AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-28-2009, 23:19   #1
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Standart Milli Görüşcü Kardeşlerime
Bu gün ülkemizde bulunan bir iktidar partisi vardır hemde %47 gibi bir oranla %47 demek halkın yarısı demek. Halka saygı duymak mecburiyetindeyiz.
Bu(her) hükümetin yanlışları vardır doğruları vardır. yanlış bir politika izlemişse bizde milli görüşçüler olarak iktidar partisinin yanlışı olduğunu belirtip aslında doğrunun bu olduğunu göstermek zorundayız. yanlış varsa doğru budur diyebilmemiz gerekiyor.
Bununla beraber Husumet tutumuyla hiçbir yere varamayız. Eğer husumet meydana getirirsek söylediğimiz bu doğruları yerine getirebilmemiz için halk bize görev vermeyecektir. Çünkü bugün bu halk akpartiyi iktidar yapmıştır gelecek yıllarda saadet partisini iktidar yapacak olanda bu halktır. Biz çıkıpta halkın iradesini zedeleyici sözler ve işler sarf edersek zaman kaybetmiş oluruz.

Bakınız Prf. Dr. Necmettin Erbakan hocam diyorki 'Ey Müslümanlar,hurma ağaçlarının altını havalandıracağız, yapraklarını seyrelteceğiz bahanesiyle Cihad'dan geri durarak kendinizi tehlikeye atmayın..!''

mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-29-2009, 21:01   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Forumuzda temizlik yapılmaktadır. Konu bir müddet sonra tekrar açılacaktır. Saadet Partili kardeşlerimiz müsterih olsunlar
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2009, 19:14   #3
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
güncelleme
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2009, 19:17   #4
Kullanıcı Adı
CİHAD ERİ

işte lider...

Alt 01-31-2009, 19:20   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
CİHAD ERİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

işte lider...
Özlemişiz Hocayı bee.. Bu resmi alıyorum.. Cihad Eri forumda yaptığın aşırılıklardan dolayı belki yasaklanacaksın. Bu nedenle yasaklanan üyelerin de tüm mesajları silinir. Ama bu mesaja dokunulmayacak emin ol..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2009, 19:25   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bizler öncelikle doğruluk ekseninde buluşuyoruz.Doğruluk ekseninde buluşan gönüller her yolda beraberce yürüyebilirler.Lakin bunun dışında buluşmanın olmadığı gibi,doğru yoldada yürümek mümkün değildir.Saadet partili kardeşlerimizi ben şahsen 3başlık altında görüyorum.Birinci başlıkta doğruluk ekseninde bütün yüreklerle buluşabilen,has be öz görüşlü kardeşlerimiz,bunlar elzem tercihlerimizdir.İkinci başlık altında gördüklerim ise gel git arasında sıkıntı yaşayıp,tam olarak neyi nasıl savunacağına karar veremeyenler..Üçüncü başlıkta bulunanlar ise tamamen provakatör;özelikle inançlı şahsiyetlerin inançlarını sabote etmek için sözde öyle görünürler ama özde şeytanı oynamaktadırlar..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2009, 23:18   #7
Kullanıcı Adı
yolcu44
Bazen çok kızıyorum !!!

Gerçekten kendilerinden nefret etirmek için ellerinden geleni yapıyor bazı milli görüşçü arkadaşlar. Ak Parti Forum'a adeta banlanmak için geliyorlar ve bizler de onları haklı olarak banlıyoruz; fakat bakıyoruz yine üye olmuşlar ve yine banlanıyorlar. Yazdıkları onlarca mesajla birlikte siliniyorlar. İnsan biraz düşünür ya, yazık günah.. O kadar mesaj yazıyorsun, bari seviyeni koru da kalıcı olsun yorumun ve üyeliğin..

Milli görüşün bu hali gerçekten hiç iyi değil hiç.. Lütfen bunu çok iyi düşünelim ve her muhalif üye kendine şu soruyu sorsun; "Ben Ak Parti Gençlik Forum'una neden üye oluyorum?"
Amaç provakatif eylemlerse, buna zaten izin vermiyoruz, direk yorumlarla birlikte siliniyorlar.
Amaç, seviyeli tartışmak ve bilgi paylaşımı mı? Bu amaçla gelen çok az muhalif var Ak Parti Gençlik Forumunda..

Kadim Sevgiler..
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2009, 23:46   #8
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Exclamation
İlk olarak buraya birbirimizi kırmaya değil, birlikte öğrenmeye geliyoruz... Lakin bazı AKP'li Kardeşlerimiz, yöneticiler dahil bize istinad ettikleri hassasiyetlerden yoksunlar... Kendileri nasıl Tayyip Erdoğan hakkında bir konu açtığımız zaman sinirleniyorlar kimi zaman oldukça aşırı yorumlar yapıyorlarsa, kendilerini bizim yerimize koyunuz... Şahsen AKP'nin bir sürü hatası da oldu, yaptığı da... Ancak biz bir eleştiri yaptığımız zaman ooo Efendim, şöyle böyle SİZ kötüsünüz diye değil, yanlışlardan ders alalım diye diyoruz. Yani burada kimse eleştirilmiyor...

Kimseyi eleştirmiyoruz. Yapılanı ve olanı eleştiriyoruz... Biz olandan ders almalıyız. Nitekim şöyle böyle deyipte birbirimizi kırmanın ne anlamı var ne de bize bir katkısı...

