![]() |
#1 |
![]() SİZ DEĞERLENDİRİN..
BU MANŞET NERDE DURUYOR..NEREYE KOYARSINIZ.. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() siz 7 yıl boyunca tek doğru bişey yazdınız da mı bunları söyleyebiliyorsunuz... ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne Var !!!
Başbakanı Desteklemişler.... Geri Adım Atmamalı Omurgasını sağlam tutmasını istemişler... Kötümü etmişler... Ayrıca Saman yolu Haberden bu saçmasapan başlığın çıkmasınıda manidar buluyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sabahleyin karşılaştığım ilginçliklerden birtanesiydi..Valla açıkçası bu manşetin asıl sahibini bilmediğim için büyük bir camiayı töhmet altında bırakmayı doğru bulmuyorum.Varsın istedikleri gibi çalıp söylesinler.Dünya Erdoğan'ın peşinde bir tane gelse ne gelmese..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Dostmu Düşmanmı anlayamadım
sözün bittiği yerde tüm dünyanın alkışladığı bir tavrı böyle seviyesizce takdir mi ediyor alayamı alıyor belli olmayan bir başlıkla okuyucularına aktarması çok manidar.. yunan basını bile sizin gibi değil be...yuh yani.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() BEN AKPARTİLİ DEĞİLİM ONU SÖYLEYİM..
BAŞINDAN BERİ DEĞİLDİM ŞİMDİDE DEĞİLİM.. AMA AKPARTİYE GÖNÜLDEN DESTEK OLUYORUM.. TEK YANLIŞ BİR TARAFI VAR ODA GEÇMİŞİ GELDİĞİ YER SAKINCALI AMA ŞÜKÜRKİ ORDAKİ ÖRÜMCEKLİLER GİBİ DÜŞÜNMÜYOR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() sİZ aLKIŞI sEVERSİZNİZ...seversiniz....demi çok sevinmişinizdir... Rumun yunanın.. Alkışına ...
bende taktir ettim... Bu gazete Basılmadan olayın sıcağı sıcağına benim Yorumumu okursan bire bir aynı.... Dün;22 Alıntı:
Konu islam tarafından (01-30-2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() FİLİSTİN ALKIŞLIYOR FİLİSTİN
HALK SOKALARA DÖKÜLDÜ BAŞBAKAN ERDOĞAN DİYE SLOGAN ATIYORLAR UTANMAK LAZIM YALAN SÖYLERKEN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ANCAK SÖMÜRÜRSÜNÜZ
YILLARCA SÖMÜRDÜNÜZ FİLİSTİNLİLERİ HAMASDA SÖMÜRÜYOR DİNİDE KUTSALLARIMIZIDA SÖMÜRÜYORSUNUZ MİLLETTE BİLİYOR NE OLDUĞUNUZU İKİ KÜSÜRLERDESİNİZ..SADECE NEMALANANLAR OY VERSE ZATEN OKADAR OLURSUNUZ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|