AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-20-2009, 18:09   #11
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İshak kardeşim ''OSMANCİK'' kardeşimizi önce Allaha sonra size havale ediyorum .
Bugün işimiz gücümüz OSMANCİK olmuştur..!Lakin Osmanciki kazanacaksak bizler kaybetmeye hazırız.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 19:09   #12
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Yerel Seçimler'de AK Parti'den şaşmam ama Genel Seçimler'de Saadet'e oy vereceğim gerçektende kaliteli bir lider Numan Kurtulmuş
AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 21:25   #13
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
ya hu kardeşler ALLAH aşkına neden her Allah'ın günü bu forumda laf kavgaları oluyorki??

inanın bıktım artık...konu bu kadar açık işte...osmancık kardeş ne diye başka yöne çekmiş ki

mevzuya dönersek:numan hoca çok haklı gerçekten...gazzede yapmadığını bırakmadı israil...alacaksın tazminatı ki bir daha böyle işlere teşebbüs etmesinler...ah ama nerde...müslümanlar güçlerinin farkında olmadıkça da daha çok ezileceğiz...
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 23:10   #14
Kullanıcı Adı
Gökmen
İki,üç gün forum,a katılamadım ortalık karşmış yahu :D Neyse arkadaşlar konuya ilginiz için herkese çok teşekkür ederim, ben kendi görüşümü ortaya koymak istiyorum. Ben FİLİSTİN,in müslüman bir ülke olarak İSRAİL,den tazminat istemesini ve almasını uygun görmüyorum çünki bir yahudi,nin ekmeği benim kanatimce bir müslümanın kursağından geçmemeli, kuran-ı kerim,de dostluk kurmamız bile hoş görünmez iken, bu milletin ekmeğini yemek ne kadar doğru olur bunuda sizlerin düşünce ve takdirinize bırakıyorum.
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 23:17   #15
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İki,üç gün forum,a katılamadım ortalık karşmış yahu :D Neyse arkadaşlar konuya ilginiz için herkese çok teşekkür ederim, ben kendi görüşümü ortaya koymak istiyorum. Ben FİLİSTİN,in müslüman bir ülke olarak İSRAİL,den tazminat istemesini ve almasını uygun görmüyorum çünki bir yahudi,nin ekmeği benim kanatimce bir müslümanın kursağından geçmemeli, kuran-ı kerim,de dostluk kurmamız bile hoş görünmez iken, bu milletin ekmeğini yemek ne kadar doğru olur bunuda sizlerin düşünce ve takdirinize bırakıyorum.
konuyu yanlış anlamışsın.o tazminat filistinlilerin hakkı israilin malı değil ki...eskiden var olan ve islamda da ganimet diye nitelendirilen mal gibi işte tazminat...biliyorsun müslümanlar nice kafir devleti yenip ganimet aldı bu mantıkla bakılırsa o da müslümana haram olmuş olur.halbuki peygamber efendimiz(sav) ganimetin müslümanlara helal kılındığını söylüyor..
Alt 01-22-2009, 00:12   #16
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konuyu yanlış anlamışsın.o tazminat filistinlilerin hakkı israilin malı değil ki...eskiden var olan ve islamda da ganimet diye nitelendirilen mal gibi işte tazminat...biliyorsun müslümanlar nice kafir devleti yenip ganimet aldı bu mantıkla bakılırsa o da müslümana haram olmuş olur.halbuki peygamber efendimiz(sav) ganimetin müslümanlara helal kılındığını söylüyor..