Biz söylüyoruz... Cevap olsun diye kesinlikle şu saçma nedenlerin arkasına sığınıp yorum yapmayalım...:

1. Efendim ERBAKAN şöyle dedi. Bizi şöyle yaptılar, şuraya soktular, buradan çıkardılar...
2. ERBAKAN Hoca koltuk sevdalısı, onun yüzünden bu hale geldik...
3. ERBAKAN yüzünden başörtüsü sorunu çıktı, imamhatipler kapandı. MÜSLÜMAN'lar mahzun oldu.
4. 28 Şubat kararlarını imzaladı bizi mahvetti...
5. İşte MİLLÎ GÖRÜŞ, artık bitti...

vb. nedenler... Bunların arkasından yorum yapmayınız... Burada herkes ve Tayyip Erdoğan'da dahil HOCA'mızın ne tür sözleri ne amaçla söylediğini bilir... Neyi ima ettiğini de bilir... Yok şöyle, yok böyle ortalığı ayağa kaldırmanın sebebi bu sözeri kullanmaktır...

Bu konular daha fazla kurcalanıp birbirimizi kırmayız İNŞAALLAH...

Selametle...

Konu yolcu44 tarafından (02-01-2009 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir..
HAKK DAVA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2009, 23:53   #9
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
Ben erbakan hocaya herzaman saygi duyarim ama yanindakilere asla duymam. Erbakan hocanin dediklerinden birseyler ogrenmek isterim, ama yanindakilerden asla. Erbakan hoca, Tayyip Erdogani elestirirse bunun altinda birsey aramam ama yanindakiler elestirirse ofke kusarim. Tayyip Erdoganda hocasina herzaman saygi duymusdur, duyacakdirda. Onlarin arasi hicbir zaman bozulmamisdir. Erbakan hocaya saygim sonsuzdur, ama oyum Recep Tayyip Erdogan'a dir.
SuperGaZi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-01-2009, 00:05   #10
Kullanıcı Adı
yolcu44
Alıntı:
MüCAHİD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk olarak buraya birbirimizi kırmaya değil, birlikte öğrenmeye geliyoruz... Lakin bazı AKP'li Kardeşlerimiz, yöneticiler dahil bize istinad ettikleri hassasiyetlerden yoksunlar... Kendileri nasıl Tayyip Erdoğan hakkında bir konu açtığımız zaman sinirleniyorlar kimi zaman oldukça aşırı yorumlar yapıyorlarsa, kendilerini bizim yerimize koyunuz... Şahsen AKP'nin bir sürü hatası da oldu, yaptığı da... Ancak biz bir eleştiri yaptığımız zaman ooo Efendim, şöyle böyle SİZ kötüsünüz diye değil, yanlışlardan ders alalım diye diyoruz. Yani burada kimse eleştirilmiyor...

Kimseyi eleştirmiyoruz. Yapılanı ve olanı eleştiriyoruz... Biz olandan ders almalıyız. Nitekim şöyle böyle deyipte birbirimizi kırmanın ne anlamı var ne de bize bir katkısı...

Biz söylüyoruz... Cevap olsun diye kesinlikle şu saçma nedenlerin arkasına sığınıp yorum yapmayalım...:

1. Efendim ERBAKAN şöyle dedi. Bizi şöyle yaptılar, şuraya soktular, buradan çıkardılar...
2. ERBAKAN Hoca koltuk sevdalısı, onun yüzünden bu hale geldik...
3. ERBAKAN yüzünden başörtüsü sorunu çıktı, imamhatipler kapandı. MÜSLÜMAN'lar mahzun oldu.
4. 28 Şubat kararlarını imzaladı bizi mahvetti...
5. İşte MİLLÎ GÖRÜŞ, artık bitti...

vb. nedenler... Bunların arkasından yorum yapmayınız... Burada herkes ve Tayyip Erdoğan'da dahil HOCA'mızın ne tür sözleri ne amaçla söylediğini bilir... Neyi ima ettiğini de bilir... Yok şöyle, yok böyle ortalığı ayağa kaldırmanın sebebi bu sözeri kullanmaktır...

Bu konular daha fazla kurcalanıp birbirimizi kırmayız İNŞAALLAH...

Selametle...

Kardeşim milli görüşün adına leke süren saadet partili adamlar (!) olduğu sürece bir birimizi hiç kırmayacağız (!)
Ak Parti Forumda binlerce milli görüşçü olduğunu iddia eden seviyesiz, ahlaksız kişiler banlandı. Bir Chp, Mhp genci bile banlanınca ısrarla üye olmuyorken, milli görüşçü kişi pat diye yine geliyor !
Sınırlarımızı daraltmaya mecbur etmeyiniz bizleri, kıymetini bilin Ak Parti Forum'un !

Gerektiğin de "Helal Olsun" diyebilen, gerektiğinde de seviyeli bir şekilde eleştiren milli görüşçüerin üyelikleri daimdir. Diğer kişiliksizleri aramızda görmek istemiyoruz.

Saadet Partili arkadaşları ne kadar çok sevdiğimi herks çok iyi bilir. Neden nefret etme derecesinde olduğumu buyrun sizler yorumlayın !

Kadim Sevgiler..

Konu yolcu44 tarafından (02-01-2009 Saat 00:38 ) değiştirilmiştir..
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)