AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: adayların parti değiştirmesi sizce doğru mudur?
evet bence doğru yerel seçimlerde partinin önemi yok. 6 100.00%
hayır bence kesinlikle etik değil. 0 0%
Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 01-18-2009, 01:04   #1
Kullanıcı Adı
akmmr
Standart parti değiştirmece sizce doğru mu???
arkadaşlar aday gösterilemeyen aday adaylarının parti değiştirmesini doğru buluyor musunuz ve boyle birşey sizin seçim bölgenizde olsa nasıl karşılardınız

akmmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-18-2009, 01:44   #2
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Belki partisini değiştiren insan kendisini gerçekten çok iyi bir belediye başkanı olarak görüyordur ve halkına hizmet etmek istiyordur ben zaten bu işi bilyorum diyerek ben belediye başkanı olmalıyım diyerek değiştirebilir.SONUÇTA SİYASET YAPIYORUZ...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 00:58   #3
Kullanıcı Adı
kırlangıç
Sebebine göre değişebilir. Ama ben doğru bulmuyorum. Lakin böyle bir sebepten dolayı parti değişiyorsa çok da büyük bi kayıp değildir zaten. Aslında bizim partimizde vekil olma sancısı çeken çok kişi var.. ama işin içine hırs girdiği zamanda insan gönl verdiği yoldan cayabiliyor tabi.
kırlangıç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 01:03   #4
Kullanıcı Adı
halil_han
Yerel seçimlerde çoğu yerde partinin önemi yoktur zaten, oylar adaya verilir. O yüzden aday, aday olmaya karar verdiyse partiye takılmaz fazla. Mesela bizim kasabada Ak partiden olan belediye başkanı tekrar aday gösterilemeyince chp den aday oldu. Bu da hiç öyle yadırganacak bişey olarak görülmesi, görülmezde. Genel seçimler için aynı şeyi söyleyemem ama.
halil_han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 01:48   #5
Kullanıcı Adı
ak61
Bazı yerlerde adayı desteklerim.Parti %50 Aday %50 etkiler yerelde beni.
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)