01-20-2009, 18:09 | #11 |
|
|
01-21-2009, 19:09 | #12 |
Yerel Seçimler'de AK Parti'den şaşmam ama Genel Seçimler'de Saadet'e oy vereceğim gerçektende kaliteli bir lider Numan Kurtulmuş
|
|
01-21-2009, 21:25 | #13 |
ya hu kardeşler ALLAH aşkına neden her Allah'ın günü bu forumda laf kavgaları oluyorki??
inanın bıktım artık...konu bu kadar açık işte...osmancık kardeş ne diye başka yöne çekmiş ki mevzuya dönersek:numan hoca çok haklı gerçekten...gazzede yapmadığını bırakmadı israil...alacaksın tazminatı ki bir daha böyle işlere teşebbüs etmesinler...ah ama nerde...müslümanlar güçlerinin farkında olmadıkça da daha çok ezileceğiz... |
|
01-21-2009, 23:10 | #14 |
İki,üç gün forum,a katılamadım ortalık karşmış yahu :D Neyse arkadaşlar konuya ilginiz için herkese çok teşekkür ederim, ben kendi görüşümü ortaya koymak istiyorum. Ben FİLİSTİN,in müslüman bir ülke olarak İSRAİL,den tazminat istemesini ve almasını uygun görmüyorum çünki bir yahudi,nin ekmeği benim kanatimce bir müslümanın kursağından geçmemeli, kuran-ı kerim,de dostluk kurmamız bile hoş görünmez iken, bu milletin ekmeğini yemek ne kadar doğru olur bunuda sizlerin düşünce ve takdirinize bırakıyorum.
|
|
01-21-2009, 23:17 | #15 | |
Alıntı:
|
||
01-22-2009, 00:12 | #16 | |
Alıntı:
Güzel kardeşim ne güzel kendin söylüyorsun ortada bir ganimet yok ben senin bakış açını anladım tabi bu olabilir ama bunu bir fıkıh ilimcisine sormak lazım bilmeden böyle olur gözü ile bakmak yanlış olur. PEYGAMBER sav.. efendimiz yendiği kafirlerin ganimetini paylaşmış hak etmiş yani ama burada yenilen bir müslüman devleti, otada bir ganimet söz konusu değil ve savaşı kazanıpta hak edilen birşeyde yok, buradaki durum sadece maduriyet, tabiki dediğim gibi net konuşmamak lazım. Yalçın ÜSDAT eğer konuyu okur,da bize yorum yazarsa sevinirim tabi, onun belki bu konu hakkında bir bilgisi veya bir yaklaşımı olabilir... |
||
01-22-2009, 01:34 | #17 |
Şimdi bazı yorumlar yazacağım arkadaşlar yine yanlış anlıcak yine konuyu başka yerlere çekecek... ama ben yine de yazacağım.
Kurtulmuş'un böyle şeyler söylemesi gerçekten hoş İsrail'in yaptıkları yanına kar kalmamamı ama kimseye sormadan Gazze ye giren İsrail, tüm dünya ayağa kalksa bile Gazzeden çıkmayan İsrail, ateşkes yaptım geğil geri çekilmiş kimseye sormadan... tamam kabul ediyorum büyük bir katliam yaptı Gazzede o bunun yanına kalmamalı ama tazminat ödemesinin teklifi maddeler falan sizce İsrail bunlara bakacak mı... Bu işler sadece sözde kalacak İsrail bu söylenenleri duymıcak bile ancak bütün dünya bir araya gelirse olur o da ancak birleşmiş milletlerden çıkacak bir kadar ile olur... Lütfen Saadetli arkadaşlarım alınmasın ama Numan Kurulmuş'un söylediklerini Tayyip Erdoğan da söyleyebilir ama sonuçsuz olacağı için belirtmiyor... İsrail'e karşı bireysel ya da sayıca az toplulukların yapacağı duyuruların İsrail tarafından dinlenmeyeceğini biliyor ancak birlikle olur mu... Son söz olarak İsrail'e karşı bie hesap sorma işlemine girişeceksek onu ancak Dünyanın birarada olduğu bir birlikte yapmalıyız diyerlerinin İsrail'e ulaşmayacağını bilelim... |
|
01-22-2009, 10:47 | #18 | |
Alıntı:
|
||
01-22-2009, 10:56 | #19 | |
Alıntı:
bunun dışında yenilen kesinlikle müslümanlar değildir...israildir..bazı şeyleri yanlış biliyoruz..inancımız gereği müslümanın yenilemeyeceğine inanırız..sadece Rabbimiz bizi sınamak için azılı kullarını musallat eder inananlara o kadar yoksa bir yenilgi söz konusu değil... ayrıca düşün bir komşun senin arazine saldırsa evini yağmalasa bahçendeki ağacını maddeni zarara uğratsa ne yaparsın..hukuk o durumda zararının karşılanmasını öngörmez mi??işte sen de kabul edersin ki devlet işleri de habe işleri gibidir..çünkü devleti oluşturan da hanelerin(ailelerin) teşkilatlı bütünlüğüdür değil mi?? yanlış anlama konu hakkındaki hassasiyetini biliyorum en azından tahmin edebiliyorum.sakın benim sana ders vermek istediğimi anlama.çünkü bazen iyi niyetle bir şeyler yazdığımızda karşımızdaki ukalalık yapmaya çalıştığımızı sanıyor.. |
||
01-22-2009, 11:09 | #20 |
ismet kardeşim;
sayın KURTULMUŞ bugün başbakan olsaydı söylemlerde kalmazdı sen hiç canını sıkma icraat yerinde icraatını yapardı. ne yapalım alıştık bizler kaç senedir sadece meydanlardan konuşmayı iş icraata gelince yaptırmıyorlar masalına... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|