02-05-2009, 03:55 | #1 |
Mustafa Topaloğlu'nun Kumarhane Bestesi :-)
İşte Topaloğlu'nun kumarhanede yaptığı beste (Mizah)
Bir kumarhane baskınında daha yakalanan "Uzaylı türkücü" Mustafa Topaloğlu, kumarla ilgili yeni bestesine klip çekmek için orada bulunduğunu, ortada bir yanlış anlama olduğunu söyledi. Habervaktim Araştırma-Karıştırma Servisi bu bestenin sözlerini ele geçirdi. İşte, poker masasında yazılıp bestelenen o şarkının sözleri; SUÇUMUZ UZAYLI OLMAK Hayat bir kumardır oynuyoruz işte, Neresinden baksan netice farksız, Yaşamak güzel yaşıyoruz işte, Bazen anlamlı bazen anlamsız Uzaydan geldikse günahsız mıyız? Biz de kumar oynayamaz mıyız? Okeye dördüncü olamaz mıyız? Hayatın ne anlamı var aşksız, kumarsız Yeryüzünde rahat yok Topaloğlu'na Yine bastılar rulet masasında Huzur bulmak için dönmeli mi uzaya? Yaşamalı orda dertsiz, umarsız Götürdüler karakola alındı ifadem Dedim, beste yaptım, klip çekecem Ülkemi uzayda da meşhur edecem Komser dedi: "Hem pişkinsin, hem arsız" Topaloğlu Mustafa'yım severim kumarı Düşkünüm lüks hayata, çatladı ar damarı Evde üçüncü hatundan yesek de şamarı Ne kumarsız kalırız, ne de sevgisiz, yarsız. Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-05-2009, 03:57 | #2 |
|
|
02-05-2009, 10:59 | #3 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
habervaktim, kumarhane bestesi, mizah, mustafa topaloğlu |