AK Gençliğin Buluşma Noktası
Yerli Diziler Yerli Diziler ve yorumlarınız,eleştirileriniz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-29-2009, 15:16   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Tek Türkiye nefes kesecek ! - İZLE
Tek Türkiye nefes kesecek ! - İZLE
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi Tek Türkiye, bu hafta soluk soluğa izleyeceğiniz bir bölümle ekrana geliyor.

İlgiyle izlenen Tek Türkiye’nin bu haftaki konusu şöyle: Tarık, kaçırılan çocukları geri almak ister. Fakat Şivan'ın bir şartı vardır. Çocukların serbest kalmalarına karşılık köylü ve Tarık silahlarını bırakacaktır. Bu durum herkesi derinden üzer ve köylü ile Tarık arasında anlaşmazlık çıkar.

Bu arada, Dila, Berfin'le karşılaşır ve onu köye götürmek için yola koyulur. Ancak yolda kötü sürprizler onları beklemektedir. Tarık ise kaçırılan çocuklarla ilgili bir karara varırken, Botan, Şivan'dan habersiz herkesi yok edecek bir plan yapar. Artık Tarık için iki yol vardır, mücadeleden vazgeçecek ya da çocuklar ölecektir. İşte bu akşam ekrana gelecek bölümün tanıtım filmi...

Tek Türkiye yeni bölümüyle bu akşam saat 19.40'ta Samanyolu Televizyonu'nda...

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-31-2009, 19:31   #3
Kullanıcı Adı
antik
Tek türkiye gerçekleri gösteriyor ama dizinin sonlarında ülkedeki bütün sorun ve karanlık oyunları ergenekona bağlamaları büyük bir yanlış ergenekon diye bir örgütün olmamasına rağmen onları terör olarak görmek vahim bir olaydır yargı henüz son kararı vermedi verirse de kazanan yine atatürkçüler ve laikler olacaktır.
antik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 19:34   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
antik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tek türkiye gerçekleri gösteriyor ama dizinin sonlarında ülkedeki bütün sorun ve karanlık oyunları ergenekona bağlamaları büyük bir yanlış ergenekon diye bir örgütün olmamasına rağmen onları terör olarak görmek vahim bir olaydır yargı henüz son kararı vermedi verirse de kazanan yine atatürkçüler ve laikler olacaktır.
Bazı noktalarda hak veriyorum sizlere.Fakat ergenekon olarak açık bir şekilde ifşa edilmiyor.Doğrular ve gerçekler ekseninde kazanan Tek Türkiye olacaktır.Laikçi Atatürkçü diye gruplara ayırmak yanlış.Bu sadece problem üretir çözüm değil..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 19:38   #5
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
Alıntı:
kurdukları oyunlarla hiçbişey kazanamadılarki . kaldıki TÜRKİYE cumhuriyertinede en büyük kötülüğü onlar yaptı . oyunları anlaşıidıktan sonra zaten kazanamayacaklar.bende cezalarını çekecekler ve kazanan TÜRK milleti olacak diyorum.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 19:50   #6
Kullanıcı Adı
antik
Benim demek istediğim şu türkiyede bazı gruplar dini laikliği ulusalcılığı sömürüyorlar türkiyenin en saygın isimleri ile pkk ya açık destek veren bazıları yalçın küçük gibi aynı safta tutulmaları acı verici bir durum ergenekon adını terör örgütüne karıştırmak gurur kırıcı . ben lakikliği savundum için lakiler kazanacak diyorum zaten başbakan da diyor laikliği koruyacağız diye ve de her görüşü saygımız sonsuz dur ister muhafazakar olsun ister liberal isterse her istediği türkiye bin yıldır böyle yaşiyor ve de yaşamaya devam edecek . laikler de allaha inaniyorlar ama yanlış olan bir söz var laik olan müslüman olamaz hangi hakla ve hangi sözle bu söz söylenebilir akıl erdiremiyorum.
Alt 01-31-2009, 20:06   #7
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
Alıntı:
Benim demek istediğim şu türkiyede bazı gruplar dini laikliği ulusalcılığı sömürüyorlar türkiyenin en saygın isimleri ile pkk ya açık destek veren bazıları yalçın küçük gibi aynı safta tutulmaları acı verici bir durum ergenekon adını terör örgütüne karıştırmak gurur kırıcı . ben lakikliği savundum için lakiler kazanacak diyorum zaten başbakan da diyor laikliği koruyacağız diye ve de her görüşü saygımız sonsuz dur ister muhafazakar olsun ister liberal isterse her istediği türkiye bin yıldır böyle yaşiyor ve de yaşamaya devam edecek . laikler de allaha inaniyorlar ama yanlış olan bir söz var laik olan müslüman olamaz hangi hakla ve hangi sözle bu söz söylenebilir akıl erdiremiyorum.
herkesin müslümanlığını ALLAH bilir ben ona yorum yapamam senin laikliği savunmanada karışmam o senin düşüncen ben sadece kendi düşüncemi kabul ederim ben burda sebeplerini tek tek yazmaya gerek duymadığım laiklik kavramını ; bu kavramda insanlarımızın haklarının alınmasını uzatmayacam böyle bir terimi kabul etmiyorum. bayrağımız , istiklal marşımız , ezanımız inancımız TÜRKİYE'mizin her zaman var olmasına yetecek sebebtir benim için.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 20:18   #8
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:

ANTİK kardeşim dikkatimi çekti,de sürekli bir muhalefet arayışı içerisinde olduğunu gördüm, ben derimki olaylara ve konulara önce vicdani olarak yaklaş sonra ne yazmak istersen onu yaz bu sadece bir arkadaş,kardeş veya abi tavsiyesi. Ayrıca birşey daha eklemek istiyorum tabi bu sözüm tüm üyelere, ALLAH c.c herkez inana bilir fakat sadece inanmak yetmiyor ALLAH c.c yolunda yürümek ve farzlarını,da yerine getirmek gerek...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 15:54   #9
Kullanıcı Adı
antik
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ANTİK kardeşim dikkatimi çekti,de sürekli bir muhalefet arayışı içerisinde olduğunu gördüm, ben derimki olaylara ve konulara önce vicdani olarak yaklaş sonra ne yazmak istersen onu yaz bu sadece bir arkadaş,kardeş veya abi tavsiyesi. Ayrıca birşey daha eklemek istiyorum tabi bu sözüm tüm üyelere, ALLAH c.c herkez inana bilir fakat sadece inanmak yetmiyor ALLAH c.c yolunda yürümek ve farzlarını,da yerine getirmek gerek...
Teşekkür ederim tavsiyen için evet chp den yanayım dediğin gibi allaha inanma konusuna gelince zamanımızda "biz allahın yolunda yörüyoruz diyenler en büyük katliamı yapanlardır yani allah adına insanları katlediyorlar lakiklik dünyada en temiz siyasi görüş "

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)