmemiz gerekir.” dediğini yazdı.

Avigdor Liberman dün (13 Ocak Salı) Bar İlan Üniversitesi öğrencilerine yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:Aslında çözüm var. İkinci dünya savaşında Amerika’nın Japonya’ya yaptığı gibi burada da bizim aynı şeyi yapmamız gerekir. O zaman Gazze’ye girmeye de gerek olmaz.”

Gazete’nin verdiği habere göre, Gazze’ye bir atom bombası atılmasını ve Gazze’nin haritadan silinmesini isteyen Liberman, bu şekilde İsrail’in de dünyanın işgalci nitelemesinden kökten kurtulacağını ifade etti.

İsrail işgal yönetiminde daha önce bakanlık da yapmış olan Bizim Evimiz Partisi Başkanı Liberman, aşırı tutumlarıyla dikkat çekiyor. Daha önce Lübnan savaşında da benzer açıklamalarda bulunan Liberman, Filistin halkına karşı her türlü vahşetin ve barbarlığın yapılmasından yana tavır sergiliyor. Kısacası tam bir Talmud ve Siyon çocuğu.

14 Ocak Çarşamba
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım