01-19-2009, 11:49 | #1 |
Kazanan Cim Bom oldu
Yönetim, Lincoln´ün ardından bir başka küskün Ümit Karan´a uyguladığı terapilerin meyvesini aldı. Karan, Malatya maçında ortaya koyduğu futbol ve attığı golle alkışlandı. Kaptan bile yaptılar Geçen sezon bekleneni veremeyen ve bu sezon başında da birçok sıkıntı yaşayıp ilk haftalarda yedek kulübesine çakılan Lincoln için yönetim büyük çaba sarf etmişti. Brezilyalı futbolcuyla sürekli görüşmeler yapan ve sıkıntılarını çözmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Skibbe’nin de bu konuda gayet duyarlı davranmasıyla sonucu ulaşmış ve Lincoln’ü kazanmıştı. Yönetim, bu kazanma sürecinde Sambacı’ya kaptanlık pazubandını dahi vermekten kaçınmamıştı. ‘Mutlu değil’ demişti İdarecilerin bir sonraki hedefi Ümit Karan oldu. Önce tecrübeli futbolcuyu satış listesine koyup, ondan gelecek parayla Mehmet Yıldız’ı almayı planlayan yönetim, bu hedefe ulaşamayınca morali iyiden iyiye bozulan Karan’la sıkıntılar yaşadı. Skibbe’nin bile, “Mutlu değil” dediği tecrübeli futbolcuyla uzun süre görüşen yönetim yine başardı. Karan, Malatya maçında ortaya koyduğu futbol ve attığı golle “Ayaktayım” mesajı verdi ve sıkıntısı olmadığın gösterdi. fanatik
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|