AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-29-2009, 20:13   #1
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
Standart Facebook - Yerel Seçim Anketi
Evet arkadaslar, facebook'da secim anketi duzenleniyor ve biz neredeyse her ilde gerideyiz :s Bunun boyle olmadigini herkese gosterelim, saygilarimla...

http://apps.facebook.com/yerelsecimler/

SuperGaZi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-31-2009, 16:53   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Genel olarak şunu aktarmak istiyorum.Kamuoyunda özelikle seçim dönemlerinde yapılan anketlerin güvenirliği oldukça düşük.Özelikle yapılış şekillerini irdelediğiniz vakit aslında hazır ve görüşleri belli gruplara yaptırılmakla beraber;tutarlıkları sıfırdır bence..!Birde teknoloji ortamlarında yapılan anketlerin güvenirliği var,buda %0 çünkü tamamıyla el yordamıyla yürütülmektedir.Baktığınız zaman muhalefetin AK Partiyi kat kat katladığı görülmektedir.Neyse sizlerinde bildiği bir gerçek bu.O yüzden fazla itibar etmeyiniz.Bizim halkımız gerçek ve hür iradesini sandık başında gösterecektir.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 17:55   #4
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
Biliyorum fakat yinede ilgi gostermemiz gerekir. Gecen gune oylarimizda ciddi artis var... Normalde zaten farkli ondeyiz orasi ayri.
Alt 01-31-2009, 18:28   #5
Kullanıcı Adı
ahmet_guller
seçim dönemlerinde yapılan ankteklerin çoğu HİKAYE.......benim sanal ortamda katıldığım bir çok ankette AKP geri sıralarda....boş verin anketleri....seçim sandıkları açıldığında anketlerin nedenli HİKAYE olduğunu tüm Türkiye görecektir.
ahmet_guller isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 23:22   #6
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
burda amacim internetdede gucumuzu gostermekdi, haber7 anketleriyle kalmamakti. bende biliyorum secimlerin sonucunda galip cikacagimizi ama ne kotulugu var netdede birinci olmamizin?
Alt 01-31-2009, 23:24   #7
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
Türkiye Geneli Sonuçlar

Toplam Kullanılan Oy Sayısı : 105.000

CHP - Cumhuriyet Halk Partisi (%33,95)

AKP - Adalet ve Kalkınma Partisi (%27,63)

MHP - Milliyetçi Hareket Partisi (%18,46)

Boş oy vereceğim (%3,71)

DTP - Demokratik Toplum Partisi (%2,74)

Kararsızım (%2,68)

SP - Saadet Partisi (%2,15)

DSP - Demokratik Sol Partii (%1,71)

TKP - Türkiye Komünist Partisi (%1,34)

GP - Genç Parti (%0,96) DP - Demokrat Parti (%0,90)

BBP - Büyük Birlik Partisi (%0,79)
Alt 01-31-2009, 23:28   #8
Kullanıcı Adı
çilik
Facebook ta chp lilerin(Boş işlerle uğraşanların) çok olduğu belli oldu.Valla Kusura bakma kardeş partim facebook da birinci çıksın diye o boş siteye üye olamam
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 23:42   #9
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
Bu gorusunuz oldukça saçma, bende sizin gibi on yargiliydim siteye karsi daha sonra uye olunca bir kotulugunu gormedim. Kotu amacli kullanan varmidir? Vardir elbet. Ama ben ilkokul arkadasimi orada bulabildiysem, uzun zaman goremedigim arkadaslarimi bulabiliyorsam bu site bos site degildir. Ayrica facebookda olanlari bos islerle ugrasiyor diye nitelendirmekde nekadar dogrudur? Bukadar bos olan bir sitede Akparti gençlik kollari neden grup açmistir? Ve bu gruba uye olan 1762 kisi vardir! Recep Tayyip Erdoğan in ise 15.129 uyesi vardir. Oyle dusunecek olursaniz internetde fuzuli birseydir ama kullaniyorsunuz. hayirli aksamlar ...
Alt 01-31-2009, 23:48   #10
Kullanıcı Adı
çilik
Sizin fikrinizdir saygı duyarım.Bu da benim fikrim saygı beklerim.Ben zaten eğer facebooka üye olmak isteseydim şimdi akpartimin açtığı grupta yer alırdım.Ama karşıyım.Ben amacını aştığını düşünüorum.sağolun ben size karşı saygı gösteriyorum umarım sizde aynı saygıyı gösterirsiniz.
Sevgiler...
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)