01-23-2009, 17:48 | #1 |
İşte Türk kadını böyledir
İşte Türk kadını böyledir Okulda Filistin'e yardım toplanıyordu. Bir erkek öğrencinin getirdiği bağış duygulandırdı. Parası olmayan anne küpelerini göndermişti. Sivas'ın Gemerek ilçesinde bir lisede yardım kampanyası düzenlendi. Öğrencilerden birinin evinden bağış için getirdiği küpeler duygulandırdı. Bu küpeler Zeynep Ulutürk'e aitti. Oğlu Şahin Ulutürk bağış parası isteyince kulağındaki küpeleri çıkarıp zarfa koydu ve okula gönderdi. Zeynep Ulutürk'ün küpelerini ilçedeki bir kuyumcu satın aldı. Parasını Filistinlilere yardım kampanyasına verirken, küpeleri de sergilenmek üzere kaymakamlığa verdi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-23-2009, 17:50 | #2 |
İşte Kurtuluş savaşını kazanan fedakarlık. Dünya Türk kadınının bu fedakarlığı karşısında diz çöktü, mağlup oldu.
|
|
01-23-2009, 19:26 | #3 |
Aynı kişi mi bilmiyorum ama sanırım değil. Bi yerde de küçük kız verecek bir şey bulamamış bağış zarfına 5 kuruş, 2 aspirin ve birde mektup bırakmış. Mektupta da 'keşke daha çok param olsa da size verebilseydim' yazmış..........
|
|
01-24-2009, 01:16 | #4 |
49 yaşındayım...
Bilemiyorum bu hanımefendi benden küçük müdür... ama küçük büyük farketmiyor... böyle yüreği büyük bir insanın ellerinden hürmetle öpüyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.... Onun bu güzel yüreği hürmetine cenabı Allah bu israil denen zalimi ve yeryüzündeki tüm zalimleri kahreylesin. |
|
01-24-2009, 18:42 | #5 | |
Alıntı:
Amin... |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|