AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 01-21-2009, 15:30   #1
Kullanıcı Adı
turep
Standart Sibel Can'dan Güney çıkışı!
Sibel Can, kendisine TRT kapılarını kapatan İbrahim Şahin'i Tuncay Güney'le vurdu.

Sibel Can ve TRT arasındaki sular durulmuyor. Her şey yılbaşı öncesi başladı. İddialara göre, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Sibel Can’dan yılbaşı gecesi ücret almadan ekrana çıkmasını istedi. Ünlü şarkıcı, bu isteği kabul etti ancak sazcıların 30 bin YTL’yi bulan ücretini istedi. İbrahim Şahin bu parayı ödemeyeceklerini söyleyince Sibel Can da “Kendi cebimden mi vereyim” diyerek tavır koydu.

Ergenekon kozu

Bunun üzerine Şahin iddiaya göre, “Ben varken bir daha Sibel Can TRT’den içeri giremez” diyerek sanatçıya yasak koydu. Bu olayı içine sindiremeyen Can şunları söyledi: “Ben profesyonel bir sanatçıyım sözleşmem gereği TRT’ye 2 program daha yapacağım. TRT’ciler bana karşı gönül kırıklığı yaşıyorlarmış. Bu hiç profesyonel değil.

Beni yasaklılar listesine alıyorlar ama Ergenekon soruşturmasının esrarengiz ismi Tuncay Güney’i 2,5 saat canlı yayına çıkarıyorlar. O gün TRT’yi dehşet ve şok içinde izledim. Beni bir daha TRT’den içeriye sokmayacağını söyleyenlerin Tuncay Güney’e kapısının açık olmasına şaşırdım. TRT önce bunun hesabını vermeli. Bence TRT’nin gündemindeki konu bu olmalı, ben değil.”
A.A

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-21-2009, 15:59   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Sibel Can profesyonel bir sanatçı olduğunu söylüyor,sormazlar mı kendilerine başkaları üzerinden neden prim yapma gereği duymaktalar..?!TRT devletimizin resmi bir kanalı olup,mevzuat ve yasalar çerçevesinde basın ve yayın hayaıtını idrak etmektedir..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)