![]() |
#1 |
![]() ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İsrail'in Filistinliler üzerine bomba yağdırmasını savunan Şimon Peres'e yönelik Davos'taki çıkışından sonra İsrail ve Amerika'daki Yahudiler Türkiye aleyhinde propagandaya başladı. Türkiye'deki Yahudi cemaatinin yalanlamasına rağmen, Bursa'da bir sinagogun yakıldığını yazan Haaretz gazetesinden sonra Amerika'daki Washington Post gazetesi de Türkiye'nin liberal demokrasiden uzaklaşarak Suudi Arabistan'dan daha baskıcı bir ülke haline geldiğini öne sürdü. Yahudi lobisi AIPAC ve NeoConlara yakınlığıyla bilinen Washington Enstitüsü Türkiye Masası Direktörü Soner Çagaptay, AK Parti ve Başbakan Erdoğan hakkında the Washington Post gazetesinde yazdığı yazıda, AK Parti iktidarında Türkiye'nin liberal demokratik özelliklerini kaybettiğini iddia etti. AK PARTİ YOUTUBE SİTESİNİ KAPATTIRDI, KADINLAR ARABİSTAN'DAN DAHA KÖTÜ DURUMDA Erdoğan'ın Davos'ta Peres'e ‘Siz insanları öldürüyorsunuz' dediğini yazan Çagaptay, Türkiye'nin bu şekilde Başkan Obama'nın favori Müslüman ülkesi olamayacağını yazdı. Erdoğan'ın İsrail'e karşı çıkışına karşı kızgınlıkla yazılmış olduğu anlaşılan makalede Çagaptay, AK Parti'nin YouTube (Atatürk'e hakaret içeren videodan dolayı yerel mahkemece yasaklanmıştı) sitesini yasaklattığını, AK Parti döneminde kadınların ekonomik ve sosyal olarak gerilediğini, hatta Suudi Arabistan'dan daha kötü bir duruma düştüğünü öne sürdü. SUUDİLERDEN DAHA SERT TUTUM İÇİNDE Türkiye'nin İsrail-Filistin çatışmasında Suudi Arabistan'dan bile daha sert bir tutum takındığını yazan Çagaptay, Türkiye'nin AK Parti Hükümeti döneminde Batı'dan uzaklaştığını ve İslami rejim ve davalarla dayanışma içerisinde olduğunu belirtti. Çagaptay, AK Parti'nin kadınlara karşı ayrımcılık yaptığını, İsrail ile ilişkilerini bozduğunu, medya özgürlüğünü kısıtladığını ve AB'ye katılma ilgisini kaybettiğini iddia etti. OKUYUCULAR, YALAN VE YANLIŞLIĞA İTİRAZ ETTİ Öte yandan, the Washington Post'ta yayınlanan Çagaptay'ın makalesine yorum yazan yüzlerce kişi, Çagaptay'ın Yahudi AIPAC örgütüyle bağlantısına dikkat çekerken, gazetenin bu derece yanlış ve yalan bilgi veren birinin makalesini nasıl yayınladığına dair şikayetlerini dile getirmesi dikkat çekti. / HABERVAKTİM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Biz Osmanlını çocukalarıyız... EY Gafil... Siyonistler... Biz Kimseye Kin Tutmayız... Fakat Bizim Öyle Bir Rabbimiz Varki; Zerre Hakkı kimsenin Yanı komaz.. O Rab Ki ; El-Kahhar sıfatı ile tecelli ettimi Hiç bir güç ona engel olamaz... Zamanın Atomuydu Fil ordusu.. Zamanın Olmerti idi Ebrehe.... Hangisi Kaldı söyle Ey Cehlin Köpekleri ... Size Sesleniyorum... Bizde Bu duruş...Bu Vakar hiç yok olmayacak.. Hayatta size özgürlük verene El uzatana Nankörlük edenler Size Sesleniyorum... Biz ZAferle değil, Seferle Emr olunduk...Zafer Allahındır... Hükmü veren ooo... Ondan söylüyorum... Zafer İnanlarındır... Ben de inanıyorum ki; HerNe kadar tefrikayı hortlatsanızda masanıza adam alsanızda Allah'ın izni Ve Keremi ile Zafer Yakınır... Ey Müslüman Ehl-i Küfür Tek Millettir... Müslümanlar Kardeştir... Biz dünyadan nereye Göçelim ya Muhammed? Yeryüzünde riya, inkar, hıyanet Altın devrini yaşıyor... Diller, sayfalar, satırlar (Ebu Leheb öldü) diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor! .... Ne doğruluk, ne doğru; Ne iyilik, ne iyi... Bahçende en güzel dal, Unuttu yemiş vermeyi... Günahın kursağında Haramların peteği! .... Vicdanlar, sakat çıkmadan, Ya Muhammed, yarına; İyiliklerle gel, güzelliklerle gel Adem oğullarına! ... Gel, ey Muhammed, bahardır... Dudaklar ardında saklı Aminlerimiz vardır!.. Hacdan döner gibi gel; Mi'raç'tan iner gibi gel; Bekliyoruz yıllardır! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yahu bu millet, 1860'lardan beri batılıların istediği şekilde davranıyor. Batıya özeniyor. Peki ya sonuç?
Sadece bizi afedersiniz, maymun misali oynattılar. Önce dünya savaşı deyip vatanımızı elimizden almaya kalktılar. AB dediler, bizi üyeliğe almadıkları gibi Kıbrıs rumlarını üyeliğe aldılar. Ermeni hakkında soykırım iddialarıyla tarihimizi kirletmeye çalıştılar. IMF ile bizi iliğimize kadar soydular. Kürt-Türk gibi hiçbir zaman tarihimizde olmayan ırkçı kavramları dünyamıza soktular, bizi birbirimize düşürdüler. Müslümanları, göz göre göre yasak silahlarla katlettiler. Sonra bizden hoşgörü istediler. İslam ile terörizm'i aynı kefeye koydular. Yetmezmiş gibi askerimizin kafasına çuval geçirip, 3. dünya ülkesi muhamelesi yaptılar. Daha neler neler Peki Allah aşkına, bu avrupa'nın, Abd'nin, tüm bu fesatlıklarına, zararlarına karşılık ne faydası olmuş? Olmadı. Olmayacak da! Bu yüzden zerre kadar sevmiyorum avrupayı. Zerre kadar sevmiyorum amerikayı. Lanet olsun hepsine! Artık Türkiye kendi çıkarları doğrultusunda hareket edecektir. Elbette islamı da korumaya kollamaya her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Çünkü eskisi gibi güçleniyoruz. Boşuna demedi başbakanımız "ben bu ülkenin doktoruyum" diye. Avrupa, böylesine asılsız iddialarla bizi karalıyorsa, bunun sebebi; doktorun, hastalıklı adamı iyileştiriyor olmasıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|