AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-03-2009, 04:14   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Kılıçdaroğlu'na kartel taktiği!
ü

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduktan sonra, SSK'daki şaibeleri gizlenmek istenen ve kartel medyası tarafından inanılmaz derecede parlatılan Kemal kılıçdaroğlu'na son taktiği eş durumundan yazar Ruhat Mengi verdi. Mengi, çarşaf açılımını da eleştirdiği yazısında bakın nasıl bir taktik önerdi."Kılıçdaroğlu yalnız olmalı!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu kamuoyu araştırmalarını altüst etti etmesine ama beni (ve sanıyorum birçok kimseyi) rahatsız eden bir görüntü var ortada...

Aday olduğu günden bugüne kadar CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve birileri sürekli omzuna yapışık vaziyetteler. Sanki Kılıçdaroğlu'nun desteğe ihtiyacı varmış gibi... Sanki CHP Kılıçdaroğlu'nun şahsıyla değil de parti olarak ortaya çıktığını göstermek istiyor gibi...

Yanlış efendim... Kemal Kılıçdaroğlu bu partinin içinde yıldız gibi parlayan bir isim ve hiç kimseye ihtiyacı yok...

Hele de “çarşaf açılımına ne gerek vardı, siz de dinî kıyafet üzerinden, din üzerinden siyaset yapmış oldunuz” diyen yazarlara küsen, bir partiyi temsil ettiğini ve basınla anlamsız çekişmelere hakkı olmadığını bilmeyen, kendisi kadar sempati yaratmayan bir il başkanının desteğine hiç yok...

Kılıçdaroğlu gelecekte CHP Genel Başkanlığı için de düşünülecek siyasetçilerden biridir, eğer onun bu özelliği “etrafına konuşlandırılan, yapıştırılan partililerle” gizlenmeye, “bir ekip görüntüsü” verilmeye çalışılıyorsa gayet rahatsız edici görünüyor söylemiş olayım!"

/ HABERVAKTİM

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)