Güzel kardeşim ne güzel kendin söylüyorsun ortada bir ganimet yok ben senin bakış açını anladım tabi bu olabilir ama bunu bir fıkıh ilimcisine sormak lazım bilmeden böyle olur gözü ile bakmak yanlış olur. PEYGAMBER sav.. efendimiz yendiği kafirlerin ganimetini paylaşmış hak etmiş yani ama burada yenilen bir müslüman devleti, otada bir ganimet söz konusu değil ve savaşı kazanıpta hak edilen birşeyde yok, buradaki durum sadece maduriyet, tabiki dediğim gibi net konuşmamak lazım. Yalçın ÜSDAT eğer konuyu okur,da bize yorum yazarsa sevinirim tabi, onun belki bu konu hakkında bir bilgisi veya bir yaklaşımı olabilir...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2009, 01:34   #17
Kullanıcı Adı
ismet
Şimdi bazı yorumlar yazacağım arkadaşlar yine yanlış anlıcak yine konuyu başka yerlere çekecek... ama ben yine de yazacağım.
Kurtulmuş'un böyle şeyler söylemesi gerçekten hoş İsrail'in yaptıkları yanına kar kalmamamı ama kimseye sormadan Gazze ye giren İsrail, tüm dünya ayağa kalksa bile Gazzeden çıkmayan İsrail, ateşkes yaptım geğil geri çekilmiş kimseye sormadan... tamam kabul ediyorum büyük bir katliam yaptı Gazzede o bunun yanına kalmamalı ama tazminat ödemesinin teklifi maddeler falan sizce İsrail bunlara bakacak mı... Bu işler sadece sözde kalacak İsrail bu söylenenleri duymıcak bile ancak bütün dünya bir araya gelirse olur o da ancak birleşmiş milletlerden çıkacak bir kadar ile olur... Lütfen Saadetli arkadaşlarım alınmasın ama Numan Kurulmuş'un söylediklerini Tayyip Erdoğan da söyleyebilir ama sonuçsuz olacağı için belirtmiyor... İsrail'e karşı bireysel ya da sayıca az toplulukların yapacağı duyuruların İsrail tarafından dinlenmeyeceğini biliyor ancak birlikle olur mu... Son söz olarak İsrail'e karşı bie hesap sorma işlemine girişeceksek onu ancak Dünyanın birarada olduğu bir birlikte yapmalıyız diyerlerinin İsrail'e ulaşmayacağını bilelim...
ismet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2009, 10:47   #18
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Alıntı:
ismet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi bazı yorumlar yazacağım arkadaşlar yine yanlış anlıcak yine konuyu başka yerlere çekecek... ama ben yine de yazacağım.
Kurtulmuş'un böyle şeyler söylemesi gerçekten hoş İsrail'in yaptıkları yanına kar kalmamamı ama kimseye sormadan Gazze ye giren İsrail, tüm dünya ayağa kalksa bile Gazzeden çıkmayan İsrail, ateşkes yaptım geğil geri çekilmiş kimseye sormadan... tamam kabul ediyorum büyük bir katliam yaptı Gazzede o bunun yanına kalmamalı ama tazminat ödemesinin teklifi maddeler falan sizce İsrail bunlara bakacak mı... Bu işler sadece sözde kalacak İsrail bu söylenenleri duymıcak bile ancak bütün dünya bir araya gelirse olur o da ancak birleşmiş milletlerden çıkacak bir kadar ile olur... Lütfen Saadetli arkadaşlarım alınmasın ama Numan Kurulmuş'un söylediklerini Tayyip Erdoğan da söyleyebilir ama sonuçsuz olacağı için belirtmiyor... İsrail'e karşı bireysel ya da sayıca az toplulukların yapacağı duyuruların İsrail tarafından dinlenmeyeceğini biliyor ancak birlikle olur mu... Son söz olarak İsrail'e karşı bie hesap sorma işlemine girişeceksek onu ancak Dünyanın birarada olduğu bir birlikte yapmalıyız diyerlerinin İsrail'e ulaşmayacağını bilelim...
ee ne yapalım boş boş oturalım mı kardeş...birleşmiş milletler dediğiniz kararları zaten çıkaramaz ki neden çünkü kendisini zaten kuranlar da yahudiler.onlar israilin kendi okullarına bölgelerine olan saldırılarını dahi kınamazken kalkıp israili mi engelleyecekler.bu işler kafirle gayrı müslimle olmaz.ancak ve ancak müslümanla olur...müslümanlar da bunu yapmak için akla gelebilecek her alanda örgütlenmeli güçlenmeli başka bir yolu yok..
Alt 01-22-2009, 10:56   #19
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim ne güzel kendin söylüyorsun ortada bir ganimet yok ben senin bakış açını anladım tabi bu olabilir ama bunu bir fıkıh ilimcisine sormak lazım bilmeden böyle olur gözü ile bakmak yanlış olur. PEYGAMBER sav.. efendimiz yendiği kafirlerin ganimetini paylaşmış hak etmiş yani ama burada yenilen bir müslüman devleti, otada bir ganimet söz konusu değil ve savaşı kazanıpta hak edilen birşeyde yok, buradaki durum sadece maduriyet, tabiki dediğim gibi net konuşmamak lazım. Yalçın ÜSDAT eğer konuyu okur,da bize yorum yazarsa sevinirim tabi, onun belki bu konu hakkında bir bilgisi veya bir yaklaşımı olabilir...
anlaım seni dikkat edersen ben ganimet demedim ganimet gibi bir şey tazminat dedim hükümleri aynı gibi..

bunun dışında yenilen kesinlikle müslümanlar değildir...israildir..bazı şeyleri yanlış biliyoruz..inancımız gereği müslümanın yenilemeyeceğine inanırız..sadece Rabbimiz bizi sınamak için azılı kullarını musallat eder inananlara o kadar yoksa bir yenilgi söz konusu değil...

ayrıca düşün bir komşun senin arazine saldırsa evini yağmalasa bahçendeki ağacını maddeni zarara uğratsa ne yaparsın..hukuk o durumda zararının karşılanmasını öngörmez mi??işte sen de kabul edersin ki devlet işleri de habe işleri gibidir..çünkü devleti oluşturan da hanelerin(ailelerin) teşkilatlı bütünlüğüdür değil mi??

yanlış anlama konu hakkındaki hassasiyetini biliyorum en azından tahmin edebiliyorum.sakın benim sana ders vermek istediğimi anlama.çünkü bazen iyi niyetle bir şeyler yazdığımızda karşımızdaki ukalalık yapmaya çalıştığımızı sanıyor..
Alt 01-22-2009, 11:09   #20
Kullanıcı Adı
mgv gençliği
ismet kardeşim;
sayın KURTULMUŞ bugün başbakan olsaydı söylemlerde kalmazdı sen hiç canını sıkma
icraat yerinde icraatını yapardı.
ne yapalım alıştık bizler kaç senedir
sadece meydanlardan konuşmayı
iş icraata gelince
yaptırmıyorlar masalına...
mgv gençliği isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)