AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-22-2009, 19:20   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart CHP'yi Ergenekon korkusu sardı!



Ergenekon'un 11. dalgasının Ankara'daki ayaklarından biri olan ART'nin önüne gelen CHP'li Mustafa Özyürek, yaptığı açıklamada, "Yakın arkadaşım Mustafa Özbek için endişeliyim" değerlendirmesinde bulundu.

CHP'li Bayvram Meral de, "Bu bir sivil 12 Eylül'dür" dedi.CHP'li Mustafa Özyürek aramaların yapıldığı ART'nin önünde bir açıklama yaptı, Özyürek, "Anlaşıyıyor ki Ergenekon'da sıra medya ve sendikalara geldi. Ulusalcı olan herkese uzanıylor. Özbek benim eski arkadaşımdır ve onun için endişeleniyorum."

KAMER GENÇ YİNE SAHNEDE

Bazı CHP milletvekilleri de ART'nin önüne geldi. TBMM'nin skandal isimlerinden Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç de; buraya geldi ve bir açıklama yaptı. Genç, AK Parti hükümetine, "Türkiye'yi İran'a çevirmek istiyorlar" diyerek saldırdı.

DSP de Genelbaşkan Yardımcısı düzeyinde bir yetkiliyi olay yerine gönderdi.

ÖZBEK'İN OĞLU HEDEF GÖSTERDİ

Öte yandan, bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Mustafa Özbek'in oğlu Haydar Özbek de, bazı basın organlarını 'dinci basın yazıyor sonra da gözaltına alınmalar yaşanıyor' diyerek hedef gösterdi. Özbek'in oğlu, "Bu yapılanlar çok yanlış, biz zaten bunu bekliyoruz. Bu operasyon da sıradan basit bir Ergenekon operasyonu" sözleriyle dikkat çekti.

CHP'Lİ MERAL: BU BİR SİVİL 12 EYLÜL'DÜR

Operasyonda gözaltına alınan isimlerin her hangi bir yolsuzluğa karışmadığını iddia eden Meral, şunları söyledi: "Özellikle bu ortamı yaratanlar, bu kanal üzerinde baskı kurmaya çalışanlar vazgeçsin. Türk adaleti vardır. Birilerini ne şekilde bir bilim ordusunun başında bulunan insanları nasıl arabaya bindirdiklerini ve sonra serbest bıraktıklarını üzülerek izliyoruz. Türk metal Sendikası'nın genel başkanı lüik Türkiye'yi savunan bir insandır. Vurguna karşı çıkan bir insandır. Böyle birine saldırmak ülkeye zarar verir. Değerli basın, bunlara müsade etmeyin. Susma sustukça sıra sana gelecek."

CHP'Lİ ATEŞ: DEĞERLİ İNSANLAR GÖZALTINA ALINIYOR

Türk Metal Sendikası önüne gelen CHP heyeti burada da bir açıklama yaptı ve Ergenekon operasyonunu komedi olarak nitelendirdiler. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, "Değreli insanlar gözaltına alındılar. Biri hayatını kaybetti. 19 aydır ne ile suçlandığını bilmeyen değerli arkadaşlarımız var. Bugünkü bu arama yanlıştır" değerlendirmesinde buludu ve hükümeti suçladı.

TÜRK-İŞ BAŞKANI KUMLU: GERÇEK ORTAYA ÇIKACAK

Özbek'in evine gelen Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu da, "Gerçek incelemelerden sonra ortaya çıkacaktır. Biz de hepiniz gibi takip ediyoruz. Kimseyi içeri almıyorlar. Gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz."

ART'de program yapan Hulki Cevizoğlu da canlı yayına katılarak ilginç açıklamalarda bulundu.

Cevizoğlu: "Cumhurbaşkanı'nı da aşan bir şeyler var. Dün köşkte bir toplantı ama bu sabahın erken saatlerinde gözaltılar yapılıyor. Biz bu hükümetinin icraatlarını eleştiremeyecek miyiz? 12 Eylül'de de böyleydi. Çavuş, onbaşı arayıp talimat veriyordu. Yarın başkası olabilir. Türkiye'de yaşananlar bunlar. Muhaliflerin nasıl susturulduğu ortada. Biz konuşmamalı mıyız. Ulusalcılığın tanımını bile yapamadılar Türkiye'de."





/ HABERVAKTİM

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım