![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar Rize AK PARTi Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak bu başlığı açmak istedim burda Rize'deki gençlerin sorunlarını tartışalım, hep beraber çözüm arayalım. Projeleri veya düşünceleri olan arkadaşlar burda paylaşsınki hep beraber yarınki gençlerimize AK bir gelecek bırakalım.
Hızır SANDALCILAR
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() merhabalar bende rizeliyim de nasıl üye olunuyo gençlik kollarına biiz bilgilendirriseniz iyi olur ya sizin burda oolmanız büyük şans
ben üye olmak istiyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Arkadaşım Ak Parti Rize İl Başkanlığına Uğra Hergün Bizden Nöbetci Vardır Orda Üyeliğini Yaptırabilirsin.;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() her hangi bişey gerekiyomu
abi sen olduğun bi zaman geleyim ben hangi gün nöbetçisin baya işinize yararım ben yani aktif olurum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben Her gün Ordayım Hafta İçi Öğleden Sonra Gel Orda Değilsemde Sor Hızır SANDALCILAR'A Nasıl Ulaşabilirim.....Yardımcı Olurlar Sana ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() abi sen kandevadansın galşiba sandalcılar ordada var ben de salahalıyım gelcem gelcem diyorum bi gelemedik abi ya ama söz gelip kaydımı yaptıracam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() eyvallah hocam bende yemişlik köyündenim köye giderkende kandava yolunu kullanırız yukarı alım yerinin az ilerisinden sağa doğru bi yol ayrımı var ya ordan gelecem abi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() hizir muhabbet girLa gidiyor topragini bulmususn bende salarha anbarlıklıym hehheeee ![]() |
|
![]() |
![]() |